Није проширена истрага о убиству

Косовски тужилац Суља Хоџа реаговао је у кратком року на наводе приштинских медија да је проширена истрага о убиству Оливера Ивановића и демантовао и ту тврдњу, као и тврђу да су то учинили на основу извјештаја неке стране службе.

Регион 04.01.2019 | 21:06
Није проширена истрага о убиству
Хоџа је у изјави за Инсајдер демантовао наводе појединих медија да је Специјално тужилаштво Косова донијело одлуку о проширењу истраге убиства лидера Граданске иницијативе СДП Оливера Ивановића на основу извјештаја једне стране службе.

Он је, међутим, потврдио да је тужилаштво добило одређене информације, али не од неке службе, како су пренели медији, већ од портала Арбресх.инфо.

"Тачно је да смо добили информације, радим са истраживачима на провјери. Тужилаштво још није донело одлуку о проширењу истраге, јер за сада немамо довољно доказа", рекао је Хоџа за Инсајдер.

РТК на албанском језику је данас пренио да је косовско Специјално тужилаштво проширило истрагу о убиству Ивановића послије информација које су, наводно, добијене од једне стране обавјештајне агенције.

Како је пренијела та ТВ, Хоџа је рекао да су од те агенције добијени извјештај и слике које ће бити дио предмета истраге убиства Ивановића.

У извјештају који је добијен од арбресх.инфо тврди се да је група која је убила Ивановића састојала од пет особа и да су оне, како се наводи, "доведене у везу са Воздовачким кланом и ангажоване су од српске тајне службе", наводи се у тексту РТК.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глобал зитизен

04.01.2019 20:19

Тамане се људи ко зецеви , овдје је средњи вијек. Политика неда напријед,неце уредјене правне дрзаве а мафија хара . Прије док смо били здраво друство људи би протестовали и код много мањих проблема а сад нико сви равнодусни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.01.2019 12:53

Нека у Бозијем миру поцина. Једини цовјек коме нису могли ниста,било то са интелектуалне или физицке стране.Кукавице.....!!