СДС: Неважеће одлуке скупштине

- Група чланова Српске демократске странке из Приједора која је данас сазвала ванредну скупштину градске организације Српске демократске странке Приједор није се руководила Статутом Српске демократске странке, па је самим тим ова скупштина нестатутарна, казао је предсједник СДС-а Вукота Говедарица.

Република Српска 13.01.2019 | 14:15
СДС: Неважеће одлуке скупштине
У саопштењу се додаје да чланови који су сазвали ванредну скупштину нису испоштовали одредбе Статута које се тичу начина сазивања скупштине нити су на самој скупштини имали кворум за рад, па све имајући у виду, одлуке које произађу са ове скупштине бити неважеће.

"Свјестан проблема који постоје у Градском одбору Српске демократске странке Приједор планирам да детаљно анализирам данашњи догађај те се у наредним данима активно укључим у рјешавање ових проблема и несугласица између чланова, што ће подразумијевати и неке непопуларне мјере", навео је Говедарица.

(БН)

Коментари / 28

Оставите коментар
Name

Врс пд

13.01.2019 13:33

У Приједору је на снази борба за власт измедју СНСД а и ДНС а у коју се СДС не треба мијешати јер це се још једном поцијепати.Тубин и Бериц дијеле чланство.један нагиње СНСД у други ДНС у.Мјењај Вукота док није касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2019 14:22

Марко Павиц хоце да сруши Тубина и, опет врати своју марионету, Бериц Дусана. Тубин није златан, ал Бериц је био дуго предсједник Градског одбора, па ниста сем другивања са Марком није урадио за цланове и странку. Зато смо ја и моји родјаци за Мишу Тубина свим срцем

Name

Подршка

13.01.2019 14:47

Подршка Милану Тубину.

Name

Е мој ВУКОТА

13.01.2019 15:49

Који си ти не способњаковиц.Ако завуцес главх у пјесак мислис да це несто проци,ресити се само???Ти би био предсједник????Цега???Какво си разоцарење.Ради ти ко ста хоце ти нитј знас ста би ни како.Ако не мозес дај то Цицку прави нову странку.Мали Станивуковиц јр за вас свијет измуслио.

Name

Нотар

13.01.2019 13:35

Подмлађуј и мијењај Вукота, једини начин да сачуваш и ојачаш странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

13.01.2019 13:36

Дај бозе да издрзис, али продане дусе купљене дрзавним новцем спремне су на све, и све висе их је, под хитно морате несто поцети радити на дрзавном нивоу да се ова багра поцне уклањати са политицке сцене. Искрено се надам да цес успјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

13.01.2019 13:55

Скупстина је сазвана по статуту. Ја сам данас био спријецен да додјем због раније преузетих обавеза па нисам био у Приједору. Инаце да сам био отисао би са апетитом и гласао за смјену руководства странке у Приједору јер тај Тубин је упропастио Сдс у Пд а колико видим и тебе. Зао ми је и странке и тебе јер ниси знао процијенити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2019 14:56

Клену из Приједора зали ти себе! Поздрав од правог цлана СДС који је уз све оно сто одлуци предсједник Вукота.

Name

Штета

14.01.2019 00:35

Штета баш што ниси био,кад је већ улазио ко год је хтио и "глумио" делегате,и тинси са апетитом требао бити ту. А ви о политици знате толико ко и већина у РС па нам због тога и јесте овако. Да знате разлику између Берића и Тубина и да знате колика је ово спрдња сто се данас десило свима би нам било боље мозда ни власт неби била ова која јесте. А ви...само добро причати знате и ниста висе!!!

Name

Приједор

13.01.2019 14:15

То Вукота.Склони Гробаре СДС-а Берића , Стојића, Стјепица .Бојић је отишао на политичко сметљиште.А склањај и Бундала Драгу који 20 година Марка зове шефом

ОДГОВОРИТЕ
Name

објективно сагледано

13.01.2019 14:34

Господине Говедарица, смјењујте,а способних људи вриједних постовања и позиције да заступају вриједности СДС,има.То оцекују сви градјани који су гласали за те вриједности без обзира сто нису цланови СДС.

Name

Леон

13.01.2019 14:20

Одговорност у Сдсу сноси глава, председник, а не цланство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЛИ ,ИЛИ???

13.01.2019 16:02

Или је СДС странка пред нестанком или је Вукота не зна водити. Није само Приједор. Ако овако наставе на сљедеће изборе не требате излазити. Штета за државотворну странку.

Name

ре за или,или

13.01.2019 16:54

Ни'т је СДС странка пред нестанком, а нит'и је то да је Вукота незна водити. Цудо је у томе сто народ дицне Козаре даде повјерење потомку онога који је сигурно помогао да ми Срби у 2. св. рату поднесемо онолику зртву. Јер како другације објаснити да се у рату за годину дана од обицног бојовника догура до цасника са 3 звијезде (сатник) Ето то је питање на које би било лијепо од снсд-а да барем оној вецини који гласасе за њих понуди какав такав одговор. Мозда цесто спомињани сатник Пејо лицно није крив за убиство висе од 3 србина, а мозда за ко зна колико? Кад тад, вјерујем не јос дуго на то питање це се морати изаци с' одговором, а сто се тице СДС-а њег је од 12.07.1990 било и увјек це бити, сад у коликом облику будите без бриге. Да у СДС-у јос има олоса, на залост има.

Name

Драшко

13.01.2019 14:23

СДС у Приједору не постоји годинама. Берић је радио за Павића и ДНС, а овај Тубин ради за СНСД. Нико не ради за СДС. СДС је тешко болесна странка и Вукота то мора лијечити под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

13.01.2019 14:25

ВУКОТА, МОРАС РАДИКАЛНИЈЕ ДЈЕЛОВАТИ. ОВА БАГРА СТО СЕ НУДИ ОНИМА КО ВИСЕ ПЛАТИ ТРЕБА ДА НЕСТАНЕ. СВЕ ЈЕ ВИСЕ ПАПАКА КОЈИ СЕ НЕ СТИДЕ БОГА НИ НАРОДА. А СВЕ ЈЕ ПОЦЕЛО КАД ЈЕ УСТАСКА УНУКА НА ПРОСЛИМ ИЗБОРИМА КУПИЛА ДВА ПАПКА И ПРОСЛО СВЕ НЕКАЗЊЕНО. ЗАМИСЛИТЕ НАРЕДНЕ ИЗБОРЕ, ТО ЦЕ БИТИ ЦИРКУС. И ГДЈЕ СВЕ ОВО ВОДИ? У ПАКАО, АД ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хх

13.01.2019 14:33

Те продане душе које су биле чланови сдса ,а радили за днс и снсд,биће и даље мешетари које нико цијенити неће.Подршка Вукоти и најбољој странци у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучина

13.01.2019 15:08

Распусти СДС и постави још младоликог Карлицу и вратићеш ову странку на мјесто које је некада била. Ово је јединствена прилика за СДС да се коначно врати из мртвила у Приједору, а некад је био за примјер, док се води рат између СНСД и ДНС. Послушај ме, нећеш се покајати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господине Вукота

13.01.2019 15:28

Сто се тице Приједора немозе се висе трпити бахатост цланова снсд-а и поготово днс-а.директоре које су поставили само странацки запосљавају људе који цак нису ни компетентни ни сколовани за та мјеста,најбитније је ко је коме одрадио гласове на изборима.то вази и за једне и друге.СДС се лицно не треба приклањати ни једном злу.имају ПДП-овце и треба да заједницки раде на јацању,с тим сто треба да скинете те који годинама сједе и ниста али бас ниста нису урадили осим свог лицног интереса.и сами видите да ниста у назад барем десет година ниста се није промјенило нити се ниста није радило да се то промјени.постујем Вас ,за Вас сам гласала и уз вас сам јер се у Вама види постење док у васим руководиоцима странке СДС то нема.Сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

14.01.2019 00:06

Ма требамо се ми дистснцирати од ПДП-а под хитно и гурати само своју јединствену политику.

Name

Гордана

13.01.2019 16:34

Гони то Вуле на отпад! Има јос цеститих људи који неце брукати Странку. Фуууууј не храни висе змије из њедара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

титов пионир

13.01.2019 17:30

Вукота још ниси схватио шта је рјешење проблема.ДР. Милован Бјелица је неуморан да сачува себе од неминовног затвора због пљачке општине Соколац па се зато приклања Додику да би сачувао себе. Вукота под хитно распусти општински одбор Соколац јер он неради 20 година.Милован Бјелица је све а поготово како је докторирао.О пљачци буџета општине Соколац у задњих 6 година могу се написати романи.Чак је пљачку вршио и преко Црквене општине Соколац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

13.01.2019 18:19

Овдје је прича о Приједору а не о Сокоцу.

Name

ре е мој Вукота

13.01.2019 17:33

О даааа бас Цицку или и Мицу??? Мало се избрукасе пред народом! Доста висе вас дупелизаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

13.01.2019 18:59

САМО МЛАДЕ ЉУДЕ НА СЦЕНУ. ВУКОТА ОВЕ УЧМАЛЕ МЕШЕТАРЕ ПОШАЉИ ТАМО ГДЈЕ ИМ ЈЕ МЈЕСТО .ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБОДА ГОВОРА

13.01.2019 20:01

Ако мислис на оног Станивуковица сто бали по Бања Луци јер му је обецано мјесто градонацелника али назалост пропаде, јер није успио са Правдом за Давида да додје до циља и сад трази нови нацин како се доцепати добре позиције. Политика је бизнис и ниста друго ко је то схватио остао нормалан ко није постао луд.

Name

КСС

13.01.2019 22:28

Драги мој Председниче Вукота,можда се сјетите баке са унуком која вас је послије Скупштине у Борику упитала" председниче хоћете ли издржати" ви сте са поносом и оптимизмом рекли ," хоћу".Знала сам тада што вас то питам ,четири најгоре ратне године сам била у позицији да видим на шта смо као народ били спремни ипак побједисмо. Моје разочарење се поновило. Издржаћемо издаје и поново као ко зна који пут са честитим дијелом народа побиједити. Вјерујем у Бога и вас честити Вукота само издржите..,ваљда ће бака то дочекати а ако не остаје моја унука да настави пут СДСа.

Name

Гола истина

14.01.2019 00:43

Са овим сто хоце да сруше Тубина хоће да СДС Приједор врате под ДНС како је и до сада било,да ИЈ 1 преузме Драго Бундало који је све осим СДС и да на крају странку на врху преузму Цицко и екипа да је ставе у подаништво онима којима дугују јер су са њима заједно у многим нецасним радњама. Зато Вуле...без размисљања,без емоција...све који су данас учествовали у организацији овог пуча у ГО Приједор удаљи из СДС... Како радио тако ти Бог помогао

ОДГОВОРИТЕ