Поповић: Нисам "други Врањеш", ни националиста!

"Разочаран сам, никога нисам увриједио. Да имам проблем са другима, не бих играо у клубовима од Чапљине до Градачца", рекао је капитен Звијезде Дејан Поповић. којем пријети отказ због честитке за Дан Републике.

Фудбал 10.01.2019 | 21:40
Поповић: Нисам "други Врањеш", ни националиста!
Прослава Дана Републике одржана у сриједу у Бањалуци изазвала је бројне реакције у БИХ, а нажалост, политика се (још једном) умијешала и у спорт.

Капитен Звијезде из Градачца, Дејан Поповић, нашао се на мети критика након што је на друштвеним мрежама честитао 27. рођендан Републици Српској, а реаговао је и његов клуб саопштењем у којем је осудио његово понашање и практично најавио раскид сарадње.

Дефанзивац и капитен Звијезде у изјави за МОНДО истакао је да је разочаран реакцијама јавности, јер никога није увриједио, те да је увијек био професионалац који поштује све нације.

"Никога нисам увриједио. ја сам из Републике Српске, своје волим, а туђе поштујем. Већ пар година играм ван свог града, играо сам и у хрватским и у другим клубовима, нисам проблематичан, нити сам ја икад био проблем. Да имам било какав проблем или да код мене постоји било каква националистичка мржња не бих био ни минут, а не већ неко дуже вријеме у клубовима у Федерацији. У Чапљини сам провео годину и по, нисам имао никакав проблем, у Градачцу сам након два мјеста постао капитен, и то искључиво због својих игара, ни због чега другог", рекао је Поповић.

Додао је да је професионалац и да само ради посао које воли, те да је разговарао и са својим саиграчима, који не виде ништа спорно у његовој објави.

"Радим свој посао, волим га, професионалац сам. Своје поштујем, све друге вјере поштујем. Немам никакав проблем са саиграчима, нико не придаје значај том мом посту, нити мисли да сам било кога увриједио. Ниједним гестом нисам никог увриједио, жао ми је што је изазвало 'бум' у јавности и што ме називају 'другим Врањешом', не знам зашто то. Разговарао сам и са предсједником и тренером, не знам шта ће бити у ових наредних пар дана", рекао је Поповић за МОНДО.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

зоки

10.01.2019 21:09

Безвезе си момце, играј се лоптом боље ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.01.2019 21:13

Зар још да се стидимо одакле смо? Свако норамалан воли своје село, град, Републику... Не знам шта је овдје спорно? Нико муслиманима не брани да воле своју Тузлу, Зеницу, Травник... Федерацију БиХ и нико се томе не чуди.

ОДГОВОРИТЕ