Градишка: Пас јео мртвог власника

Мјештани села Орахова већ данима у невјерици препричавају стравичан случај који је задесио ово мјесто надомак Градишке, а какав не памте ни они најстарији, сазнаје Српскаинфо.  

Република Српска 05.01.2019 | 16:28
Градишка: Пас јео мртвог власника
Осим мјештана у шоку и невјерици због онога што су видјели, остали су и инспектори Полицијске управе Градишка.

Мјештани су за Српскаино испричали да је све било уобичајено док се њиховом 48-огодишњем комшији није изгубио сваки траг.

– Знали смо да комшија има пса у кући, али нико није ни помислио шта је тај пас у стању учинити, али ипак је у питању животиња и њен нагон за преживљавањем – испричао је мјештанин Орахове који је замолио да му не наводимо име.

Истовремено, комшију, који се данима није појављивао у мјесту, на телефон је узалудно покушавао добити и његов брат који живи у иностранству.

– Све то је било довољно да се обавијести полиција, а када су провалили врата породичне куће призор је био ужасан – присјетио се мјештанин.

Као у филмовима страве
Извор Спрскаинфо из истраге открива да су полицајци о случају обавијештени крајем прошле године, а да је након пријаве да се власник данима не појављује у мјесту, у кућу четрдесетосмогодишњака одмах упућена полицијска патрола.

– Прво су покуцали на врата, а када се нико није јављао, врата су отворена и тада се могао осјетити ужасан смрад. Све је упућивало на то да је у кући леш, али тек када су полицајци ушли у просторију у којој је пронађено беживотно тијело услиједиле су сцене које се ријетко када виђају у животу, осим у филмовима страве и ужаса – испричао је извор из истраге. 

Беживотно тијело власника куће лежало је непомично, а у његовој близини био је пас.

Повреде на беживотном тијелу упућивале су на вишеструке угризе, али у првим тренуцима није се могао утврдити тачан узрок смрти.

Природна смрт

Даљом истрагом и љекарским прегледом потврђено је да је 48-огодишњак преминуо природном смрћу, те да су повреде на тијелу, односно угризи, настале након смрти.

– Пас је након смрти несрећног човјека, свог власника, почео да једе његове дијелове тијела како би се прехранио. Сцене су биле ужасне и код сваког нормалног човјека би изазвале осјећај мучнине – додао је извор из истраге.

На наш упит из Полицијске управе Градишка јуче су одговорили да су увиђај након проналаска беживотног тијела у мјесту Орахова код Градишке обавили службеници Одељења криминалистичке полицијске Полицијске управе Градишка.

– Увиђај је обављен у присуству мртвозорника и тада је констатовано да нема елемената кривичног дјела – саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Пас “успаван”

Извор Српскаинфо из полиције потврдио је да је након случаја у мјесту Орахова код Градишке “успаван” пас 48-огодишњег власника који је преминуо у мјесту Орахова код Градишке.

– Након свега донесена је одлука да се пас успава, што је и учињено – додао је наш извор.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гаги

05.01.2019 21:02

Лукац оставка одмах!Једини је он кривац за ово!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре гаги

05.01.2019 23:34

Ти духовити мора да си љигави дупелизац и ДЕЗЕРТЕР као и власник ти