Соколац и Билећа најхладнији

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјењиво облачно вријеме са слабим падавинама, понегдје на истоку, док се током вечери очекује наоблачење у свим крајевима.

Босна и Херцеговина 13.01.2019 | 10:02
Соколац и Билећа најхладнији
Највиша дневна температура ваздуха од један до шест, у вишим предјелима испод нуле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен јужни и југозападни вјетар, који ће током дана јачати у нижим крајевима.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно облачно вријеме.

Соколац и Билећа јутрос су били најхладнији са минус десет степени колико је измјерено у 7.00 часова.

На Бјелашници, на Хан Пијеску, у Шипову и Бугојну било је минус девет, у Гацку минус осам, у Ливну минус седам, на Чемерну, у Гацку, на Иван Седлу и у Сарајеву минус шест, у Мркоњић Граду, Рудом и Сребреници минус пет, у Вишеграду, Фочи, Широком Бријегу и Тузли минус четири, а у Новом Граду и Санском Мосту минус три степена.

У Бањалуци, Добоју, Приједору, Зворнику и Крупи на Уни јутрос су измјерена минус два степена, у Требињу минус један, у Бијељини, на Мраковици и у Бихаћу нула степени, у Брчком, Градачцу и Мостару један и у Неуму три степена Целзијусова.

На Хан Пијеску висина снијега јутрос износи 95 центиметара, у Сребреници 40, на Чемерну 36, на Сокоцу 25, у Фочи 23, на Мраковици 21, у Мркоњић Граду 19, у Билећи, Рудом и Шипову 18, у Гацку 16, у Вишеграду 14, у Зворнику и Рибнику 10, у Добоју шест, а у Бијељини четири центиметра. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар