Тотенхем коначно купује!

Према сазнањима "Скај спортса", лондонски клуб би после годину дана могао да ангажује једног новог фудбалера.

Фудбал 11.01.2019 | 08:15
Тотенхем коначно купује!
Тотенхем је летос постао први клуб у историји Премијер лиге који се у прелазном року између две сезоне није појачао баш ниједним играчем.

Управа "певаца", чија каса је претрпела ударац изградњом новог стадиона, уместо тога су потписали нове уговоре са неколицином кључних играча (Кејн, Сон, Али...) и одлучили да у сезону 2018/19 уђу са непромењеним саставом.

То се, за сада, показало као добра одлука, пошто на табели Премијер лиге заузимају треће место, са шест бодова мање од водећег Ливерпула, пласирали су се у "нокаут" фазу Лиге шампиона (противник је Борусија Дортмунд) и уз то су кандидати за оба домаћа купа.

Ипак, како сазнаје "Скај спортс", Тотенхем ће у јануару дефинитивно довести бар једно појачање, и то у везном реду, где је потребно надокнадити све извеснији одлазак Мусе Дембелеа у кинески Пекинг Гуоан.

Најближи трансферу у северни Лондон је 23-годишњи Аустријанац из екипе Хофенхајма, Флоријан Грилич, чија цена је дефинисана клаузулом у уговору и износи 20 милиона евра.

На листи жеља налази се још неколико младих играча - Швајцарац Денис Закарија (22) из Борусије Менхенгладбах, Французи Танги Н'Домбеле (22, Лион), Абдулај Дукуре (26, Вотфорд) и Морган Сансон (24, Марсеј), Холанђанин Дони Ван де Бек (21, Ајакс) и Норвежанин Сандер Берге (20, Генк).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар