"Дурент и титула са Никсима?''

''Био би одмах уз Џејмса и Џордана!" Легендарни НБА кошаркаш, Волт Фрејжер, рекао је да би Кевин Дурент био одмах уз Леброна Џејмса и Мајкла Џордана уколико би освојио титулу са Њујорк Никсима.

Кошарка 13.01.2019 | 17:30
"Дурент и титула са Никсима?''
Популарни "Клајд" био је члан чувене генерације Никса која је 1970. и 1973. године освојила титулу у најјачој лиги на свету.

Фрејжер сада ради као стручни консултант на утакмицама Њујорка у Медисон Сквер Гардену и дуги низ година из првог реда гледа како Никси не могу до плеј-офа.

Због тога би Волт волео да види једног од најбољих кошаркаша данашњице у Никсима како се бори за НБА шампионат.

"Уколико Вориорси и ове сезоне освоје шампионат, мислим да ће тражити нови изазов. Не знам за боље место од Њујорка за тако нешто. Где би другде могао да оде да би добио оно што жели, да би био најбољи играч у лиги? Ако би освојио титулу са Никсима то би га лансирало одмах поред Леброна и Џордана", рекао је Фрејжер за "НY Даилy Неwс".

Дурент је двоструки МВП великог финала НБА, међутим лета 2016. направио је један од најмекших потеза у скоријој историји лиге јер је напустио Оклахому, екипу која је испустила 3-1 у финалу Запада против Вориорса, и мало после тога прешао у исти тај Голден Стејт.

Многи га и даље не подносе због такве одлуке, али освајањем титуле са Њујорк Никсима вероватно би запушио уста свим критичарима. Дурент је слободан играч овог лета и многи сматрају да ће прећи у редове славне франшизе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар