Партизан још чека Ивана Обрадовића!

Одговорни у Хумској 1 стрпљиво чекају расплет у Андерлехту.

Фудбал 13.01.2019 | 11:15
Партизан још чека Ивана Обрадовића!
Изостанак нових лица на старту Партизанових припрема слика је каква се ретко виђа. Зоран Мирковић није добио ниједно појачање за пролећни део сезоне, што не значи да их до прве званичне утакмице неће бити.

Први на листи жеља је Иван Обрадовић. У разговору за белгијске медије технички директор црно-белих Милош Вазура рекао је да се ради на овом послу, али стрпљиво.

”Мораћемо да сачекамо и видимо шта ће се десити. Бићемо и даље у контакту са челницима Андерлехта”, рекао је Вазура за Хет Лаатсте Ниеуwс.

Некадашњи леви бек Партизана дуже време је на радару спортског сектора Парног ваљка, а иако обострана жеља за обнављањем сарадње постоји, некадашњи репрезентативац Србије поручио је отворено црно-белима да се стрпе још мало.

Одлазак сада већ бившег тренера Хајна Ванхезебрука и долазак Фреда Рутена на његово место пробудило је наду код Обрадовића да би могао да се врати у први тим и у наставку сезоне добије већи простор и минутажу.

Уколико се то не буде десило, Партизан би требало да буде наредна дестинација, упркос интересовању неколико клубова из Турске.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар