Стоп за Блекија у Манчестер Јунајтеду!

Фјорентина залупила врата! Не мрда нигде до краја сезоне!

Фудбал 11.01.2019 | 13:15
Стоп за Блекија у Манчестер Јунајтеду!
Јувентус, Бајерн, Атлетико, последњих дана Манчестер јунајтед наводно спреман да се већ у јануару испрси за Николу Миленковића. Међутим, у Фиренци само одмахују руком. Локални медији данас наводе да је Фјорентина ставила вето на јануарски одлазак 21-годишњег штопера.

Подсетимо, Виола је вредност популарног Блекија проценила на око 50.000.000 евра, док су острвски медији спекулисали да би Јунајтед могао да покуша да је омекша тиме што би у посао укључио и Андреаса Переиру, 23-годишњег Бразилца кога би Фјорентина радо видела на стадиону “Артемио Франки”.

Међутим, изгледа да су у Фиренци схватили да им је најмудрије да сачекају летњи прелазни рок. Јасно је да ће тада моћи да извуку максимум од Миленковићеве продаје. Говоримо баш о тих 50.000.000 евра. С обзиром на интересовање оваквих великана зарада од обештећења неће изостати, а имајући у виду и да је српском репрезентативцу тек 21 година, те да је већ редован у стартних 11 Орлова, можемо само да очекујемо даљи раст цене.

Лета 2017. стигао је у Фјорентину за 5.000.000 евра. И већ сада могу у Фиренци да кажу да су направили феноменалан посао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар