Велики је Оле: "Пепито" тренира с Јунајтедом!

После више од деценије, Ђузепе Роси тренира са Манчестер јунајтедом. . .

Фудбал 14.01.2019 | 14:00
Велики је Оле: "Пепито" тренира с Јунајтедом!
Каријеру италијанског нападача Ђузепеа "Пепите" Росија (31) обележиле су повреде, чак пет пута је "кидао" лигаменте колена, али и даље није одустао од фудбала!

Многи би одавно спустили главу и окачили "копачке о клин", међутим Роси и даље жели да професионално игра фудбал, а да је у овом спорту стекао "пријатеље до гроба" најбоље говори податак да ових дана тренира са Манчестер јунајтедом.

Клуб у којем је почео "про" каријеру, након што је блистао у млађим категоријама Парме, позвао га је да тренира са њима, односно - то је урадио Оле Гунар Солскјер.

Његов некадашњи саиграч из периода на "Олд Трафорду", а сада менаџер овог клуба, жели да помогне Италијану да се још једном издигне после периода неиграња због тешке повреде, док се наравно спекулише и да би могао да заслужи нови уговор у црвеном дресу.

У овом тренутку то не делује реално пошто је Роси далеко од својих најбољих дана, а тренутно је слободан агент након растанка са Ђеновом.

Овај момак рођен у Њу Џерсију ће почетком фебруара прославити 32. рођендан, а у досадашњем делу каријере је поред Јунајтеда играо за Њукасл, Парму, Виљареал, Фиорентину, Леванту, Селту и Ђенову. За репрезентацију Италије одиграо је 30 мечева и дао седам голова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар