Лука Јовић и Реал - овог јануара?!

Флорентина Переза убедили да му је деветка неопходна одмах!

Фудбал 11.01.2019 | 11:00
Лука Јовић и Реал - овог јануара?!
Створио је тим који је доминирао Европом зато што је био амбициозан, сада му та амбиција не дозвољава да трезвено размишља. Јасно му је да је ремонт неопходан, али не може да склони поглед са Нејмара и почне да размишља о ономе што је хитно. Ипак, сарадници у Краљевском клубу успели су да убедеФлорентина Переза да му је још једна кладична деветка неопходна већ у јануару, па је зато данас око поднева носећа вест на сајту мадридске Марке била и она у којој се наводи да би Реал ове зиме могао да крене по Луку Јовића!

Није наравно Јовић једини, па ни први пик Реалове управе. Али јесте у складу с политиком да се доводе млађи играчи који могу одмах да ускоче у први тим. Зато се пише и о Лајпциговом Тиму Вернеру, ЂеновиномКшиштофу Пјонтеку, капитену Интера Мауру Икардију, додуше уз ограду да је то скоро па немогуће, јер у Мадриду би најрадије избегли преговоре са Вандом Наром, и на крају Луки Јовићу.

Ако дакле избацимо Икардија из једначине, мада се Неразури највише плаше баш Реаловог јуриша, остају Вернер, Пјонтек и Јовић. Занимљиво, сву тројицу су каталонски медији помињали и као Барселонине пикове за резерву Луиса Суареза. С тим да је Блауграна проширила списак још неким именима.

Кад је Реал у питању, Сантјагу Соларију заиста фали голгетер. Герет Бејл је опет ван строја, Маријано Дијаз је вечито повређен, па Карим Бензема често остаје као једина нападачка опција, а на стадиону “Сантјаго Бернабеу” много је оних који сматрају да би 31-годишњем шпицу већ требало тражити наследника. Много је уосталом и оних који су одувек сматрали да је Реалу потребан ефикаснији голгетер, мада се овде баш и не бисмо сагласили.

Како било, Јовић у Реалу већ овог јануара није немогућа опција. Под условом да се Реал одлучи за Луку. Али и да се Лука одлучи за Реал. У Лисабону је као играч Бенфике већ доста изгубио. У Франфурту је пронашао себе и сада је један од најтраженијх фудбалера Европе. А Реал меље играче. И питање је да ли сада прави избор за Јовића. Има он и опције у Бајерну и Наполију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар