Говедарица: Будимо хришћани

Његовој светости патријарху српском Иринеју, монаштву и свештенству Српске православне цркве и грађанима Републике Српске желим да честитам најрадоснији хришћански празник Божић, свенародним, традиционалним поздравом ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Република Српска 07.01.2019 | 12:19
Говедарица: Будимо хришћани
-Нека хришћански дух праштања и толеранције испуни свако домаћинство у Републици Српској и нека празник Христовог рођења испуни срца свих људи миром и благостањем с циљем да постанемо бољи и достојнији људи и хришћани - поручио је у божићној честитки предсједник СДС-а Вукота Говедарица.

Он је пожелио свим православним хришћанима да овај велики празник прославе безбрижно у кругу породице, и да вођени Христовим животом и примјером, у данима пред нама буду посебно толерантни и благи према својим ближњима.

- На овај велики хришћански празник, наше мисли су, и ове године, уз наш народ на Косову и Метохији. Свим Србима у јужној српској покрајини, нека је срећан и богом благословен најрадоснији хришћански празник и нека вам дани сјећања на Христово рођење подаре снаге у одбрани националних и политичких права нашег народа на Косову и Метохији- каже се у божићној честитки предсједника СДС-а Вукоте Говедарице.

БН ТВ