Није само силоватељ, него и насилник?!

Бивша оптужује Роналда!

Фудбал 10.01.2019 | 19:45
Није само силоватељ, него и насилник?!
Британска манекенка Џесмин Ленард "упловила" је у скандал који протеклих месеци пратиКристијана Роналда!

Ленардова је раније испричала британској штампи да је пре десет година била у "шеми" са Роналдом, која није потрајала, али су наводно остали у добрим односима и повремено су у контакту. Међутим, откада је објављено да је Роналдо наводно напаствовао Американку Кетрин Мајоргу, Џесмин је променила плочу!

Она сада тврди да је Роналдо "психопата и насилник", и запретила је да ће на друштвеним мрежама објавити снимке који то доказују. Ова информација проширила се Интернетом као муња, а Џесмин је додала следеће.

"Нико не зна какав је он заиста. Када би знали само пола ствари које ради, били би ужаснути. Ипак, истина увек изађе на видело," написала је она.

Џесмин је најпре објавила да јој је Роналдо претио "осветничком порнографијом", односно да јој је претио да ће њене експлицитне слике проследити њеном оцу?! Онда се дотакла и теме насиља.

"Када смо се посвађали, рекао ми је да ће ме његови људи киднаповати, убити, исећи на комаде и бацити у реку. Ја имам доказе свих ових тврдњи," написала је она.

Његов ПР тим порекао је тврдње британске манекенке и ријалити звезде, а Ленардова је након неколико сати обрисала налоге са друштвених мрежа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар