Николић мијења Пријовића?!

Србин уместо Србина?!

Фудбал 15.01.2019 | 12:15
Николић мијења Пријовића?!
Фудбалски земљотрес због трансфера Александра Пријовића се полако смирује, али још није добио коначан епилог.

Србин је дочекан као најскупље појачање у историји Ал Итихада, а у Солуну је оставио сломљена срца. Прихватио је астрономски уговор у Саудијској Арабији и борбу за опстанак са Ал Итихадом, уместо борбе за титулу у Грчкој. ПАОК је сада принуђен да усред сезоне тражи замену за најбољег играча и стрелца. Додуше, 9.000.000 евра које су добили за обештећење (милион иде Легији) ће им  олакшати потрагу.

Помињу се бројна имена која би могла да наследе Пријовића, а једно од њих је и Немања Николић. Србин из Сенте који је наступао за мађарску репрезентацију, тренутно игра за Чикаго у америчкој МЛС лиги, а могао би да наследи некадашњег саиграча из Легије.

Ту вест је објавио пољски новинар Пјотр Кожмински који је ексклузивно и најавио одлазак Пријовића у Ал итихад и детаље тог трансфера и уговора који је Србин добио на Блиском истоку.

Николић и Пријовић су некада чинили сјајан тандем у дресу Легије са којом су освајали трофеје у Пољској и играли у Лиги шампиона. Играли су годину и по дана заједно, а онда су у истом прелазном року напустили Варшаву. Николић се одлучио за Америку, Пријовић за Грчку. И обојица су наставили да решетају мреже.

Очигледно да је то Николићу била довољна препорука да га ПАОК стави у круг кандидата да наследи некадашњег саиграча. Бивши репрезентативац Мађарске тренутно у Чикагу зарађује 1.700.000 долара по сезони што је слична висина уговора коју је Пријовић имао у Солуну.

До сада су се шведски нападач Маркус Берг и Румун Клаудиу Кешеру најчешће помињали као наследници Пријовића, а видећемо да ли ће и Николић остати само кандидат.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар