Арнаутовић шокирао Лондон: Пуштајте ме у Кину!

Репрезентативац Аустрије решио да се обезбеди за старе дане!

Фудбал 10.01.2019 | 21:50
Арнаутовић шокирао Лондон: Пуштајте ме у Кину!
Марко Арнаутовић је шокирао данас челнике Вест Хема саопштивши им да жели да напусти редове премијерлигаша и пресели се у Кину ове зиме.

Подсетимо, Чекићари су јуче одбили готово 40.000.000 евра вредну понуду од стране неименованог кинеског клуба, а тренер Мануел Пелегрини изјавио је да жели да задаржи репрезентативца Аустрије у Лондону по сваку цену.

Међутим Златан, рођени брат и менаџер Марка Арнаутовића, запалио је овог поподнева Енглеску изјавом да голгетер жели да напусти клуб. Дејли Мејл сазнаје да ће у наредним сатима уследити још већа понуда Чекићарима, док је Арнаутовићу понуђено 220.000 евра недељно што је много више него што има у Лондону.

Челси, Манчестер Јунајтед, Интер и Евертон показивали су интересовање за Арнаутовића протеклих месеци, али Аустријанац сада себе види на Далеком истоку.

"Вест Хем је купио Марка за кикирики. Платили су 20.000.000 фунти за њега што је ништа у данашње време. Купили су га прошле сезоне да их остави у Премијер лиги што је и урадио. У клубу је освојио све могуће индивидуалне награде. Вест Хем сада има на столу фантастичну понуду, скоро дупло више од онога колико су га платили. Марко жели да оде на ново тржиште и бори се за титуле. То је оно што га занима. Његова велика жеља је да Вест Хем прихвати понуду из Кине", изјавио је Арнаутовићев заступник за талкСПОРТ. 

Менаџер Вест Хема Мануел Пелегрини покушао је данас да спусти тензију.

"То су само гласине. Знам да је Марко добар играч, предобар и можда га зато многи траже, али он је у овом тренутку играч Вест хема и желимо да тако остане. Верујем да и он, а и сви други о чијим се одласцима пише желе да остану у клубу. Сигуран сам да ће играти против Арсенала и да ове приче неће утицати на његову пратију", рекао је Пелегрини.

Ипак, Чекићари би озбиљно размотрили уколико би Кинези дали 50.000.000 евра за 29-годишњег нападача који је ове сезоне постигао 11 голова на 17 утакмица.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар