Преминула Јована, беба критично

Трудница Јована Миленковић (24), која је јуче тешко повријеђена у стравичном судару аутобуса и аутомобила на путу Крушевац-Ђунис, преминула је јутрос у болници.

Србија 11.01.2019 | 11:35
Преминула Јована, беба критично
Како сазнаје Блиц, њена беба, која је јуче након несреће рођена царским резом, још је у тешком стању.

Дјечак се налази у крагујевачком Клиничком центру и након реанимације прикључен је на апарате за дисање и његово здравствено стање је и даље нестабилно.

Како се сазнаје, беба се налази на одељењу неонатолигије и под сталним је надзором специјалиста, који примјењују све мјере интензивног лијечења.

У овом удесу, на лицу мјеста, погинуо је Јованин супруг и бебин отац Стефан Илић (27).

У аутомобилу са двоје младих био је Јованин отац, Саша и њена сестра Теодора. Њих четворо је "фијатом" из Каоника ишло ка Крушевцу. На кривини се нашао у аутобус који је директно ударио у њихов фијат пунто.

“Нисмо имали где да скренемо. Гледао сам аутобус како директно иде на нас”,  каже Саша Миленковић, који је у “фијату” био на месту сувозача, до настрадалог зета, Стефана Илића.

Како се претпоставља, судар се догодио када је аутобус проклизао, прешао у супротну траку и директно се закуцао у аутомобил.

Због сумње да је извршио кривично дјело тешка дјела против безбједности јавног саобраћаја, возачу аутобуса Ј.Б. (37) из околине Крушевца одређено је задржаве до 48 сати и у законском року ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

11.01.2019 20:46

Залосно! Отац погинуо, мајка умрла,беба критицно.Сауцесце птесталој породици.

ОДГОВОРИТЕ