Стојиљковић пристао на мању плату, иде у Шпанију!

Чека се само званична потврда. . .

Фудбал 14.01.2019 | 09:15
Стојиљковић пристао на мању плату, иде у Шпанију!
Оно што су најавили на Маракани успешно спроводе у дело - растерећивање играчког кадра увелико је у току. У наредој полусезони црвено-беле чека далеко мањи број мечева него јесенас и нема потребе за толиким бројем играча. Они који нису испунили очекивања, логично, на излазним су вратима. Један од њих је и Никола Стојиљковић. 

Како МОЗЗАРТ спорт сазнаје, преговори који су се се претходних дана водили са шпанском Мајорком успешно су приведени крају, па би повремени репрезентативац наредних шест месеци требало да проведе на позајмици на Балеарима. 

Формула је следећа: Стојиљковић је у Звезди зарађивао 35.000 евра месечно. Члан Сегунде није могао толико да се испрси, пристао је на 25.000, а црвено-бели ће наставити да плаћају још 5.000. Преосталих 5.000, некадашњи нападач Чукаричког, наводно, спреман је да "опрости", тако да ће у Мајорки до пролећа имати већу минутажу, а само 5.000 евра мању месечну плату.

Чини се, на задовољство све три стране...   

Подсетимо, Никола Стојиљковић је као дугогодишњи „познаник“ Владана Милојевића летос стигао на Маракану као велико појачање. Црвено-бели су за његову позајмицу издвојили 200.000 евра. Ипак, бројне повреде су га избациле из ритма. Имао је неколико запажених партија, у Трнави је асистирао Ел Фарду Бену за изједначујући погодак, али доласком Боаћија и после експлозије Милана Павкова пао је у трећи план. 

Договор је постигнут, чека се само званична потврда и Стојиљковић може пут рајског острва.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар