Велико срце, великих шампиона!

Владе и Кингси помогли Исаији Пантићу! Исаији Пантићу 2016. године установљено је да има тумор на мозгу, очекивано је да доживи још 12 месеци, а он се и дан данас храбро бори са својом болешћу.

Кошарка 08.01.2019 | 14:30
Велико срце, великих шампиона!
Исаија, син водитеља Партизанове телевизије, отишао је у Сакраменто како би упознао своје кошаркашке легенде и са њима одиграо баскет.

Путем хуманитарне акције прошле године прикупљена су средства за Исаијино лечење у САД, а сада је стигао у Сакраменто како би се дружио са Дивцем, Богдановићем и осталим члановима Кингса.

Дивац и Жељко Пантић, наводе амерички медији, се познају још од раније, када је Владе наступао за кошаркашку секцију Партизана, а чим је чуо да је Жељковом сину помоћ он, Богдан и Кингси су прошле године за само 24 сата скупили 128.000 долара како би помогли овом 13-годишњем дечаку. 

"Ово је било веома узбудљиво за мене. Никада раније нисам упознао играче из НБА лиге. Бринули су се о мени и желим да им се захвалим. Верујем у овај тим, нису баш као Голден Стејт, барем не још, али имају потенцијал да направе чудо", рекао је мали Исаија. 

Још од играчких дана Дивца и Пеђе Стојаковића Кингси имају специјално место у српској јавности, а како каже најновији Србин у Кингсима Немања Бјелица: "Кингси су део српске историје". 

Исаија је уживао играјући кошарку са Кингсима, које је касније и гледао на једној НБА утакмици, а Дивац га је испратио са речима "Исаија је борац. Морао је да се бори против свега, али је преживео".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар