Какве момке желе самосталне жене

Иако се већина мушкараца држи на дистанци од успјешних, самосталних жена, некима веза са оваквом женом представља прави изазов. Снажне и амбициозне жене тачно знају шта желе од живота, а и од љубави.

Забава 05.01.2019 | 10:19
Какве момке желе самосталне жене
Њима није потребан мушкарац да их штити и да им обезбиједи финансијску сигурност. Веома су самосталне, али би вољеле да свој живот дијеле са особом која је спремна да прихвати њихову снажну енергију. Оне једноставно желе емотивног партнера поред кога ће се осјетити вољено.

Мушкарци, који се упусте у емотивни однос са оваквом женом, једноставно морају прихватити да она има своје приоритете и већ устаљен живот, који води и у који се мушкарац може само уклопити, без очекивања да она нешто мијења. Питање је да ли би сваки мушкарац могао да се носи са женом тако снажног карактера.

Ево шта треба да знате, ако поред себе желите снажну, самосталну жену:

1. Потребна јој је емоционална испуњеност

С обзиром да је била способна да себи створи савршене животне услове, њој је емотивни партнер потребан како би била емотивно испуњена и вољена. Као и све друге жене, снажне жене такође желе да осјете љубав и пажњу.

2. Дајте јој простора

Самостална и снажна жена жели и друштвену независност, зато поред себе жели мушкарца који има свој живот и који ће јој дати простора.

3. Потребно јој је повјерење

Жена која је већи дио свог живота била самостална, провешће већи дио свог времена независно од вас, зато јој не треба мушкарац који је склон љубомори и нема повјерења у њу. Она не жели да је неко гуши и то никако неће трпјети, зато се већ у старту помирите са тим, да ако сте љубоморан тип, она једноставно није жена за вас.

4. Каријера јој је веома важна

Каријера је један од њихових приоритета и саставни дио њиховог животног стила. Веома је битно да узмете то у обзир, ако желите да дијелите живот са амбициозном женом. Питање је да ли сте спремни да се носите са женом која константно тежи напретку у каријери и да ли бисте били спремни да је пратите у стопу, с обзиром да то подразумијева нека одрицања у вашем животу.

5. Потребан јој је сигуран мушкарац

Она ће поред себе жељети мушкарца који је сигуран у себе и своје изборе и који ће моћи да јој парира у сваком тренутку ваше везе. Она нема времена да вам храни его и подиже самопоуздање. Ако ће вас њена надмоћ пољуљати, јер немате довољно самопоуздања, она ће то осјетити и отићи.

(Љепота&Здравље)

Коментари / 0

Оставите коментар