Милер, због дивљачког старта, не игра против Ливерпула!

Нападач Бајерна из Михена, Томас Милер, суспендован је на два меча због директног црвеног картона у последњем колу групне фазе Лиге шампиона.  Томас Милер одстрањен са оба меча против Ливерпула.  Бајерн због главоломног старта над Таљафиком без једног од главних шрафова тима у осмини финала Лиге шампиона. Суспензија и за Вебера из Ајакса.

Фудбал 12.01.2019 | 08:45
Милер, због дивљачког старта, не игра против Ливерпула!
Милер је кажњен због искључења на мечу са Ајаксом у којем је Бајерн ремизирао 3:3 у Амстердаму.

Немачки репрезентативац је необјашљиво реаговао и скоро па потезом из борилакчих вештина ударио Николаса Таљафика крампонима у потиљак.

Због ове суспензије Милер ће пропустити двомеч са Ливерпулом у осмини финала ЛШ.

Бајерн гостује Ливерпулу 19. фебруара у првом мечу, док је реванш 13. марта.



Док се за одлуку о утакмици у Паризу између Црвене звезде и ПСЖ-а чекало три и по месеца, Дисциплинска комисија Уефе је у случају са сусрета између Ајакса и Бајерна, који је одигран половином децембра била далеко експедитивнија. Али и строжија јер чак двојица играча са тог меча неће смети да играју за клуб на следеће две утакмице у такмичењима које организује европска кровна фудбалска организација.

Свакако већи је губитак Бајерна који ће на Ливрпул у осмини финала Лиге шампиона морати да иде без једног од најбољих, Томаса Милера. Немачки ас ће мало "одморити" због ненамерног, али главоломног старта над Николасом Таљафиком због којег је оправдано добио директан црвени картон. Исто казну због директног искључења је зарадио и фудбалер амстердамских Копљаника, Максимилијан Вебер који неће бити на располагањиу тренеру Ерику тен Хагу за дуеле са Реал Мадридом.

Домаћи тим ће у касу Уефе морати да уплати 20.000 евра због бацања предмета са трибина на терен, а гостујући 8.000 због паљења пиротехничких средстава.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар