Троструком убици продужен притвор

Кантонални суд у Новом Травнику продужио је притвор за још три мјесеца Нарцису Мекићу којег се терети за свирепо тростуко убиство у Бугојну, сазнаје Српскаинфо.  

Босна и Херцеговина 05.01.2019 | 10:53
Троструком убици продужен притвор
Мекић је у септембру прошле године опљачкао и убио старицу у породичној кући, а потом изазвао пожар у другој кући у којој су била двојица његових пријатеља.

Притвор му је продужен за још три мјесеца, а у образложењу је наведено да би пуштање Мекића на слободу могло довести до узнемирења јавности, те због тога што се за кривично дјело које му је стављено на терет може изрећи казна затвора од 10 и више година. 

Полиција у Бугојну је крајем септембра прво примила дојаву о пожару у кући у улици Ковачуша, а приликом гашења пронађена су тијела Дениса Сеферовића (24) и Мухамеда Мешкића (23).

Неколико часова касније пријављено је да је у кући на другом делу града пронађено тијело старице Анкице Крстановић. Истрагом је утврђено да је са оба случаја повезан Мекић, који је прво убио старицу и опљачкао је, а затим и двојицу пријатеља. Након убиства пријатеље је запалио како би прикрио убиства.

(Српскаинфо)
(Фото: Клиx.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дамир

05.01.2019 12:51

Страсно ово би јос да пусте за овај злоцин дозивотно треба убици дати

ОДГОВОРИТЕ