Сергеј остаје у Лацију!

То је потврдио његов менаџер Матеја Кежман.  Кежман: Има много понуда, али Сергеј 100% остаје у Лацију! Матеја Кежман, менаџер Сергеја Милинковић-Савића, потврдио је да његов клијент неће напустити Лацио у јануарском прелазном року.

Фудбал 08.01.2019 | 20:00
Сергеј остаје у Лацију!
После праве трансфер саге током лета, пада у форми од почетка сезоне, поново се појавило интересовање за српског репрезентативца којег жели Милан.

"Росонери" су спремни да понуде скоро 80 милиона евра за играча Лација, али то неће моћи да учине овог месеца.

"Сергеј је заиста срећан у Лацију. Показао је колико воли клуб и навијаче тако што је изабрао да остане, упркос томе што има много понуда", почео је причу Кежман и наставио: 

"Милинковић-Савић овог месеца неће напустити Лацио, то је 100 одсто сигурно. Има дугорочан уговор са клубом, срећан је и поврх свега није на продају у зимском прелазном року". 

Он се потом осврнуо на слаб почетак сезоне свог пулена. 

"Сви млади играчи имају успоне и падове. Сергеј је имао тежак почетак сезоне, али из утакмице у утакмицу се поправљао и прошлог месеца се вратио на свој уобичајени ниво". 

Некадашњег везисту Војводине и Генка многи су критиковали јер је имао много слабији учинак него претходне сезоне. 

"Његов посао није да постиже голове. Он током утакмице много ради за екипу", закључио је Кежман.

Сергеј Милинковић Савић дефинитивно неће ићи из Лација ове зиме.

Српски фудбалер је и даље под смотром великог броја екипа. Али, упркос интересовању, он остаје у Риму, тврди његов агент Матеја Кежман.

“Милинковић Савић овог месеца неће напустити Лацио, то је 100 одсто сигурно. Има дугорочан уговор са клубом, срећан је и изнад свега није на продају у зимском прелазном року. Показао је колико воли клуб упркос бројним понудама,” поручио је Кежман за портал Лалазиосиамоно.ит.

Већ су се ове зиме помињале различите информације. Од тога да му је цена пала на 50.000.000, до тога да га Жели Милан на позајмицу тешку 9.000.000 уз обавезан откуп од 70.000.000. Поред Милана помињао се и Интер. А раније и практично сви већи клубови од Јувентуса до Пари Сен Жермена.

Говорио је Кежман и о играма Сергеја у клубу из Рима.

"Људи често заборављају да он није нападач. Његов посао није да даје голове. Он даје много тиму током игре. Није у реду да причамо о њему и одласку из Лација сваког пута. Није на продају овог месеца. Морамо да поштујемо Лотита као председника. Лацио је исто велики клуб, уз сво поштовање према другим тимовима", рекао је Кежман.

Милинковић Савић је ове сезоне на 18 мечева за Лацио дао три гола. У последње време је везао два и показао да се вратио у добру форму.

Очигледно ћемо га и у наставку сезоне гледати у дресу Лација. Једна дилема мање за ову зиму.

Извор: Б92/моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боле

11.01.2019 07:15

Јбг Серђо, ниста од пара.

ОДГОВОРИТЕ