Волио бих да се Лука и Матија ''помире'' са Крстајићем!

Фудбалер Ајакса, Душан Тадић, изјавио је да би волео да у репрезентацији Србије поново види Луку Миливојевића и Матију Настасића.

Фудбал 10.01.2019 | 20:20
Волио бих да се Лука и Матија ''помире'' са Крстајићем!
Крстајић је најавио да би могао да позове Миливојевића у национални тим за пријатељски дуел са Немачкој у марту, а онда и против Португалије на старту квалификација за Европско првенство.

"Радују ме позитивни сигнали по том питању и слажем се са селектором да је интерес репрезентације изнад свих нас. Као један од најискуснијих играча, радим све што је у мојој моћи да помогнем у смиривању страсти. Лука је пре свега добар момак, а по мом мишљењу и један од најважнијих играча у нашем тиму. Страшно бих волео да се са њим и са Матијом изгладе неспоразуми", рекао је Тадић за агенцију Анадолија.

Везиста клуба из Амстердама каже да Србија не сме прелако да се одриче битних фудбалера и изнео пример дугогодишњег капитена Бранислава Ивановића.

"Бане Ивановић је велико име српског фудбала, са фантастичном кларијером, драго ми је да и је и даље фит и да се у његовој игри не осећа бреме година. Ми смо мала земља и не можемо тако лако да се одричемо играча. Сви у екипи покушавамо да "испегламо" ситуацију, да нађемо неко решење и да много јачи дочекамо дуеле у квалификацијама", закључио је Тадић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар