Да ли Бамби остаје у Хумској?

Фудбалер Партизана, Зоран Тошић, рекао је да је "за сада ту" и док је тако концентрисан је само на свој клуб и припреме за наставак сезоне.

Фудбал 12.01.2019 | 21:45
Да ли Бамби остаје у Хумској?
"То се увек провлачи по медијима, свима је интересантно да се нешто дешава. За сада сам ту, а видећемо шта ће се десити до краја прелазног рока. Док год сам у Партизану, фокусиран сам само на то што је тренутно", рекао је Тошић новинарима, упитан о потенцијалном трансферу.

Фудбалери Партизана окупили су се пред почетак припрема за наставак сезоне.

"Одлично се осећам. Имали смо времена да се одморимо, али и план рада током паузе. Верујем да је већ свако дошао са базом и да овај период овде у Србији прође што брже, да побегнемо од зиме и на миру се спремамо у Турској", казао је Тошић.

Партизан је први део сезоне завршио на трећем месту у Супер лиги са 44 бода, 15 мање од водеће Црвене звезде, а шест од другопласираног Радничког.

"Много заостајемо, али ћемо покушати да урадимо све што је у нашој моћи да побеђујемо и пробамо да смањимо разлику. Ако се пружи прилика да се укључимо у трку, ми ћемо то искористити. Куп је такмичење где је Партизан увек имао одличне резултате и надам се да ћемо догурати што даље", навео је крилни фудбалер црно-белих.

Постоји могућност да се до краја сезоне играју чак четири "вечита" дербија са Црвеном звездом, а Тошић је рекао да се нада томе.

"Било би лепо, волео бих да се то деси. Свако од нас воли да игра велике утакмице, било да си у Звезди или Партизану. То би било одлично и прижељкујем то. Видећемо како ће бити. Звезда је исто добра екипа, игра одлично последњих пар година, направили су систем, добро раде и биће нам част ако буде четири дербија", рекао је Тошић.

Сезона у првенству би требало да се настави 16. фебруара, а Партизан ће гостовати Бачкој.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар