Изгорио бус ученика из Сплита

- У тунелу у Швајцарској данас је у потпуности изгорио аутобус који је превозио сплитске средњошколце, а сви ученици су на вријеме изашли из аутобуса и нико није повређен, јавља Далмација данас.

 

Регион 12.01.2019 | 20:07
Изгорио бус ученика из Сплита
Сплитски средњошколци се у Швајцарској посљедњих дана налазе на одмору. Према наводима једног родитеља, преноси Далмација данас, бројним ученицима из овог аутобуса изгорјела су документа, па и мобилни телефони, тако да сви нису успијели да јаве шта се десило, а некима су изгорјели и кофери са стварима.

"Јавио ми се син након ове несреће и одмах је нагласио да су сви добро. Ипак, првих сат времена провео сам у стрепњи јер нисам знао било какве детаље, а након сат времена једва сам успио добити сина. Аутобус се запалио и изгорио у тунелу. У Швајцарској су задњих седам дана на скијању боравили бројни ученици различитих школа из Сплита, који су се с три или четири аутобуса данас враћали према Сплиту", изјавио је један од родитеља.



"Сви се ученици сада налазе у ватрогасном дому у близини тунела у којем се догодила несрећа. Сви су на сигурном и на топлом. Агенција сада проналази замијенски аутобус да их врати кући, а како ће прећи границу када су им изгорјела документа, није ми познато", прича родитељ.



(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

гаја

12.01.2019 19:54

Хвала ,Богу да су дјеца добро ,брз опоравак од сока родотељима и дјеци .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрвати припремите паре

12.01.2019 20:34

Санирање овога тунела це костати као нови тунел у Хрватској

Name

Вирус

13.01.2019 18:25

Крвати су се пуно огресили,нек се мало замисле.

Name

Тони

12.01.2019 21:52

Која си ти будала и идиот! Дали си чуо за осигурање? И то је полу отворени тунел! Глупане један

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гордана

13.01.2019 07:54

Хвала драгом богу да су зиви и здрави

ОДГОВОРИТЕ