Додик позива странце у помоћ?!

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић рекао је да је изјава члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића да "прижељкује да Савјет министара из прошлог мандата остане још четири године у техничком мандату" у најмању руку скандалозна и да је то позив на рушење демократског поретка у БиХ.

Босна и Херцеговина 13.01.2019 | 19:22
Додик позива странце у помоћ?!
"Основни принцип демократије јесте да се спроведе воља грађана која је изражена на демократским изборима. Ово што говори Комшић у потпуности је у супротности са тим и позив је на рушење демократског поретка", изјавио је Ковачевић.

Он сматра да би било добро да се у оваквој ситуацији огласе представници ЕУ, људи из Брисела и из многих других амбасада и кажу шта мисле о томе да не дође до имплементације изборне воље грађана у БиХ.

"Мислим да је ово исто тако у коначници погубно за Комшића и његову политичку идеју, јер је то директан показатељ да у БиХ функционише једино Република Српска, да је Република Српска једина у којој су све институције у потпуности стабилне и функционалне за разлику од БиХ у којој није могуће чак ни формирати власт", истакао је Ковачевић.

Подсјетимо, Жељко Комшић је јуче поручио да је његов услов да као члан Предсједништва БиХ подржи именовање предсједавајућег Савјет министара Зорана Тегелтије, усвајање Годишњег националног програма за НАТО.

У супротном, поручио је да нема ништа против да актуелни сазив Савјета министара на челу са Денисом Звиздићем остане у техничком мандату наредне четири године.

Да ли је на помолу криза и шта ће изродити овакве поруке и ставови остаје да видимо. Ипак, до сада је евидентно да се Милораду Додику и СНСД-у жури да комплетира власт и вјероватно блокира НАТО пут БиХ, а с друге стране имамо већ наговјештаје како би се те блокаде могле спријечити.

(Клиx/Срна)

Коментари / 118

Оставите коментар
Name

лукач

13.01.2019 18:28

Уђи Додиче у Нато, Лукач те неможе више бранити. Узјаши на Деспота, па у НАТО у пратњи Прљавог Харија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

13.01.2019 19:17

Радмановић као члан Предсједништва је упутио званични захтјев за приступање у НАТО и тад је био апсолутни концензус, деклерација Н Скупштине РС је необавезујућа, тако да су данашњи потези Додика неозбиљни.

Name

Ре

13.01.2019 19:22

Излудјује га кад њега неко блокира и постави му услове.. е па не мозе увијек по његовом.. Он би да се ували са Цовкетом у савјет министара а онда блокаде по сваком питању... пусти овај напацени народ да мало зиве зивот достојан цовјека без страха за егзистенцију и рата..

Name

Вивија

13.01.2019 19:26

Неозбиљни? Ма кога интересује НАТО данас? Фрка нам око економије, а ови сви о НАТО причају. Плаше народ разноразним причама. НАТО је у БиХ од '92 године и чему сада још и нека званична потврда. Треба и војску укинути и јачати федералну и РС полицију.

Name

А ЈОООООЈ

13.01.2019 19:28

А ко СНСД-у стало до демократског поретка БиХ, хахахаахахх

Name

Бањслуцанин

13.01.2019 19:33

Овај Ковацевиц је био заједно са Комсицем у СДП.И ја сад не контам кога он брани а кога напада????

Name

ре

13.01.2019 19:34

Комшић ништа не условљава он жели да се спроведе потписано, да се поштују одлуке, прочитајте шта пипше у закону о одбрани БиХ а за тај закон је највише заслужан Баја и снсд. Баја покушава успоставити вијеће министара а да не постоји никакав програм рада нити било какав концензус о било чему. Институције РС о којима овај горе прича су само на папиру, то нису никакве институције то су гомиле климоглаваца који само формално чине институције а у суштини један човјек одлучује о свему.

Name

кукулеле

13.01.2019 19:40

Недајјј нас миле у НАТО!!! Куку се нама, само ти нас спасити мозес, јој ста доцекасмо.

Name

Прижглавак

13.01.2019 20:03

Разумљиво ми је да Србин из Српске може бити за опозицију или владајућу структуру( а не позицију, јер то је семантички неправилно, не постоји понент), али да су заблудјели спремни негирати Српску зарад власти, е, то не схватам. Поздрав из светогорске келије!

Name

Кими

13.01.2019 20:15

НАТО савез није само војни савез који гарантује безбједност, већ комплетну стабилност, нарочито за стране компаније које желе да улажу у економију и много тога другог. Тачно да су нас бомбардовали али ту има и наше кривице јер смо им дали повода (злочини у Сребреници, заробљавање страних војника итд), и Нијемци, Аустријанци, Талијини су нас убијали али опет наши људи иду тамо да раде, једноставно историја је таква, требамо гледати у будућност. Сад кад смо јадни, нејаки, сиромашни морамо се окренути ка Еуро- атланским интеграцијама а савези са Русијом нас воде у нестанак.

Name

Ре Кими

13.01.2019 20:50

Ако је тако као што си написао/ла, зашто онда не иде БиХ у НАТО? Зашто им опет требају некакве одлуке, кад је Радмановић потписао? Та шупља прича се годинама просипа и сад се види да се у НАТО не може без сагласности Републике Српске!

Name

Бубана

13.01.2019 23:20

Јел данас радни дан, уф, уф..?

Name

Лука

14.01.2019 00:30

Али нема висе тенкова и сфора.??

Name

будиша

15.01.2019 19:51

Без сагласности из РС нема уласка у НАТО,то нам није ни потребно јер је НАТО показао политичку пристрасност на штету Срба.Жалосно што о томе прича бивши СДП-овац Ковачевић и уопште не знам како он и чиме заслужује ову функцију у СНСД.

Name

15.01.2019 19:53

Блокада формирања власти на основу избора је антидејтонско дјеловње а блокада уласка у Нато није већ је то легитиман политички став.

Name

Дадо

13.01.2019 18:30

Ти прицас ста је воља градјана. Купите папке, направите са њима коалицију и преварите своје и њихове бираце. Кад ви варате онда ниста. Смијесно вам све па узивате. Ста је сад? Ааа, прпа бато. Бице вама вруц политицки фебруар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дадо

13.01.2019 19:19

Нема никаквог "врућег Фебруара" ко се мало разумије у праламентарну праксу немогуће је да СМ буде у "техничком мандату" наредне 4 године. Прво, министри Шаровић и Мектић су изабрани у ПС БиХ, не могу бити и у извршној и у законодавној Власти Друго, ту је и Скупштинска већина коју сигурно неће чинити СДС и ПДП из РС Треће, Комшић тврди пазар ради расподјеле Власти у ФБиХ, јер на државном нивоу не улази у Власт. Четврто, немогуће је спријечити формирање новог сазива СМ, они који саставе већину од 22 посланика од 42 колико је у ПС БиХ формира СМ. Толико бисте требали да знате.

Name

Ре Ре Дадо

13.01.2019 20:00

а кази нам колега, како то да је СНСД забринут за будуцност БиХ. Колико нам је познато, њихов став је да буде сто мање БиХ?

Name

За Ре Ре Дадо

13.01.2019 20:39

Наравно став свих нас из Републике Српске је да буде што мање БиХ.

Name

Цорлеоне

13.01.2019 20:40

Милокрад мисли да се са политичком елитом из Сарајева може носити. Није им дорастао. То су све префригани политичари у односу на њега који је један обични сељачина и тракториста. Они само играју његову игру. Блокирањем вијећа министара (којим треба да управља СНСД) блокира се читава РС. Нема кредита, од међународних банака и фондова. Све је на издисају. Миле је први покренуо политику уцјена, притисака, лоповлука и превара. То му се сад одбија од главу. Ем је на црној листи, Ем га нико не ј*** ни за шта а кобајаги је изборни побједник. Тотално је блокиран, а шта год крене да на силу уради ови из МЗ једва чекају да га политички разбију као дињу. Црни дани по Сељака Милета долазе. Жељко Комшић је писмен политичар, високо стручно образован. Миле му једноставно није дорастао. Пред Милетом су црни дани.

Name

@За Ре Ре Дадо

13.01.2019 21:20

Ти и твоји са тако јаким ставовима зиве на кредит. Колико оно треба овр године узети кредите? 300мил?

Name

Дадо

13.01.2019 21:24

Ја мсм да ти правис рацун без крцмара. Све се мијења. Питај сефа јер он најбоље зна како се све мозе промијенити. Он це се најприје одреци својих људи и то врло брзо. Засто? Па да сацува себе и своју позицију. Ако не видис да је то поцело убрзо цес сазнати на свом примјеру. Него имас Јос времена да промијенис дрес јер си навикао. Мсм док је вријеме.

Name

Ре ре Дадо

14.01.2019 07:48

Па ниси бас у праву да је све тако..прво СМ мозе остати јер Саровиц,Мектиц,Звиздиц и други имају своје замјенике који преузимају функције. Сам одабир предсједавајуцег СМ мора проци кроз председниство тако да Комсиц мозе условљавати на одабиру те персоне...толико би требао да знас, као неки велики струцњак.

Name

РЕ РЕ ДАДО

14.01.2019 08:00

Није могуце формирати Вијеце министара без 22 руке,то је тацно,али ко су партнери из ФБИХ у ових 22 руке?Без босњацких-босанских странака није могуце формирати ВМ,и није битно хоце ли ДФ бити дио те вецине или не,битније је реци да Комсиц говори оно сто СДА и СДП мисле,ово сто Комсиц говори уствари је став Изетбеговица и Никсица,тако да је теоретски могуце да се нови сазив ВМ не формира у догледно вријеме.

Name

Ре

14.01.2019 11:42

То је тако кад сељаци хоце власт, па постану лазљиве и крадљиве сељацине...а њихово глупо сељацко-ухљебско гласацко тијело доприноси пљацки и велеиздаји.

Name

вук

13.01.2019 18:31

Цитат :"Мислим да је ово исто тако у коначници погубно за Комшића и његову политичку идеју, јер је то директан показатељ да у БиХ функционише једино Република Српска, да је Република Српска једина у којој су све институције у потпуности стабилне и функционалне за разлику од БиХ у којој није могуће чак ни формирати власт", истакао је Ковачевић." Шта ако на основу оваквих мудрих изјава, запад прије свих америка, кажу, ок...ајмо цијелу БиХ уредити по моделу као што је РС ? јер је то очито добро уређење! Значи, да у БиХ имамо централну власт и општине! Без ентитета, без непотребних домова народа у којима се блокира све и свашта, без кантона итд. ?? Ја вјерујем да би се тад и у БиХ власт веома брзо конституисала као данас у РС! Јер ко скупи просту већину, формира државну владу, изаберемо једног предсједника и два-три потпредсједника и готова прича, идемо радити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2019 19:00

Тако це и бити тако Даyтон 2 и нема етитета.

Name

Милан

13.01.2019 19:19

Мораш да схватиш да се не пита више ни запад нити усташка америка има на срећу још држава које се питају е ту је квака. Давно би они уништили републику да смију и могу, стога никад Србин у нато, никад ни по коју цијену !!

Name

ре вук

13.01.2019 19:35

Вуце јел то у РС-у све цвјета? Јел ти само слусас бијелу цизмицу? У конацници добро писес слазем се ал морају избори и изборна кампања бити транспарентни као и финансирање...Стоп отимацини гласива!

Name

ре Вук

13.01.2019 19:40

У БиХ постоје два односно три ентитета, Брчко дистрикт је дефакто ентитет, ентитет РС је максимално унитаризован, осим унитаризације на снази је и диктатрорски режим тако да је то један спој крајње недемократске ненародне власти, федерација је пак децентрализовани ентитет гдје њене јединице (кантони) имају прилично велика овлаштења. Мишљења сам да Додику многе ствари у Сарајеву не полазе за руком, он је само пријетио а од свега једно велико ништа.

Name

ре

13.01.2019 19:42

Унитарна босна у најави.

Name

Ре Милан

13.01.2019 20:32

А које се то земље још питају, да није можда Русија? Видјели смо на примјеру Црне Горе колико се Русија пита, видимо и на примјеру Косова колико се пита... Схвати странци су купили 80% оног што су планирали, РС бацили у дужничко ропство и сад ће да направе унитарну БиХ јер је лакше контролисати једног меџеда него њих 5... А Миле им додје као наручен јер нико не гази Дејтон као што га гази Миле...

Name

Вица

13.01.2019 18:33

Комсиц је у праву.СНСД је покро изборе.Бурле само гледа како би варањем до нецег досло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре вица

13.01.2019 20:09

Таман да је и покрао избори су верификовани и лудост је са било ције стране блокирати формиање нове власти.влада у техницком мандату је привремено рјесење и она нема своју скупстинску вецину и треба усагласити изврсну и парламентарну власт и да се зна ко је заслузан ако се десе добре ствари а ко крив за неуспјех.и прије цетири године је исфорсирана власт па се обила о главу сдсу.и за републику српску је једино оптимално рјесење да је иста власт у бања луци и сарајеву.све друго је мрцварење

Name

Истина и правда

14.01.2019 00:53

Посто признајес да је покрао а зна се ко је и верификовао крадју то знаци да на робију треба да оду и он и они који су верификовали крадју као легално демократско средство за изигравање воље градјана.

Name

Кики

14.01.2019 07:53

То није влада...него помоцни орган председниства и није ни битан СМ. Тако је увјек говорио марсал Миле. А ово као да се зна ко је одговоран за успјех а ко за неуспјех је највеца бљувотина...па гдје су ти успјеси до сада и гдје су ти одговорни за досадасње неуспјехе?

Name

13.01.2019 18:33

Да се поштује изборна воља снсд неби никада био побједник на изборима а ако неко руши демократију ибих онда је то снсд а нас интересује КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.01.2019 17:00

Јесу ли изборна воља бираца и прелетаци? Коме цете се залити за њих?

Name

Недајјј

13.01.2019 18:35

Миле прецеднице, највеци србине и једини спасиоце Српске. Не дозволи да уђемо у НАТО. Ти нас једини мозес спасити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

13.01.2019 18:56

Тако је јаране и ја га молим вец данима,он је један и једини без њега смо прослост.

Name

за

13.01.2019 19:03

Изгледа да це Мектиц јос 4 године обнасати функцију Министра...

Name

Боро

13.01.2019 19:36

Зивио Милеее Додик...

Name

ре.Недајјј

13.01.2019 19:47

Казес да нас Миле спаси? Спасава нас свакодневно, дуг се увецава за око 2 милиона ... Најгоре сто ти ниси уопсте свјестан ста твој преЦедник спасиоц ради РС и куда нас води. Због таквих и јесмо пропали,..

Name

Гаврило Принцип

14.01.2019 00:56

У борби измедју Лукаца и Додика (ако је истина да ова борба постоји) ја сам за Лукаца. Додик је један умисљени водја. Лукац је војник и њему је Додикова екипа поклусала и покусава да напакује све сто му се пакује. Миле је дозволио да овом дрзавом управљају месари и старлете и једини га мозе и треба зауставити Лукац.

Name

ЗНАЊЕ

14.01.2019 04:23

Кад је Додик једини спаситељ Републике Српске, питам оне који тако мисле, ко ће нас и Републику Српску спашавати послије природног одласка Додика?

Name

Милос

13.01.2019 18:36

Цуј русење демократског поретка.А Британци казу да нам један корак фали до диктатуре.Од кад је овај резим на власти ситуација се драстицно погорсала сто знаци да це опструкције исте довести вјероватно до побољсања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еом

13.01.2019 19:49

Сто горе, то боље,...и тако до краја, није јос пуно остало свакако.

Name

Xx

13.01.2019 18:36

Браво Комсицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б.лука

13.01.2019 19:22

Прво власт у федерацији па онда вијеце министара.засто увек додик ради по Цовицевој вољи а против босњака,А зна се ста цовиц хоце да од федерације направи Мостаризацију па није нико луд.

Name

еом

13.01.2019 18:39

Нема никаквих блокада. Влада у техницком мандату наставља функционисати. Мада Додик це то избјеци, и пристати на све сто буде тразено. То је јасно. НАТО је готова ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ејфс

13.01.2019 21:01

Бас тако исто као сто је Косово готова ствар сам се њих двојица трзају боје се реци народу истину јер једино тако и могу да манипулису народом.

Name

Крсто

13.01.2019 18:41

Мозда не разумијем али ста Комсиц трази од Тегелтије сто СНСД вец није прихватио?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

13.01.2019 18:41

Комсиц корисит своје демократско право , а тај Тегелтија који је ојабио банке РС сад хоце на ниво БиХ да ојади оно сто је остало... знацииииии готови смо скројз

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.01.2019 19:53

Не мозе он висе ниста ојадити. У РС је могао јер му је то био задатак, то је радио по налогу великог сефа и мафије која је око њега.

Name

Ре

13.01.2019 20:03

Додик це се на јефтин нацин ријесити Тегелтије, који му је постао камен око врата.

Name

Градјанин РС

13.01.2019 18:43

Овакав став Комсица мозе да обрадује једно петоколонасе у Републици Српској, али процес који ми патриоте "гурамо" је назаустављив. Подгрејани лес, тзв.БиХ це кадвтад престати да постоји, за тај посао имамо савезнике у Хрватским националистима. БиХ је тамница народа и логицан исход је мирно раздрузивање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Када

13.01.2019 19:09

Будес прогласио опсту мобилизацију, на мене не рацунај, уморио сам се у последњем рату, за разлику од тебе.

Name

Ре Када

13.01.2019 19:30

Постоји једна изрека "сто се грбо роди, вријеме не исправи" Такву дијагнозу има, ова комедија од назови дрзаве тзв БиХ.Све це доци на своје, само ти одмарај нико од тебе неце тразити ниста..

Name

ре.Градјанин

13.01.2019 19:57

Јаки ти савезници нема ста сила сте. Него немој пуно цекати, нестадосе за пар година, крените сто прије, бар пробајте ако ниста. Стисни даму, па како год било,..неваља само прицати празне прице.

Name

Аууу

13.01.2019 20:34

Како се овде неки разбацују ,,патриотизмом,, у мирнодобским условима. Цак су и литрално надарени. Теско земљи и народу са таквим ,,јунацима,,.

Name

РЕ

13.01.2019 20:41

Јадо јадни... Будзет вам празан, немате ни за плате без кредита, ништа боље ни код сусједа... Сваке године 50000 људи се исели из РСа и ти ћеш да пријетис Босни, знаш ли јадо колико коста један метак, колико коста једна униформа, једна пуска или лопата да ров копас? Врло брзо це доци иницијатива за укидање ентитета јер нећете имати кредит да вратите западу који вам све покупова, схвати то као делозацију... Јадо јадни... Бошњаци ће сигурно добити унитарну БиХ јер се за разлику од тебе залажу за једнакост, а ЕУ је направљена на једнакости и грађанском принципу...

Name

ре папак РС

13.01.2019 21:07

Е мој градјанине благо теби кад си будала. Дами је твоја памет да се мало одморим.Уједно без мене као домина. Своју дјецу на прве линије фронта па ратуј до миле воље ако будес имао с киме. Ја нисам дјецу правио да ратују низакога на овом свијету

Name

РЕацТОР

13.01.2019 18:44

Стабилно МУП које бије властити народ пендрецима! Стабилно Тузиластво које не спроводи истрагу теског убиства Давида Драгицевица! Функционалан је једино криминал и пљацка народних пара. Правда це вас стици кад тад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

13.01.2019 18:47

ВОЉА ГРАДЈАНА ЈЕ'ДОСТА ВИСЕ ДЕЗЕРТЕРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

13.01.2019 18:48

Све одузете надлезности вратити ентитетима. Изворни Дејтон, па нека им остане само министарство ино послова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секс

13.01.2019 19:16

Браво Комсицу легендо ти нам само мозесе спасити БИХ ,није то ово Баке па да иде у колицију са тобом мој Додо

Name

ре.секс

13.01.2019 20:00

Коалиција са Додом је неминовна,...математика ти није јаца страна махаласу скромног знања, а политику бистрис,...

Name

Ре Ре секс

13.01.2019 20:45

Шта теби није јасно? Комшић лијепо каже ако не потписес НАТО нема потребе ни правити власт, нек остане СДА, ХДЗ и СДС у техничком мандату и нек раде наредне 4 године, а ти Додо се пуси са својим резултатом... Џаферовићу и Човићу ово одговара и неће се бунити, а неће ни СДС ;)

Name

ре

13.01.2019 21:25

Цовиц ради за србску ствар, покусај мало размислити о томе. Он то не зели, не одговара му... висе би волио у власт са братом Додигом, само сто у слуцају техницке владе он се такодје не пита ниста..

Name

ре зока

14.01.2019 11:27

Па ти врати назад надлежности. Има у Уставу БиХ лијепо објашњена процедура за то па навали. Само скупити довољан број рукица у ПС БиХ. Само по закону све.

Name

Педја

13.01.2019 18:51

Све сте купили насим парама ал проце и вас зулум

ОДГОВОРИТЕ
Name

зулум

13.01.2019 19:13

Пусти ту прицу да нам није Додика траву би пасли .ЗИВИО МИЛЕЕЕ ДОДИК.

Name

Ре Зулум

13.01.2019 21:12

Боље реци да нам није ММФ-а и ЕУ,Њемацке и Словеније које примају војску оних који неце да буду овце ихране се диктаторовим лазима.Сто се тице Додика сви моземо поцркати до задњег осим његове лоповске братије и породице.

Name

Ре Зулум

13.01.2019 21:35

Хахахаха, јој морам одговорити. Не морамо ми јер је ти вец пасес. Хахаха

Name

сарајлија

13.01.2019 18:52

Богами Комшић трећи пут матира Милета,једном за заставе,други пут за пратиоце а трећи пут за НАТО.Миле је навикао на оне своје послушнике и полтроне а могао би испасти из игре кад двојца сарајевских коња матирају краља из Лакшташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

13.01.2019 20:03

БРАВО ЗА КОМШИЋА!!!! А ДОДО НЕКА КАЖЕ КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?!

Name

ре

13.01.2019 20:04

Бога ми, трипут је трипут,...за кратко вријеме и превисе понизења. Рудоња доњи константно..

Name

дванадва

13.01.2019 18:57

Шах мат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку Васа

13.01.2019 18:58

Милораде, поздравља те Зељко Комсиц ! Бице он твоја мора, а и јос неки. Свака сјекира одсијеце себи МАЉ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

13.01.2019 19:03

ЗА ДОДИКА ЈЕ КОМШИЋ НЕ БИТАН А ЈА БИХ РЕКЛА ДА ЈЕ ВЕОМА ДИНАМИТАН.ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

13.01.2019 20:38

Боба кра је твоме РУДОЊИ А ЊЕМУ ТО И ПАШЕ АЛИ НЕЋЕ МОЋИ БЕЗ РОБИЈЕ ОД 2006 Г УКРАО ЈЕ СА СВОИМ ЈАТАЦИМА 6,5 МИЛИЈАРДИ ТРЕБА ОН ТО ДА ВРАТИ И ОДРОБИЈА КРАЂУ НАРОДА И ДРЖАВЕ

Name

Ре

13.01.2019 23:16

Цуј стихоклепца, село весело, брзо каљаце и нахрани крмке!

Name

Функционална РС

13.01.2019 19:04

Пендрецима на народ који тражи истину о убиству недужног Давида ДРАГИЦЕВИЦА. То је функционалност "бољег" ентитета. ПРОВИДНИ СУ ПОКУШАЈИ ВАСЕ ПРИЦЕ О НЕФУНЦИОНИСАЊУ БИХ. А ЗАШТО НЕ ФУНКЦИОНИШЕ, ПИТАМО ЦОВИЦА И ВЕЛИКОГ БАЈУ. Важно је да РС стабилна и да напредује. А како и не би с тако писменим и искусним надри политичарима. Сваког сваког држи у џепу. Криминал и страховлада немају будућност. Јос мало па нестало. Код Милорада сила и страховлада. Али, до када.....? Долази ДАВОР по своје. ПРАВДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

13.01.2019 19:26

ПОЛИЦИЈА МОРА ПРАВИТ РЕД И МИР СТА БИ ВИ ДА СЕ ДОЦЕПАТЕ ВЛАСТИ НА СИЛУ .ЗИВИЈО МИЛЕЕЕ ДОДИК.

Name

ре Србин

14.01.2019 16:48

Па и Миле је досао силом тенк сфора,засто не би и ми досли силом бар нас доста врадјана подрзава а њега су само странци подрзали

Name

тај радован ковацевиц

13.01.2019 19:16

Има јос смисла реци да су били демократски избори,и није га срам о бозе јесу били демократски да је истина сад би све три владајуце странке биле на политицком сметљисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.01.2019 19:19

То је никакав позив на русење демократије. У демократији постоји несто сто се зове влада у техницком мандату, а која обавља дузност све док се не оформи скупстинска вецина која би подрзала такву власти. За БиХ би било боље да остане техницка власт јер би власт на целу са Додиком била пренос хаоса са нивоа РС на ниво БиХ. Осим тога, Додик тј. Додик потпомогнут коалицијом има 300-350 хиљада гласова, а то у преводу знаци да би цовјек са подрском од неких отприлике 10 посто градјана БиХ био у прилици да води и управља ресурсима цитаве БиХ. Толика концентрација моци у рукама једног цовјека је благо рецено нездрава, а и демократски капацитет дотицног је упитан. Осим тога, Додик је унистио 3 банке у РС, а тај цех платила је и БиХ. Ста би тек било са истом да контролисе и тај ниво, страх ме и да помислим. Босњацима, као и нама Србима би било боље блокирати Додика него му дати сансу да нас скроз унисти. Осим тога, ко год да је дао сансу Додику. исти га је политицки унистио. Таква персона као Додик је све јаци захваљујуци управо глупости других посто Додик је све зезнуо, јос само Босњаке није успио, а ако исти му дају сансу, и њих це. Умјесто да је тај давно у пензији, захваљујуци људској глупости, наивности и систему који погодује манипулацијама, његова моц је све јаца. Да ли је заслузено, сама цињеница да и у оквиру РС има висе људи који га не подрзавају него оних сто га подрзавају говори да заправо он је заправо изгубио изборе. Народ је гласањем за опозицију, убацивањем празних листица, неодласком на изборе итд. рекао ста мисли о Додику и његовој владавини од 2006 до данас. Да Додик има демократску вецину, неби га вецина градјана РС изигнорисала на разне нацине. Да опозиција у РС или неко треци хоце да организује референдум о повјерењу његовом резиму, не бих се изненадио када би исти изгубио власт јер висе је људи који не вјерују Додику него оних који му вјерују. Додик је пријетња и за српски и за босњацки опстанак на овим просторима. Додика воле само "његови" Хрвати мада ни они не знају засто га подрзавају посто ни Додик им неце обезбиједити треци ентитет наустрб РС, као ни треци ентитет посто за то треба и подрска Босњака. Ову земљу не смију да воде људи који хоце да је упропасте и то све нас. Саровиц и други кадрови су се показали као добри министри. Када Додик постави своје климоглавце и празноглавце, бице то крај РС и БиХ какву јос увијек знамо. Господо из Сарајева, немојте му то дозволити! Ако и вас зезне, онда и ви цете остати малтене без иједног јавног предузеца, осим наравно Посте и Зељезнице, у дуговима. Мозете да спријеците катастрофу! Ви сте заједно јаци од њега! Одуприте му се или трпите Додика 4 године и гледајте како и вас магарци уздуз и попријеко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре свима

13.01.2019 19:28

Знате ста је карактеристицно за ссарајлијице, одувијек. Ти људи су увијек имали несто своје, несто као београдјани. Имали су свој сленг, свој нацин зивљења, свој нацин размисљања. Они су против и зеницана, тузлака, мостараца, бањалуцана. Сјетите се само Топ листе надреалиста, или Доллy Бел или Оца, или Кудуза, Валтера итд... Е тако је и ово. Хоцес овако, е сад цу ти ја показати своје како. Нису никад страха имали иако су били мањи у туци. Стварно су цудни и они и београдјани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

13.01.2019 19:32

За сваки случај сам прибавио и хрватски пасош да могу нагулити одавде на вријеме да ми се опет не деси ров 4 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2019 21:41

Не сикирај се, и ми цемо нек ратују дјеца политицара.

Name

Трт

13.01.2019 19:37

Еее, није лако бити гласноговорник режима ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

демократа

13.01.2019 19:46

Демократија је да се спроведе воља градјана,Па сељаку спроведи вољу градјана на нивоу цијеле БиХ а не на нивиу једног засеока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ленка

13.01.2019 20:00

Ово се каже 'тук на утук'. Ко је јачи тај тлачи. Комшић замијенио Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАСА РУДОЊА

13.01.2019 20:10

НЕДАЈТЕ КОМШИЋУ ДА НАШ РУДОЊА УНИШТИ И ВАС УНИШТИО ЈЕ РЕПУБЛИКУ СРБСКУ РЕПУБЛИКУ СРБСКУ ОПУСТОШИ ЈЕ 3 БАНКЕ И 4 НА ПУТУ УНИШТЕЊА РУДНИК ЉУБИЈА Р КУЋА БОСКА МЕДИЦИНСКА ЕЛЕКТРОНИКА ДУВАНСКА НДУСТРИЈА ЖРС И МНОГЕ ДРУГЕ ПРИВРЕДНЕ РЕСУРСЕ И СВЕ ОДНИО У РУСИУ И У БГ ЊЕГОВ КАПИТАЛ СЕ ПРОЦЈЕЊУЈЕ И ДО 3 МИЛИЈАРДЕ А И ВЕЋИ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.01.2019 20:24

Уопсте се не зури ни Милораду Додику ни СНСД-у да се формира Савјет министара. Ако то није стало босњацима, њима је јос мање стало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за

13.01.2019 20:53

Не зури се Додику, али се зури Тегелтији и тегелтијама

Name

Ре

13.01.2019 21:34

Ето баш се Додику не жури, баш му није стало до позиција са којим може пљачкати даље и чувати опљачкано... Још мање му је стало до ММФ кредита јер као што знамо РС је пуна ко брод...

Name

Миле

13.01.2019 21:50

Па што онда кмече ови из Снсда. Упомоћ ЕУ, упомоћ странци. Не дају нам фотеља.

Name

ре

14.01.2019 11:38

Супер, нека онда остане исти састав до идућих избора. Изгледа да то свима највише одговара, по твоме. Него СНСД није навикао да и други нешто коче и блокирају.

Name

Пеле

13.01.2019 20:29

НЕДАЈТЕ ТЕГЕЛТИЈИ БАНКЕ У РУКЕ, ЈЕР ЋЕ ИХ ЗАЈЕДНО ДА БУРЛОМ БРЗО УНИШТИТИ. ЊИМА ЈЕ МЈЕСТО У ЗАТВОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

13.01.2019 20:44

Па и Комшић је изабран демократски, вољом грађана... И честитке му за овај потез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма

13.01.2019 20:46

само нас могу блокаде спасити и да се све заустави јер кад се они покрену покрадосе све зиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

13.01.2019 20:55

Да је којикм слуцаје ЦИК казњавао твоје предизборне подтупке ти би давно био суспендован!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

13.01.2019 21:03

Хаххха нема даље ста фунционисе у овој накардној дрзави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо

13.01.2019 21:54

Мислим да нас Миле има озбиљан проблем!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пјевац миле

13.01.2019 22:10

Цуо сам да миле увјезбава текст од Семсе Суљаковиц "пристајем на све" ону "немозе нам нико ниста" од Митра неце нико у Сарајеву да слуса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоогл

13.01.2019 22:14

Која воља градјана.......Додик сто си посијао сад зањи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једино рјешење

13.01.2019 22:41

Једино рјешење је промјена изборног закона и јавно и електронско гласање па да се види да ли су избори покрадени па онда причајте , овако свако зив зна да су избори покрадени и између осталог од милион и двије стотине хиљада гласача ви сте добили око триста хиљада што знаци да вас подржава око 25 посто грађана а шта је са осталих 75 посто , боље шутите срам вас било јер и у тих 300000 хиљада 100000 сте натјерали да гласа за вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

14.01.2019 00:16

доста је висе вам додиковаца са својим коментарима се додијали И богу и народу урадите несто паметно отварајте нове фабрике зспосљавајте гладне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.01.2019 10:51

Хммм..казес да отворе фабрике,...мислис да то иде тако једноставно,...благо теби

Name

Избристи гумицом Додика из историје

14.01.2019 01:01

Звуци као парадокс али једини који нас за сада спасава од отворене диктатуре је Драган Лукац. Да није те прилицно искривљене идеје о равнотези овај Додик би нам затро сваки траг. Лукац је легенда ако је истина да је овом Лактаском кабадахији стао на пут. И ово са Давидом му пакује Додик и његова дезертерска и профитерска клика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗК мафија

14.01.2019 01:09

Лукацу, хапси највецег дјилкоса у геодетској управи Станковиц Драгана и цалета му Буду. Ухапсио си обицне војнике, а ниси наредбодавце (ако се изузме Додик Милорад). Тек би то био ударац ЗК мафији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

14.01.2019 03:00

Дали неко зна ове паре дали се штампају, сваки мјесец нове новчанице, јупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

14.01.2019 10:56

Ја мислим да је ово јос једна од Додикових тактита,неце нато да не продје она жаба од цовјека Тегелтија,да ни се Додик покупио и отисао за премијера.да казе да је оспораван. Ми као народ позивамо странце да нам помогну да скинемо овај сљам и криминал са врата народа. Помозите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурко

14.01.2019 16:10

усо би Додуле у НАТО ал га страх да це ну неко тад купит Деспота, а таман га средио да с њим иде у Сарајево и по васарима и свадбама, ваки тенкиц нема ни Трамп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

14.01.2019 18:01

Нека мало Додице да видис како је када те неко блокира .. превисе си се удомио у Рс гдје се само ти питас.. и сам себи судис.. добро досао у институције БиХ сада фино примај косто ти све зиво опструирас .. сада ти се враца.. мило за драго..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зналац

14.01.2019 21:44

Додик би усао у Нато врло брзо и лако, ал му шефица не да!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цињенице

15.01.2019 07:55

Позиија је та сто је све негирала, за рад власти.Којим омаловазавањем и злоупотребом институција ентитета се бавила, за рад власти која им је омогуцавала само двије њма битне ствари. Криминал и корупција.

ОДГОВОРИТЕ