Потрошио 20.000 евра на Јелену

Фудбалер средином новембра потегао везе да му се у дискотеци обезбеди најбољи сепаре и што бољи услови да би био ближе бини на којој је певала Јелена
 

Забава 09.01.2019 | 22:37
Потрошио 20.000 евра на Јелену
Огњен Врањеш средином новембра проводио се на наступу Јелене Карлеуше у Диселдорфу и потрошио чак 20.000 евра, сазнаје Курир. 

Фудбалер Андерлехта и босански репрезентативац чим је сазнао да ће певачица, за којом је одлепио, певати у једној дискотеци у том немачком граду, потегао је све могуће везе како би му се у клубу обезбедио најбољи сепаре, одакле је имао савршен поглед на бину.

- Врањеш се првом приликом када је био слободан уклопио с Јелениним наступом у Диселдорфу, тај њен концерт није желео да пропусти. Преко пријатеља је обезбедио добро место у дискотеци, где се и појавио са друштвом. Желео је само да га Јелена примети и да испадне џек. Поручивао је скупоцена пића и наздрављао. Цех је износио око 20.000 евра, који је он без поговора платио. Било му је битно само да се добро проведе, а још битније да буде близу Јелене и да га она види. Нисмо сигурни да ли га је Карлеуша приметила јер је била велика гужва - открива наш извор и додаје да је фудбалер тражио да максимално буде заштићен.

- Када су звали да најаве да ће Огњен доћи, тражени су и посебни услови. С обзиром на то да је менаџерима клуба речено ко је њихов гост и какве су његове платежне моћи, наравно да му се изашло у сусрет. Огњен је, поред најбољег сепареа, тражио и посебну заштиту, да му нико не прилази и да га нико не слика. Такође је сачекан испред клуба и спроведен до свог места. Он се лудо провео, а често је и телефон држао у руци. Снимао је Јелену и атмосферу, а није искључено ни да јој је слао поруке - завршава наш извор који се те новембарске ноћи нашао на лицу места.

Овим поводом позвали смо актере приче за коментар, али нису одговарали на наше позиве.

Подсетимо, Јеленин муж Душко Тошић је после дочека Нове године у Јеленином телефону пронашао поруке које јој је Врањеш слао и настао је општи хаос. Душко је преко медија новинарима поручио да се за сва питања обрате фудбалеру Андерлехта, што је њега извело из такта, па му је рекао да му попуши ку*ац.

Тошић је претио колеги да ће га поломити када га буде срео, инсистирао је да се виде и рашчисте све што имају, али до сусрета није дошло.

РАЗБОЛЕО СЕ ВРАЊЕШ  

Огњен се разболео током празника и не мрда из стана. Фудбалера је ухватио вирус и данима је под високом температуром. Иако је упућен да је његов лик последња два дана на насловним страна скоро свих новина, он не жели да се оглашава овим поводом. Можда би и могао, али неће због супруге Данијеле Врањеш, с којом има четворогодишњу ћерку. Она је летос хтела да се разведе од њега, али успео је да спасе брак.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цоа

09.01.2019 22:59

Хаха посебни услови па није Роналдо долазио или Меси,Мбапе,Неимар....невјерујем да је у Њемацкој и цуо неко за њега и нема бас он такве уговоре да би могао потросити 20000 евра за ноц стварно лупетате глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДонКихот

10.01.2019 04:10

Ста рећи, сељачић на квадрат. Имаш жену и дијете и трошиш 20000€ да те примијети таква громада као што је Карлеуша. Тако ти је кад неко скине опанак а стави кравату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оклагија Вирус

10.01.2019 07:29

је гарант прорадила ,па си се ти Огњене,нагло разболео :Д :Д :Д Има лепса половина, да те на ледја закопца . :Д

ОДГОВОРИТЕ