Делпова порука "из срца" за Марија...

Настави да се бориш! Аргентинац, који се током каријере много пута сусретао са бројним здравственим проблемима, писао Шкоту, који је најавио завршетак каријере.

Тенис 13.01.2019 | 12:30
Делпова порука "из срца" за Марија...
Енди Мари због константних здравствених проблема планира ускоро да се повуче.

Та вест шокирала је многе на почетку нове сезонем уочи првог гренд слема сезоне, Аустралијан Опена.

Шкот, који је не тако давно био први тенисер света, саопштио је да су болови са којима се већ дуго бори, неиздрживи и да ће највероватније на Вимблдону окончати каријеру.

Хуан Мартин Дел Потро, један од играча који је током каријере имао много здравствених проблема, али га нису сломили, поручио је Ендију да мора да настави да се бори.

"Енди, управо сам гледао твоју конференцију за медије. Молим те немој да престанеш да покушаваш. Настави да се бориш. Могу да замислим твоју бол и тугу. Надам се да ћеш превазићи ово. Заслужујеш да се повучеш под твојим условима, кад год да се то догоди. Волимо те, Енди Мари и желимо да те видимо срећног и да добро радиш", написао је на Тwиттеру Дел Потро.

Енди Мари је навео да би учешће на предстојећем Аус Опену могло да буде његово последње у каријери.

Енди Мари је у каријери освојио три гренд слем трофеја (два на Вимблдону и УС Опен), , као и две златне олимпијске медаље - у Лондону, 2012, и Рио де Жанеиру 2016. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар