Спинови и подвале Додикових медија

Режимски медији у Републици Српској упорно врте причу о наводном државном удару и пријетњама по институције, све с циљем да у други план баце незаконито поступање полиције.

Република Српска 05.01.2019 | 07:59
Спинови и подвале Додикових медија
АТВ наводи да је полиција током саслушања у вези са протестима у Бањалуци од 30. децембра “дошла до сазнања да је у плану био и доста озбиљнији сценарио и да је на тајним састанцима предлагано да се нападне једна од институција”.

Није тешко ишчитати да ово спиновање има за циљ да оправда бруталност полиције током недавних догађаја у Бањалуци и чињеницу да су се дрзнули да пошаљу наоружану полицију у црквено двориште да растјерује окупљене грађане.

Извори “Истинито” наводе да је Епархија бањалучка није тражила интервенцију полиције.

– Напротив, Црква је затражила информацију од полиције да ли заиста постоји потреба да полиција улази у порту Храма Христа Спаситеља, али МУП није понудио никакав одговор, наводи извор “Истинито” 

Савјетник предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика, Срђан Перишић, у изјави за Новинску агенцију СРНА тврди да “стратези обојених револуција могу прећи на крајње екстремне облике рушења власти у Републици Српској као што су ликвидације појединих прозападних политичара и истакнутих јавних личности да би за то била оптужена власт Српске”.

Овакве ничим изазване информације шире страх и панику међу грађанима, а могу да буду и подлога и оправдање за брутално и незаконито понашање полиције и других институција према грађанима.

Гостујући у емисији “Копча” на ТВ1, у дуелу са народним послаником Драшком Станивуковићем, одговарајући на констатацију да са “крајем вас долази нови почетак са новим људима и новом генерацијом, за много бољу Републику Српску и Босну и Херцеговину”, Перишић је Станивуковићу изрекао  латентну пријетњу:

– Станивуковићу, највише треба да се плашите ваших, јер познато је да ЦИА убија своје уграче!

Политичка аналитичарка Тања Топић истиче да су спинови о државном удару “небулозни и имају дугу ‘традицију’ међу спин мајсторима који се налазе под скутима власти”.

– Посебно је узнемирујући за јавност и грађане најновији спин у којем се најављују ликвидације прозападних политичара, за шта би наводно требало окривити актуелну власт. Међутим, и то није ништа ново. Страшно је да у јавности можете неодговорно лансирати овакве конструкције без имало срама и одговорности. На другој страни се питам како тим, тобоже озбиљним спин мајсторима, не поставе питање докле ће обмањивати јавност, јер се до сада није десио нити један од сценарија које су предвиђали, пита Топић.

Наводи да спин мајстори упорно не одустају од своје невјеродостојности и поставља питање шта им је стварна намјера у тако злонамјерном дјеловању.

– Ако постоје сазнања о могућим ликвидацијама, зар не би морала бити достављена надлежним институцијама како би их оне спријечиле. Овакве оптужбе су превише озбиљне да би их се пласирало путем Фејсбука или медија. И хоће ли ревносне институције реаговати на овакве писаније које су узнемириле јавност, јер су и пласиране као упозорење? – додаје Топић.

Власти у Републици Српској су изгубиле компас, што потврђује и начин на који се институције односе према грађанима, новинарима, адвокатима, а посебно према грађанском покрету “Правда за Давида”.

Притисци, незаконита и неоснована привођења и саслушавања, пријетње, догађају се већ данима, без ваљане реакције надлежних државних и ентитетских институција.

Извор: Истинито

Коментари / 108

Оставите коментар
Name

Коле

05.01.2019 07:01

Ако је то логика да Циа убија своје, онда оцекујте прве зртве Лукац, Додик, Перисиц,Цераниц

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике оцу

05.01.2019 08:01

То овај болесник целави,заправо прица о своме сефу,јадна будала из Лактаса се и пласи ЦИА агената,јер су га они и довели на власт,Цераниц ради за ЦИА,он има њихову знацку. Него Гацо,БисеркаБурле,Цело Илицу,знамо да сте Давида убили и његово тијело оставили на усцу црквене у Врбас,сад одговорите,гдје да тразимо Даворово тијело?

Name

Скептик

05.01.2019 08:22

Тврдње да се спрема нешто озбиљно имају итекаквог смисла. Демонстранти су били наоружани цвијећем, свијећама и сликама покојног Давида. То указује на озбиљне намјере тих насилника а поготово зато што је искуство показало да Правда за Давида за скоро 300 протеста није направила нити један мали инцидент а то само ствара још веће сумње, да су се они само притајили и чекају погодан тренутак за акцију. Видио сам у маси и неколико парола ПРАВДА ЗА ДАВИДА. А највећи доказ припремања државног удара је тај што је мирна и достојанствена маса узвикивала КО ЈЕ УБИО ДАВИДА!

Name

Дадо

05.01.2019 08:24

Па наравно. Они су лансирали вијест да је ФБИ умијесана. Ко то мозе реци осим америцких играца? Опет понављам ко смијени послијератне предсједнике РС и како? То знаци да ове тренутне власти одговарају странцима. А засто? Јер су унистили дрзаву без рата и финансијски су зависни од њих. А засто? Па високе камате које ми плацамо нема нигдје у развијеном свијету. Пласирају људи свој капитал да га јос оплоде. Ми оно мало пара улаземо умјесто у своју привреду у аутопут којим нико не иде. А засто? Па прескуп је за градјане И привреду. Ко јос плаца 21 КМ или 11 евра за 35 КМ пута? Нико нормалан.

Name

дусанцули

05.01.2019 08:36

Ко га је од раније гледао могао је закључити да се ради о особи која заљубљена у саму себе. Нарцис? Не, овај је категорија више!

Name

Димитрије

05.01.2019 08:44

Овај одвратни тип Перисиц који понајвисе слици Е.Т. Ванземаљцу ,говори исто оно сто је Предраг Цераниц говорио поцетком марта 2018.год. У каквом ми то зивимо друству у којем се путем медија најављују најморбидније ствари као сто су убиства??? Да ли је љубитељима ове власти и поклоницима лика и (не)дјела Милорада Додика јасно кога они обозавају?

Name

075

05.01.2019 08:45

Да ли је ко примијетио да се НИКАКО не оглашавају највећи "прелетачи" у "бољем" ентитету Крсмановић и Чавић!!

Name

дотт

05.01.2019 08:47

Опет неки енглески шпијуни као пред изборе, прошли избори нгдје шпијуна. Смислите нешто новије и паметније, али то очито не знате.Јад и чемер од власти.

Name

Прц

05.01.2019 09:36

Правда за дзенана

Name

Скептик

05.01.2019 09:42

075, њихова ријеч нема ама баш никакву тежину јер њих, прелетаче, не воли нико, ни они одакле су дошли ни они коме су дошли. Обе стране их презиру. И Додик их мези. А да имају ишта људског у себи, мрзили би и презирали сами себе. Шљам.

Name

ПРЦ

05.01.2019 10:44

Драгане Лукацу убицо ко је убио Давида Драгицевица???

Name

ДОСТА БРЕ

05.01.2019 10:50

Правда за Давида! Лукацу убицо!✊✊✊

Name

А резултати рада?

05.01.2019 11:00

Докле це "екипа" Бурле и Гацо да се грије у топлим фотељама?

Name

Градски менадзер

05.01.2019 11:03

Гдје је онај самозаљубљени напорни градски менадзер из бијељине? Сто зна све од промјене смјера голфске струје, преко фискалних реформи на филипинима, до рудника мангана у конгу? На крају сам га видјао и у неком зирију за оцјену кувара. Фали ли му појављивање на тв?

Name

за Скептик

05.01.2019 12:01

Браво скептик

Name

Сценарио

05.01.2019 13:41

Сценарио је написат у кухињи владајуће партије још прије интервенције. Вече прије тзв.концерта за којег су знали да се неће одржати, по директиви су чекали њихови људи на друштвеним мрежама, да тврде то што ом је речено. Неко у групи ужој која је припремала скуп или се питала за нешта је наводио да ствар легне по сценарију. Не би било чудо да су и убрзали тог оца нечим, да направи погрешан корак. Изјава оног Перишића, да нема разлога за протесте у РС је само потврда слијепила и дрскости режима у РС.

Name

ИЛИ ЈА ЧВОРОВИЋ

05.01.2019 13:44

Ту су мало замењене тезе. ЦИА уради детаљан профил личности. Након тога, њени најбољи стручњаци ураде анализу са процјеном. Ако је процјена да тај појединац може урадити несто у њиховом интересу, онда наступа процес регрутовања. У процесу регрутовања користе се различите методе, а обавезујућа је увлачење у тешке незаконите (криминалне) активности уз обавезно документовање тих активности ( најчешће тајним снимањем). Тек тада се од тог појединца мозе очекивати да предано ради за њих. Сваки пут када би се код тог појединца јавила дилема да ли и даље да ради по њиховом захтјеву, онда би му се показао тај видео снимак. И сваки пут када би урадио нешто за њих и то би било документовано и користено за наредну уцјену. Када су у питању велики или дугорочни интереси а постоји опасност да тај појединац буде потпуно откривен и тиме онемогућен да уради оно сто се од њега очекује, онда му се сугерише да ради све да би те сумње оповргао. Када ЦИА уложи у некога, онда нема напуштања игре. Једини излаз је сам себи пресудити. ТО ЗНАЧИ ДА ЦИА УБИЈА САМО КАДА ЈОЈ САРАДНИК ОКРЕНЕ ЛЕЂА. СВЕ ДО ТАДА ОНА ГА ЧУВА И ШТИТИ.

Name

Ре Скептик

05.01.2019 14:08

Тако је. Они више и не постоје. Само као суха статистика о броју некада рођених.

Name

А Гдје Је Дрзава???

05.01.2019 14:36

Има ли ико у овој дрзави да ухапси ону Додикову маскоту која пријети убиствима опозиционих лидера.Цовјек има сазнања опасна по дрзаву бих,тероризам...цивјек зна недто...ухапсите га.

Name

Даре

05.01.2019 07:13

Поглефајте цијене како су отисле горе. То је сценаријо да се не говори о томе како је све поскупило и како се све одвија у корист оних који су нас задузили и да је то тема а да се о њој не би говорило ајде да се прица о дрзавном удару који це извести бакице и декице са Лауса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 08:25

На Лаусу станују папци, немас појма!

Name

Ре Даре

06.01.2019 09:46

Ево овако имао сам госте за НГодину пријатеље из БЛ у земљи сам која је у ЕУ људи су одусевљени немогу вјеровати.Исли смо по трзним центрима куповали су као за посљедно од капа јакни ципела мајица хаљина кад су крецали дао сам и мој кофер јер нису умали гдје ста ставити.Казу да би деци купили цизме за зиму и јакниу да се дизе кредит.Овде купе јакну за 25 км која тамо коста 80 ципеле за 30 а у бл 100 и несто км .е па сад ја питам по цему је та усрана БЛ а и РС а и БиХ толико специфицна и јака да су станови скупљи него у Грацу да су цјене астронаумске плате никакве и зивот дно дна.И циме се ми поносимо као неком РС .Дјеца су била избезумљена видјели еј Метро па то овде нормално а дјеца казу мама воз под земљом .у којем мраку зивимо и циме нас лазу народе пробуди се пореде нас са најдоњим африцким земљама а ми се курцимо да смо неко и несто мрак мрак економски политицки културолоски месијски. Незаслузујемо ми то тај логор резима СНСДа.Пајел нам тако требају да зиве деца .А иодлазе сви масовно ко це остати у тој РС ма нико паметан.А и они који су у дрзавним институцијама полако це добијати отказе јел нема ко да их плаца немаекономије привреде села празна ста даље Докле дизати цене таксе задузивати се народ хрља по контејнерима ако се има за кладиону и кафицу са цасом воде из славине и могуцности сједити 3/4 сата и процитати сву стампу супер.Јебес то није то зивот а ови квази политицари за своју неспособност заслузују замо затворе.Па народе на теби је

Name

Амир

05.01.2019 07:19

Није српска држава да се може државни удар извести већ то им је парола да прикрију њихове незаконите работе

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста бре

05.01.2019 08:26

Јесте јесте висе је дрзава него сто би ти то волио. Ста цес такав је зивот.

Name

ВЕТЕРАН

05.01.2019 08:53

ПА ЉУДИ КО ОВДЈЕ ЛАЗЕ,МОРА ДА МИСЛЕ ДА СМО ТОЛИКО ГЛУПИ....ЦУЈ ДРЗАВА БЕЗ ПАСОСА,БЕЗ ТАБЛИЦА ...хаха ко је овдје луд..

Name

И ам

05.01.2019 09:05

Формално није, али има готово све елементе државности. Свиђало се то неком или не !

Name

Ре И ам

05.01.2019 10:03

Мало Господине процитајте ,све Дрзаве које су организиране на федералном нацелу имају исте овласт као РСи,сто Ви говорите.Кантони у ФБиХ имају па скоро исте надлезности као и РС.Јесу ли и кантони дрзаве.Савезне покрајине у Њемацкој ,Аустрији ... имају све исте надлезности као РС .Је ли Баварска дрзава?Дакле ни формално ни правно РС није дрзава.Сто се тице имена Република и то је јасно као сто покојни Петар Краљ није био Краљ него се само тако презивао.Мислим да је довољно објасњено.За Дрзаву је потребно мало висе него сто се прица.Дрзава је мало озбиљнија ствар а не прција једног цовјека.

Name

ре;

05.01.2019 10:24

Какве људе бирате никада нецете пистати дрзава....пустос,мозда..? Људи одлазе!

Name

И ам

05.01.2019 10:39

Остајем при томе да има све основе да постане држава и биће. Тренутно је држава у држави, без нас и наших одлука нема ни БиХ. А ово "прћија" важи и за све сусједне земље, власт у рукама једног човјека или једне странке. Али и та власт је демократски изабрана тако да је бесмислено причати о томе, народ бирао.

Name

Ре И ам

05.01.2019 11:07

Да да. Демагогу, имаце(мо)те дрзаву без становниства и онда цете да се глодјете медјусобно. Хоцете (мо) мозда имати и војску и наорузање? Помоцу којих трикова цете имати производњу, вратити кредите, успоставити правну дрзаву?? Неце нас бити, мили, неце. Друмови це нас се позељети, а за то су криви ови који нас "воде" - мали људи који су се доцепали великих тема.

Name

И ам

05.01.2019 13:26

Прије 30 година свијет се много разликовао у односу на ово што имамо данас. Нико од нас не зна шта носи нови дан. Да су сви тако размишљали, ми би до данас као народ потпуно изумрли. О каквој војсци и наоружању причаш ? Увијек је неко други крив, е па не слажем се !

Name

Ре И ам

05.01.2019 16:24

Видим да аргументовано збориш! Значи да се уздамо у нови дан, за који не знамо шта нам носи?! Браво, мајсторе или мајсторице.

Name

Н*1

05.01.2019 07:20

ТУЊИЦЕ СУ СПРЕМНЕ А И КПЗ ФОЧА... ЗАОНЕ ШТО БИЈУ И ТЕРОРИШУ НАРОД. БУДИ СЕ НАРОДЕ,КОРИСТИ СИВУ МАСУ ШТО ВАМ БОГ ДАДЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.01.2019 07:21

Ја милан миленковиц из бањалуке поруцујем јавно додику,цвијановицки,лукацу,радојцицу да су дзубрад и да уцим своју дјецу да их пљују гдје год их виде да су они највеци непријатељи свом народу нормалном ,а онима глупим и фасистима су узор,толико глупи народе славите сад предстојеце празнике као слуге снсд а нароцито параду поноса са застава како они за друге знају реци а и наса је такозвана република српска јер у свим документима и у реалности ми смо градјани босне и херцеговине република нам додје као замазивање оцију да бих они владали .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

05.01.2019 08:06

Све док не процитах "такозвана република српска ... ", вјеровах да сте Милан. Драги господине "Милане", ова десавања у Бања Луци нису усмјерена у правцу (како бисте ви зељели) русења РС, него напротив, њеног јацања. Није народ мјесецима излазио на улице да би русио своју Републику, а вјерујем да то не зели ни позиција, само сто она много тога ради погресно па је изазвала револт народа. Мени је вас зао, вас и свих оних који у овоме видите њен нестанак. Не надајте се томе. Никад. Окрените се себи, организујте зивот по својој мјери у свом дијелу БиХ и ако избаците огромну колицину мрзње из себе, мозда будете и срецни.

Name

Велика разлика

05.01.2019 08:08

За разлику од тебе Милане Миленковићу, ја сам своју дјецу учио љубави а не мржњи. Зато су моја дјеца дана успјешна у сваком погледу, а твоја ће одрасти у особе испуњење мржњом, које ће доподне мрзити цијели свијет, а поподне и сами себе. Не бих желио бити у кожи твоје дјеце. Да постоји закон, требало би их одузети од таквих особа задојених мржњом. Таквим као што си ти, за све је крива власт, јер такви као ти само чекају да им неко нешто да и то бесплатно, па опет неће бити добри. То сте ви вјечни противници против свих. Треба вам помоћ, психијатријска помоћ.

Name

доста бре

05.01.2019 08:29

Милане имас став.то је у реду али не уци дјецу мрзњи. Мрзња изједа оног који мрзи. Зивјела Српска.

Name

Марко

05.01.2019 08:30

Ти си Милан, исто као сто сам и ја Суад..остави ти Републику Српску нама овде, ње це бити и после Додика и осталих лопова.

Name

Ре Велика разлика

05.01.2019 08:39

Па био би ред да након 13 година њихове тираније дају много веће плате од 200 Еура и пензије од 100 Еура, хеј у срцу Европе. Па погледај их на слици гдје на плакати гледају визионарски у небо као телад, као онај у С. Кореји. Немам појма ко је Милан, али је сигурно поштен и очајан човјек, јер држава је дужна да свима бар дозволи једнака права и иста правила. Ако ови то 13 година омогућавају, онда ништа, много ти се извињавам.

Name

ре велика разлика

05.01.2019 08:54

Лијепо је сто си дјецу уцио љубави али то сто су успјесна , вјероватно раде негдје у институцијума за актуелну власт. Не хвали се се сто си цлан снсд јер историја це показати да це то једног дана бити велика срамота. То сто Милан писе да уци дјецу да мрзе додика и његове хамале није ниста лосе јер увијек се непријатељ, тиранин, диктатор мрзио а свој народ и своја дрзава се волила. Тако да ти је коментар провидан , постено написи да подрзавас овај додиков тоталитаризам, газење народа и свих демократских принципа од стране диктаторске приватне полиције.

Name

Ре

05.01.2019 10:01

Милане, ако си Милан, мада мислим да ниси, само да знас: ми се боримо против тираније Додика и његових, против њихове пљацке, против њиховог газења народа и дјеце Републике Српске, а та наса борба је за нас и насу дјецу и за насу РЕПУБЛИКУ СРПСКУ коју свим срцем волимо.

Name

Ре

05.01.2019 10:21

Народ поново показује своју глупост, судећи по коментарима и коментаторима, стварно смо једно велико ништа и једна велика нула од људи. Живимо у великој црној рупи.

Name

за ре ре Велика разлика

05.01.2019 11:12

Јос је Сигмунд Фреуд написао да нема смисла убједјивати некога да си добар, ако тај о теби има лосе мисљење. Дакле ста год Додик урадио, он це за тебе бити тиранин, лопов, убица итд. Далеко од тога да бих га подрзавао поготову његов стил комуникације, а јос даље од тога да бих ја или моја дјеца радили у неким институцијама РС. Смијесно. Само јос информација за вас младе, који би требали знати да се из РС или из БиХ одлази због Додика. Млади су одлазили и за вријеме бивсе државе и то јос висе него данас. Босна је нека црна рупа, јер људи неце да раде, неце да обрадјују земљу итд. Погледајте колико необрадјене земље! Али ста год ја написао то тебе и теби слицне бе интересује. Проблем је Додик. Дрсги пријатељу, са таквом опозицијом, Додик це да влада јос 30 година. Знаци не због своје способности него неспособности опозиције. Колико год пљували по западним тзв демократијама, тамо ипак вазе нека правила, а то је сто у РС и цијелом региону недостаје. Опозиција губи вријеме градеци неки свој лазни имаге на слуцају Драгицевиц умјесто да би били узор демократскега понасања и узор постењс, а постење се не стице само од себе него само јацањем правне дрзаве. итд итд итд

Name

За ре ре ре велика разлика

05.01.2019 13:37

Какав сте ви демагог господине. Ево Додиков син обрађује земљу, истина са три милона узетих са наших леђа. Ваше позивање на Форда, кориштење страних ријечи типа имаге говори о комплексу ниже вредности. Претпостављам неки ситни референт одан секти, спреман да се посвађа и са братом због вође. Све сте о себи рекли, надам се да се да вам не плаћају у сендвичу ма. Ипак таква елоквенција заслужује бар и 5м дрва приде.

Name

Ре

05.01.2019 14:11

Требали бисте разликовати Форда и Фројда. Ово је заиста добар показатељ васег менталног стања..

Name

За Ре

05.01.2019 15:41

:) Врло добро.

Name

Ре

07.01.2019 20:46

Форд и Фројд, небитно. Битни су наси милиони и сто Рудоња Јр. не обрадјује ту земљу коју помињес.

Name

серенада732

05.01.2019 07:21

У ту игру су укљуцени многи портали који посљедних мјесеци тако срцано бране власт и прикривање убиства Д. Драгицевица. Добро организована група контролисе форуме у РС као сто су Бањалука форум и Херцег босна, за које мислим да је власник или власници један цовјек који опипава пулс становника, наводи на подјелу дрзаве и национализам ставља на прво мјесто. Јако добро су информисани о текуцим и будуцим потезима власти и МУП-а да се да предпоставити да се ради о људима из власти и МУП-а који зеле наметнути своје мисљење, те не дозвољавају осталим цлановима да критикују потезе власти, нерјесена убиства и све сто је у вези с владајуцом странком. Пропагирају мрзњу према другим народима, одобравају батињање градјана, пљују по слуцају Драгицевиц.... ББЦ, ЛакеПлацид, Лидер30 и јос пар ликова који својим националистицким испадима пласе нормалне цланове, те их одстрањују с форума. Такодје прате рад групе на фб и убацују отров медју исте, коментарису на БН и осталим порталима...Ко су власници тих форума, јесу ли то бањалуцани, је ли то полиција, плацени програмери, ко су ти људи који сију мрзњу и који се поносе својом злоцом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скорпион

05.01.2019 08:28

Њихов национализам је клинац палац. Лова је у основи свега. Ко понуди висе, мијењају курс. Нема ту пуно филозофије.

Name

ре серенада 732

05.01.2019 08:33

Па нетреба пуно бити паметан па откуд долазе информације да су то вече на бини покидани каблови и уништена миксета.Зна се да је бину обезбјеђивала фирма Бонд удбаша и Додиковог миљеника Срете Аничића

Name

Јао

05.01.2019 10:58

Јао сто сте глупи. Па протести у региону су планирани од стране иностраних слузби јос у 2017. А смрт овог децка је досла као 1 на 10. Протести у основи немају везе с њим, ту се ради о другим стварима и интересним сферама. Како народ мозе бити толико глуп. Скинули су у Србији Милосевица који је био 100 посто нормалнији од Вуцица. Па сад је горе у Србији него у доба Милосевица и опет протести. Тако и да сидје Додик узјахала би веца марва. Колико је народ глуп да га воза ко и како стигне. Немојте бити овце стварајте глобалнију слику у глави. Наредна политицка гарнитура је увијек гора од претходне. Не само у РС него свуда.

Name

серенада732

05.01.2019 11:28

Да ли је то тако како ти казес или не, ја мислим да вецег лоповлука од овога неби могло бити. Јесте да је питање ко би поскидао ове накарадне руководиоце и гдје би могао пронаци масу паметних, постених и нормалних људи, јер је на насу залост вецина одустала од РС и збрисала вани. Нисам оптимиста уопсте. Образованих и струцних је све мање, Титови интелектуалци и паметна средња класа је вец остарила, а младез нам је хтјели признати или не полуписмена. Добро у сваком слуцају неце бити....

Name

ре Јао

05.01.2019 13:19

Срето Аничићу не знам што те боли истина ти јеси ишао у лоповску школу за удбаше али ниси толико школован да саставиш овај текст.Потпуно је јасно зашто браниш криминалца Додика.Браниш га зато што ти је дао послове ничим заслужене и да извлачиш огромне паре из институција и града Бања Луке

Name

Ја

05.01.2019 07:23

Не подносим Додика али све ово са Даворовим, Сузаниним понасањем последњих дана је јако цудно. Назалост и једна и друга страна се понасају необјективно и доводе зивоте људи који су вец много прозивјели у прослости у опасност и да буду излозени озбиљним траумама. Обе стране це вјероватно заврсити са коферима пара, а нас народ као и увијек тузан и изневјерен. Вец неколико дана, тацније од 25. пазљиво цитам о убиству младог Македонца Мартина Несковског и тадасње протесте и све је много слицно, посебно тајминг пред улазак у Нато и отварање граница. Велике су то игрице, а људи само треба да се сацувају и гледају свој зивот и да се не удубљују превисе у ствари на које не могу да утицу. Да Бог да да Додик оде и његова корупција, али цисто сумњам да цемо икад на зелену грану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ја

05.01.2019 08:47

Хвала богу, коначно процитах добар, реалан и смислен коментар који није потакнут мржњом. И ја сам читао о том младом Македонцу и слушао изјаве његових родитеља и запитао сам се много ста након тога. Апелујем на све људе да мало смире страсти, а укључе мозак мало више. Све најбоље свима.

Name

Ре ја

05.01.2019 09:17

Би ли ти узивао у лови и благодетима зивота да су ти убили дијете и да знас да је умро у агонији? Знас ли засто отац тврди да му је син силован? Има разлог засто то казе. Кад замислим Давида док га муце позелим муцитељима и наредбодавцима то исто. Правда це тад бити задовољена, ма какав затвор.

Name

ре ја

05.01.2019 10:00

остани овца ако ти је тако добро, Правда за народ.

Name

Људи моји

05.01.2019 11:05

Ма која правда то не постоји нигдје у свијету. Сви политицари и позиција и опозиција су страни играци, ниједан политицар на позицију не мозе бити постављен без одобрења страног капитала и страних слузби којима су интерес било ког балканског народа а поготово Срба задња рупа на свирали. Протесте воде Соросев капитал и ко зна цији јос, то је све одавно планирано па је смрт овог момка само послузила врло згодно. Гледајте Југослава Петровица, Дејана Луцица и људе који имају везе са страним обавјестајним слузбама. Немојте бити овце и насједати као да немате мозга. Дзаба блејите за тудји интерес јер се не ради о народном интересу.

Name

Ре људи моји

05.01.2019 13:50

А нисте били гадљиви на сорошев капитал када је Додик дошао на тенковима да руши легално изабрану власт. Све аналитичар до аналитичара, мој до мојег.

Name

Ја

05.01.2019 14:17

Да, не ради се уопсте о народном интересу, ко год додје игра само за сопствени интерес и стране земље и страни капитал. Па ево Драско је добио мој глас па га видим са оним наоцарама и књигом како је изасао и гади ми се колико је фејк док га хапсе театрално. Сви ми се политицирали вец гаде, њихове реакције на ово, баке требају да иду за њих на протесте. Апсолутно зелим правду за младица и не сумњам да су ови то могли да ураде јер гледам годинама како се понасају али и ово са Давором није све бас цисто. У кафицима сједе стално, понасање мајке, сто за Јована и Николу нисмо сви тако скакали? Сада само тек тако нестао Давор и као нико не зна гдје? Јако јако је цудно све ово.

Name

Подрска ПзД

05.01.2019 07:25

Крајње је вријеме да Додик са прстима десне руке покрене "лутку премијера" РС-а госп. Цвијановиц, да се обрати "нацији" и предлози излазе из "уставне и законодавне" кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

05.01.2019 07:26

Знао је Перишић зашто је Драшку рекао да ЦИА убија своје. У случају убиства дао је поруку да неће бити осумњичених у РС-у. Треба се Драшко добро чувати острашћених будала, зато што му је стави мету на чело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злодјело

07.01.2019 16:35

Ова садасња власт једоиста легло исконских папцина.

Name

yy

05.01.2019 07:26

Само нек се усвоји закон о поријеклу имовине! Па људи нецемо у комплетној БиХ имати политицара ! Све то у затвор треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето...

05.01.2019 07:36

... на залост, има новинара који не заслузују то да буду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

05.01.2019 07:36

Дефинитивно ти спин мајстори,или квази теоретичари разних завјера итд.је дефинитивно скуп будала.,добро плаћених које Додик свјесно истура а ти малоумници убјеђени су у те глупости тако да развијају разне теорије,нпр .државног удара а нин један од услова за то није испуњени,што би они као силни научници требало да знају.Кључ решења испоручите убице и све је завршено,без обзира чији је он или чија је родбина.Народ је довољно паметан да не насједа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.01.2019 07:37

ИНСТИТУЦИЈЕ СЕ БАВЕ ПРИКРИВАЊЕМ УБИСТВА И РАЗНИХ КРИМИНАЛНИ РАДЊИ И ИЗЛУЂУЈУ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цава Трава

05.01.2019 07:40

Сјецамо се да је, прије свих, Рајко Васиц својевремено за Драгана Цавица када је оснивао своју странку говорио да ту странку оснива британска о.с. па се Цавицу ниста не догоди, иако је отисао Дудуку под скуте. П.С. Ако неко слуцајно ових дана види Цаву, нека му казе да се и Дјиндјиц својевремено са Дудуком друзио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чавић-еталон за папке

05.01.2019 08:11

Чавић је најгори од свих папака, иако су и остали морални одрони, јер је годинама свјесно, с намјером лагао народ и манипулисао грађанима. Ситуација је толико лоша, да се људи хватају, за као "озбиљније особе", као за сламку спаса. Он је, као лицемјер и карактерна љига, заслужио да га свако пљуне, без пардона, ко га сретне на улици.

Name

Ре

05.01.2019 07:43

Кад је онај главоња Цубриловиц увео полицију у скупстину онда могу улазити и хапсити и у цркви

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

05.01.2019 10:04

Проблем је у томе сто вјерски објекти и порта (плац) на коме су изградјени цином појаве ватреног или хладног орузја на свом и у свом "метоху-посједу" бивају обесвецени. Цињеницом да наорузана лица нису на то мјесто позвана од стране титулара додатно од цијеле ситуације прави веци проблем него сто он објективно и јесте. Примјера ради у другом св. рату у и око Србских богомоља су се знале појављивати наорузане формације у којима је слузио сатник Пејо Мариц и други са циљем спаљивања истих, а знало се десавати (у Глини и Јасеновцу) да се у цркве затвори зив вјерујуци народ и исте запале. Најмање сто оцекујем од њ.п.г. Јефрема је да је до сада о овом немилом догадјају вец обавијестио Свети Архијерејски Синод СПЦ, а да це на првом редовном сабору (у мају) о свему обавијестити све присутне владике, како би се сто прије организовало поновно троносање (освецење) храма Христа Спаса и тако духови на ову тему се умирили. У нади да они који ово процитасе разумјесе ста хтједох да казем свима који прекосутра славе Христово родјење мир Бозији, Христос се роди!

Name

Лагранз

05.01.2019 11:06

Ста за папке знаци црква? Њени поглавари као промотери њихове погубне политике, или за добротворне сврхе у које и тако дарују покрадене народне паре.

Name

МК

05.01.2019 07:44

ИЗЛУДИЛИ СУ У ПОТПУНОСТИ А САМО ДА БИ ЗАСТИТИЛИ ПОКРАДЕНЕ ПАРЕ И ИМОВИНУ КОЈУ СУ ПОКРАЛИ ОД ИСТИХ ТИХ ИНСТИТУЦИЈА И НАРОДА КОЈЕ ОНИ КАО БРАНЕ И СТИТЕ .ЗЛО КОЈЕ СРПСКИ НАРОД НИЈЕ ДОЗИВИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

05.01.2019 07:44

Циркус од Власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

05.01.2019 07:49

Која способност обавјестајаца из власти..Сазнали ста им спрема 40 британских хајдука,који су убацени,а нису успјели дознати ста им спрема Станивуковиц,док им Цавицев "нетјак" Томиц,нејаки,није дојавио и то у потписаној изјави,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош је морална биједа

05.01.2019 08:19

Је ли Томић овдје Алибаба, овим убаченим елементима, јако је баш? Какогод, његов потез је одвратан, нечовјечан, камелеонски бескрупулозан, урађен за шаку долара. Не треба изигравати родољуба, као на клипу, јер док је мјесецима као штрајковао у Парку, чолио је само моменат ко ће му "покучити шаку долара" и у чију ће се позадину увући. Колико је још оваквих бораца за РС, ово је горе од сваког јада, а од Драшка је удаљен, у сваком погледу, као земља од сунца.

Name

Ко је оптужен за државни удар?

05.01.2019 07:57

У прекршајним и кривичним пријавама против свих оних који су привођени ових дана нигде се не помиње државни удар. Чак се и Драшку Станивуковићу, кога медији оптужују за наводни покушај државног удара, ставља на терет некакво подстрекавање нереда викањм у маси... Нема ни подигнутих потерница за ових 5 чланова групе ПзД, нема ни забране окупљања групе ПзД... Све су то спинови, лажи и измишљотине медија и режима, а кад одете у МУП или Тужилаштво и исте затражите, они не постоје. У правном смислу они не постоје, све је то само део стратегије режима "не верујте својим очима, верујте нашим речима."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајице

05.01.2019 07:57

И стране плаценике и оне који раде против своје земље и народа за погане западне еуре и доларе и треба убити а дали це то урадити ЦИА или неко други небитно је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре иyдајице

05.01.2019 12:21

Имаш право прво Бурле,Гацо,Пејина унука па редом.

Name

Когде

05.01.2019 08:10

Дефинитивно се Муп РС опредијелио против народа. Стао уз Психопату лукаца и Додиика . Зарад мало мита и ситног поткрадања полиција и Муп слузбеници се окрецу против народа и својих родјака. Сви раде једни против других. Прорадио кукавицки ген . Елиминација здравог ткива из народа, младих снага који припадају 21ом вијеку. Сукоб генерација. Следеца велика прица је формација приватне полицијске слузбе којом руководи психопата Лукац и Додик. Затим Лукац скида Додика ,елиминисе га посто сила Бога не моли. Додик це покусати да се сацува удрузивањем са опозицијом али касно се сјетио. РС питање се потезе само да се народ обмањује и баца прасина у оци. Тотални колапс здравства. Намети расту до лудила да це многи да изврсе самоубиства од оцаја. Лукац преузима све под контролу. Масовни еxодус слиједи. Лукац посто је психицки болесник и не разумије ниста ван оквира БЛ и Петровца пада у немилост група унутар властите формације и бива елиминисан. Рс и биХ постају мјеста опасног зивљења гдке је народ искварен да брат брата потказује. Распад БИХ и РС је неминован.исто стање је у федерацији. Има тог јос...умираце се од најбаналнијих болести посто здравство це постокати само за изабране а не за крезави пук којо масе заставицама и црвеним књизицама. ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нејм

05.01.2019 08:57

Добра анализа. Слазем се да је све наведено итекако реално. Али ста је рјесење? Ста да радимо? Ста подузети да се то спријеци? Немојте само реци: спакуј се и иди одавде, посто тако несто није могуце за све. Поједини могу али има народа постеног и цеститог сто не мозе отици из лицних разлога. СТА ПОДУЗЕТИ?

Name

А

05.01.2019 08:14

Шта пише портал Дневно.ба?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 09:19

Исто сто и "бањалуцки" форум, раде на униставању Срба и Републике Српске. Узгред буди рецено, не знам ниједног Бањалуцанина да посјецује тај назови бањалуцки форум.

Name

поликита

05.01.2019 08:20

Какви ови, какви они, какви бакрачи? Само треба налогодавце и починиоце убитства Давида Драгичевића доживотно затворити у лудару на Соколац и готово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

05.01.2019 08:21

1998 год Демонстрације у Бања Луци због насилне смјене актуелног предсједника Поплашена који је са правом одбио да именује Додика за премијера. Додик, приликом сједања у ауто, на негодовање окупљених безобразно показује средњи прст. Његов тјелохранитељ га је угурао у ауто, схвативши глупост И безобразлук поступка. Тај исти средњи прст он показује следећих 20 година, без стида и морала И још му те исте масе кликћу. Било каква прича о тзв обојеним револуцијама је у најмању руку смијешна. Сумњам да га хвата параноја јер се он И даље осјећа сигуран и уско сарађује са тим истим америма и британцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је!

05.01.2019 08:48

Ово је својевремено прицао Ненад Петрес његов тадасњи телохранитељ, наводеци да у аута ускацу као у акционим америцким филмовима, јер су се тада пласили народа. Посјецам, тек послије је продао Јасеновацку градју, продао Брцко и погасио народ демографски и економски, а народ сада цути - знаци, ипак је до народа.

Name

шта ја знам

05.01.2019 10:41

Била је коалиција СДС-ПДП од 2001. до 2006. али ни они нису тада нешто него је покојни Педи Ешдаун тада оргијао... А сад гдје СНСД стане трава не ниче...

Name

Дарио

05.01.2019 08:24

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

05.01.2019 08:36

Увјек сам реагово кад би неко рекао да је народ глуп и какви смо да и не заслузујемо боље јер сам мислио да су механизми контроле и пропаганде такви да би се сваки народ исто понасао. Сад видим да сам био у заблуди, ми јесмо глуп народ, јер ако након свих ових догадјаја гдје испливава сва прљавстина и глупости владајуце мафије поред свих спинова који сад заиата изгледају јадно и вриједјају елементарну логику мислимо да је то ок, ми смо дубоко дебилизовано друство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славенка

05.01.2019 08:44

Ко је убио Давида Драгичевића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

07.01.2019 20:23

Морате питати Ђорђа Рађена!

Name

Ђорђе

07.01.2019 20:24

Морате питати Филипа Ћулума.

Name

Ђорђе

07.01.2019 20:25

Морате још питати неспособне тужиоце, још неспособнијег и накараднијег правосудног система БиХ.

Name

БЛ Револт

05.01.2019 08:45

И ево сад на тацни јавне пријетње,или,лафо,упозорења-Ћелави савјетник помиње ликвидације директно Станивуковићу.Одмах адвоката и тужити,без Пардона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

05.01.2019 09:40

Знам само сто се тице убиства Давида на све су спремни то смо се и увјерили само да затаскају слуцај ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти

05.01.2019 09:54

Па засто га полиција не приведе! Знаци не смије се узнемирити неко из СнСД-а и њихових стиценика, а све нас остале могу и убијати и никоме ниста! А ако се побунимо ми смо издајници? Јаооо људи ста нам ово раде за ста се гинуло кукала нам мајка

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

05.01.2019 10:02

Драги моји бањалуцани ви несмијете да 7задјете и отјерате те лопове вец по порталима се расправљате и свадјате изадјите на улицу па немозе полиција бити толико јака колико ви мозете слозно да доказете да је доста криминала и све политицке елитеотјерат са сцене нема те ви храбрости кријете се иза неких луди надимака срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре брецало

05.01.2019 10:28

Зар је криминал само у Бањалуци?

Name

ЗМиљенкоЕ

05.01.2019 10:56

Ово су само припреме режима за егзекуције чланова групе ПзД. Харанга је почела на ПТПЦ и АТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

05.01.2019 11:55

Додик је подијелио Републику Српску на два дијела. Укинуо српску химну, уклонио грб са заставе. Додијелио Брцком статус Дистрикта и тада је РС преполовљена на 2 дијела. Замислите сада како би Република Српска изгледала кад би неким слуцајем добила статус независне дрзаве? Размислите колико је војске (које немамо) потребно да се цува граница такве дрзаве!?! Па цак и да се цување границе додијели МУП-у, замислите колики новац би морао да се издвоји за цување границе. Признао јавно да је ВРС поцинила геноцид у Сребреници и да је врховна команда ВРС одговорна за то. Осудио Младица и Карадзица без судјења. Изврсио дрзавни удар са Лукацем и странцима 1998. Јавно се клео да никад у Сарајево отици неце. Јавно се клео да це на састанцима предсједниства БиХ присуствовати онлајн путем видео линка. Треба ли даље набрајати овом народу да схвати ко је Милорад Додик и ко стоји иза њега? Класицан спијун ЦИА са задатком да максимално ослаби полозај Срба у овом босанском лонцу, да огади Србима у Републици Српској све сто је српско и православно. Он то сад вец намјерно ради провидно да би народ схватио да је он лицемјер и лазов, а последњим потезима зели да тај народ који је то схватио убиједи да му нико не мозе ниста без обзира на та сазнања, али и законе. И то Србин? Патриота? Па цовјек јасно и гласно писа и сере по постеним Србима и борцима ВРС, погинулим борцима, омладини, пензионерима, и уз то се све грохотом смије. Мафијас класицан. Одметник и одрод. Лоповцина свјетских размјера. А народ цути. Ста цекате, да додју Французи да среде проблеме Срба у Републици Српској? Е мој цорави народе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.01.2019 12:36

Успио је, огадио нам је све српско, од данас сам католик и хоцу у нато, срби, фуј.

Name

РЕ Бањалучанин

06.01.2019 17:38

Свака част на написном. Трезвено и јасно наведено.

Name

Миле

05.01.2019 12:33

Јадна нам мајка колико радимо против РС. Ако унистимо и једину орузану формацију у РС а то је МУП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саленс

05.01.2019 12:35

Добро.ај нека је И дрзава И ста цемо сад. Јол боља? Није ми јасно цим се замлацују људи док раде за 500км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буда

05.01.2019 12:52

Свугдје у свијету, ако народ није задовољан, цека изборе и онда се доноси одлука. Само код нас, се одрзавају демонстрације и људи иду на улице да русе, само би русили некога, нико им неваља. Опозиција дизе народ, не акцептира да су изгубили. Народ наиван, са таквима се лако манипулисе. Најгоре ко год да на власт додје, сви су исти, битно да се обогате а друго мање висе. Нама треба неко са запада да нас води, једноставно нисмо у стању да водимо дрзаву и незасузујемо дрзаву и да имамо. Мислим на све народе на Балкану. Срби, Хрвати, Муслимани, све је то боранија иста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.01.2019 14:12

АТВ висе никако не гледам, док РТРС јос мало па исто као АТВ. Само нека тако наставе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

05.01.2019 15:39

ПЕРИШИЋ ХИТНО ПОД ИСТРАГУ ФБА ДА ДОКАЖЕ ЊИХОВА УБИСТВА. АКО ТО НЕ УРАДИ АМЕРКА ОНДА ЈЕ ПЕРИШИЋ У ПРАВУ.

Name

Милан

06.01.2019 09:06

Плаћенички медији у Републици Српској стално подгријавају атмосферу страха у Републици Српској и свако нарушавање јавног реда и мира користе за подизање хајке на полицију. Да је којим случајем полиција била скрштених руку када је нарушен јавни ред и мир на скупу 30.децембра, исти ти медији који се понашају по принципу "што народу горе то за њихове џепове боље", би одмах рекли како је полиција неспособна да успостави поредак. Према томе јасно је да постоји глад за новцем од стране таквих медија, а до правде за Давида им је стало као до лањског снијега.

ОДГОВОРИТЕ