Реал кажњава Бејла: Отишао кући за вријеме меча!

Велшанин је снимљен како напушта стадион за време утакмице и зато ће бити "ударен" по новчанику.

Фудбал 10.01.2019 | 08:15
Реал кажњава Бејла: Отишао кући за вријеме меча!
Герет Бејл, Велшанин "од стакла", повредом је започео и 2019. годину, па започео ко зна које по реду боловање од када је у Мадриду.

Снажни, али и крхки нападач опоравља се од своје 27. повреде у Реалу, а између терапија чуо је и непријатну вест - да ће бити кажњен.

Реал Мадрид санкционисаће стрелца спектакуларног гола у прошлом финалу Лиге шампиона, јер је напустио стадион десет минута пре краја прошле утакмице "краљевског клуба". У питању је меч против Реал Сосиједада на "Сантјаго Бернабеу", у којем су Мадриђани доживели још један пораз.

Шпански лист "АС" пренео је у среду писање тамошњег "Ел Конфиденсијала", према којем ће руководство мадридског гиганта изрећи финансијску казну Велшанину зато што је прекршио једно од правила које важи унутар клуба.

"Постоји обавеза за играче који нису изабрани за тим да остану на стадиону до краја утакмице, а препорука је да буду у близини тима пре и после утакмице. Овај савет је изречен у жељи да изгради бољи тимски дух и осећај заједништва свих чланова екипе".

Бејл ће сигурно бити ван терена још десетак дана, а можда и не би био кажњен да у јавност није "испливао" видео снимак једне шпанске телевизије, која је усликала Велшанинов одлазак са стадиона у моментима у којима је његов тим пролазио кроз веома тежак период.

Крилни офанзивац Реала тренутно игра шесту сезону на "Бернабеуу" и општи је утисак да у такмичарској 2018/19 није успео да надомести одлазак Кристијана Роналда, који је ипак оставио велику рупу на терену и у свлачионици "краљевског клуба".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар