Дјевојка погинула од струјног удара

Ивана Рошуљ (23) из Стајићева код Зрењанина погинула је 4. јануара у својој кући, у улици Милорада Стојанова 36, усљед струјног удара из бојлера док се туширала.

Србија 06.01.2019 | 13:32
Дјевојка погинула од струјног удара
Она је тај дан око 18 часова ушла у купатило да се истушира, али је дошло до кратког споја и Ивана је преминула упркос напорима породице и љекара да је реанимирају.

"Моја кћерка је отишла у купатило, али није искључила бојлер. Док је била у туш-кабини, струја из бојлера пробила је кроз туш те ударила у воду и туш-кабину у којој је била Ивана. Од удара, она ја пала из кабине на лавабо. Моја супруга и ја смо чули да се нешто ломи, али нисмо знали шта се дешава. Супруга је ушла унутра и нашла нашу кћерку на поду", рекао је за „Ало!“ Ивица Рошуљ (49), Иванин отац, који је полицајац у Сечњу.

Он је испричао да је Ивани срце радило те да су одмах позвали хитну помоћ и покушали да јој помогну.

"Љекари Хитне помоћи су два сата масирали Ивани срце, давали јој адреналин, али нашој дјевојчици није било спаса", рекао је Иванин отац.

Испричао је и да је његова кћерка радила у фабрици каблова у Зрењанину, али да је 8. јануара требала прећи у фирму „Дрексмајлер“, гдје ради и њена мајка Станојка (43).

"Ивана је завршила средњу школу, али је хтјела да буде полицајка. Баш смо о томе причали и планирала је да се јави на нови конкурс у марту. Већ је била поднијела захтјев за мјесто полицајке јер јој је то била велика жеља, да крене мојим стопама", испричао је Ивица.

Отац трагично настрадале Иване једва је прозборио да је она 10. јануара требала прославити 24. рођендан.

"Не знам шта да кажем. Треба ово преживјети", рекао је Ивица Рошуљ, који је навео да је бојлер увијек био исправан.

Ивана има и млађег брата Игора (18).

Иванино тијело је 5. јануара било на обдукцији у Новом Саду, а данас треба да буде допремљено у Зрењанин. Биће сахрањена на мјесном гробљу у Стајићеву.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар