Јокић: Харден је МВП, али Хјустон није као Голден Стејт!

Српски кошаркаш, Никола Јокић, рекао је после пораза од Хјустона да је његов тим играо против специфичне групе момака.

Кошарка 08.01.2019 | 20:15
Јокић: Харден је МВП, али Хјустон није као Голден Стејт!
Кошаркаши Хјустона победили су Денвер резултатом 125:113 у дербију Западне конференције.

Рокетси су наставили низ фантастичних резултата предвођени Џејмсом Харденом, док Нагетсима није помогла ни одлична партија нашег Јокића.

"Добар су тим. Стварно су добра екипа. Играли су прошле године финале конференције. То је добра група момака која има Џејмса Хардена, вероватно МВП лиге у овом тренутку. Погодили су много тројки и имали велики број слободних бацања. Веома су добар тим", рекао је Јокић. 

Он је на терену провео нешто више од 28 минута постигао 23 поена (11-20 из игре, 1-1 за три, 1-1 пенали), уз 13 скокова, 4 асистенције, 2 украдене лопте и једном блокадом, али и 8 изгубљених лопти. 

"Победили су нас на нашем терену, победили су нас и овде. Мислим да их прошле године нисмо добили ниједном. Задају нам проблеме, али можемо да пронађемо начин да будемо бољи и победимо их". 

Момак из Сомбора упоредио их је са Милвоки Баксима. 

"Јединствени су, слични су Милвокију. Имају једног човека који може да их покрене. Нису као Голден Стејт који такође може сјајно да шутира за три поена". 

Био је то први пораз екипе Мајка Мелоуна после пет везаних победа. 

"Знали смо да ће пораз доћи у неком моменту. Не можемо да победимо у свакој утакмици, али смо добро парирали. Промашили смо сувише отворених шутева, имали добре позиције. Ово је још једна утакмица из које можемо да учимо. Већ сутра имамо нову", закључио је Јокић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар