Солскјер спрема "бомбу", на мети је Кутињо!

Док фудбалери Манчестер јунајтеда тренирају на мини припремама у кампу у Дубаију, управа клуба чини све не би ли можда већ ове зиме довела велико појачање.

Фудбал 09.01.2019 | 12:00
Солскјер спрема "бомбу", на мети је Кутињо!
Иако се протеклих дана писало да Јунајтед има друге мете, острвски медији сада преносе да је клуб са "Олд Трафорда" заинтересован за Бразилца Фелипеа Кутиња!

Фудбалер Барселоне је веома тражен, а чини се да ни навијачи Манчестер јунајтеда не би имали ништа против његовог доласка, иако је раније играо у дресу ривала, екипе Ливерпула.

Кутињо је пре годину дана са "Енфилда" отишао у редове Барселоне за 130 милиона евра, али чини се да није успео да се наметне на "Камп Ноу". У последње три утакмице играо је веома мало, готово ни цело једно полувреме.

Отуда, не би било изненађење да се одлучи на одлазак иако има уговор са прваком Шпаније до лета 2023. године.

Јунајтед није једини који је заинтересован за брзоногог Бразилца. Верује се да су у игри и Манчестер сити, Челси и Пари Сен Жермен. Челници ЈУнајтед асу наводно већ контактирали Барселону, али проблем би могла да буде висина трансфера.

За почекивати је да га Шпанциу не би пустили за мање од 100 милиона евра, а познато је да Јунајтед није издвајао такав новац у јануару и да главне послове око трансфера обавља на лето.

Осим Кутиња, у везу са Манчестер јунајтедом дово де се још неки играчи, пре свега на позијици штопера, а највише се говори о Калиду Кулибалију из Наполија и Костасу Маноласу из Роме.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар