Ноле је Божић дочекао у авиону за Мелбурн!

Најбољи тенисер света ове године Божић неће прославити у кругу породице. На путу за Мелбурн.

Тенис 07.01.2019 | 14:30
Ноле је Божић дочекао у авиону за Мелбурн!
Сурови свет професионализма Новак Ђоковић осетио је на својој кожи. Најбољи тенисер света Божић ће провести сам и то у авиону за Мелбурн.

"Да, Божић ћу, нажалост, провести у путу", рекао је Ђоковић спремајући се да напусти Доху и пресели се у Аустралију, где га ускоро очекује први гренд слем у сезони.

Ове године у Мелбурну неће имати подршку породице.

"Моја породица ове зиме неће ићи са мном у Аустралију. Следеће године ћемо, због АТП купа који се први пут одржава у првој недељи 2020, највероватније сви заједно ићи", објаснио је Ђоковић.

Ипак, породица је Ђоковића подржала у настојањима да задржи светски врх и да богату колекцију трофеја учини још богатијом.

"Увек имам избор, тренутно је ситуација таква да имам сагласност и подршку породице и шире фамилије да наставим да се бавим тенисом на врхунском нивоу, што захтева изостанак из кућног амбијента, правог божићног, на тај свети дан. Тако је тренутно, верујем да ће у будућности бити потпуно другачије. Али где год да се налазимо, били заједно или раздвојени, трудимо се да обележимо тај посебан дан", рекао је Ђоковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

У страха су велике оци

07.01.2019 22:25

Сретно Новак,Ти си једино свјетло Србије.

ОДГОВОРИТЕ