Отказ из клуба због честитке за Дан Републике Српске?!

Звијезда из Градачца се (врло вјероватно) одрекла свог капитена Дејана Поповића због честитке коју је упутио на Дан Републике Српске.

Фудбал 10.01.2019 | 16:45
Отказ из клуба због честитке за Дан Републике Српске?!
Некадашњи фудбалер бањалучког Борца Дејан Поповић (23), а сада капитен Звијезде из Градачца, попут већине својих сународника путем друштвених мрежа се придружио честиткама за Дан Републике Српске.

Поповић је 9. јануара честитао 27. рођендан РС уз стихове: "Од Требиња до Мањаче заставе се исте каче, од Новога па до Пала све је наше, Богу хвала. За тебе се борба водила жестока. Републико Српска, зјеницо из ока".

За честитку је добио салве критика и увреда, а потом је и најоштрије осуђен од свог клуба, који како је наведено, сматра потпуно шокантним и крајње непримјереним понашање свог играча.

"Његова порука не представља особине спортисте који би требао носити дрес нашег клуба и спортисте који би требао бити узор нашим младим играчима. Стога ће Управни одбор веома брзо донијети коначну одлуку о будућности овог играча у клубу града 'Змаја од Босне'. Звијезда Градачац неће допустити у својим редовима случај ‘Врањеш’. Изражавамо дубоко разочарање и жаљење због поступка нашег играча", поручено је из федералног прволигаша.

Поповић је у каријери бранио боје матичног Леотара, Инђије, зворничке Дрине, Борца из Бањалуке и Чапљине, прије доласка у град "Змаја од Босне" Хусеина капетана Градашчевића.

Звијезда је јесењи дио окончала на четвртом мјесту Прве лиге Федерације БиХ са 12 бодова заостатка за лидером на табели Вележом из Мостара.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ф.К. Грмаљистика- Горња

10.01.2019 16:59

Ови умислили да су Барселона, момак је професионалац, игра за лову, то сто он ради приватно у слободно вријеме нетреба никога да интересује. Знаци да је комсији цеститао Курбан-Бајрам ви би исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

10.01.2019 17:29

Ипак, могао је написати мање провокативан натпис ако вец зиви и игра у Градаццу

ОДГОВОРИТЕ
Name

капитен

10.01.2019 17:43

Дејан Поповиц,,,свака цаст, кад сви имају право велицати своје,засто не би и он своје....није попут ових музицких звијезда,када је осудјен генерал РМ,нико од њих се није огласио да не би слуцајно изгубио ког симпатизера. Свака ти цаст легендо.

ОДГОВОРИТЕ