Ево шта нам све режим спрема?!

Јавност данас бруји о изјави савјетника за политичка питања српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, Срђана Перишића, који је народном посланику Драшку Станивуковићу (ПДП) у ТВ емисији поручио: „Станивуковићу, највише требате да се плашите ваших, јер познато је да ЦИА убија своје“.

Република Српска 04.01.2019 | 15:41
Ево шта нам све режим спрема?!
Гостујући на ТВ1 и говорећи о “обојеним револуцијама у Републици Српској”, Перишић је ово поручио Станивуковићу који се у емисију укључио уживо.

– Тајне службе Америке и тајне службе Британије су ликвидирале представнике опозиције по Јужној Америци, Африци и Азији, који су били препознати као прозападни политичари – рекао је Перишић.



Након што је водитељка прокоментарисала да је у питању најава убиства, Перишић је рекао да „они то раде, ја очекујем то“.

Станивуковић каже да на овакву јавну изјаву посматра као алиби власти, који би им послужио у случају да му се нешто деси.

– Ово је класична припрема терена у случају да ми се нешто деси. Ово значи да они нису криви. Ако ми се деси оно што  је Давиду Драгичевићу или Милану Вукелићу, они имају алиби – рекао је Станивуковић за Српскаинфо, додајући да Перишић за своје тврдње нема ниједан доказ.



(Српскаинфо)

Коментари / 244

Оставите коментар
Name

Ау ста је ово

04.01.2019 14:44

Слику овог Перишића хитно послати у НАСА-у да се утврди шта је ово...Свемирац, ако је, најављује могући већ осмишљен сценарио...ствара алиби. Провидно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ау ста је ово

04.01.2019 14:51

Бас тако брате стаје ово и ово Додиков Савјетник е баја бас си дно дна.

Name

ОДВРАТНО

04.01.2019 15:04

КАД ЈЕ БАЈА НА РЕДУ, НАЦЕКАЦЕ СЕ ДРАСКО ЈЕСИ СТОКА ПЕРИСИЦУ,ВАЉДА ТО И ЦИА ЗНА,СТАВЉАС МЕТУ НА ЦЕЛО МЛАДОМ ЦОВЈЕКУ ФУЈ.

Name

Ре

04.01.2019 15:20

Ово јесте озбиљна пријетња, припрема терена и требало би да неко за то одговара.Они опљачкано на разне начине неће напустити без оружја. Ваљало би видјети и колико може овај момак бити истински заступник слободарских идеја, ако долази из партије и коалције која почива на истим основама и чији људи су капитал стекли истим путем.

Name

Пендула

04.01.2019 15:30

Искрено овај је блентавији од Лазанског и Галијасевица заједно.

Name

Сколски

04.01.2019 15:31

Је ли ово онај фоцак, сто му сколски другови говоре да је био увијек искомплексиран и да се није знао ни друзити у тим годинама? Зато и тако тврди ставови према опонентима, лазна сигурност...

Name

Ратко Принцип

04.01.2019 15:32

ХИЉАДЕ ПРИЈАТЕЉА,ИСТО ТОЛИКО ЛАЈКОВА,МИЛИОН ПУТА БРАВО И ТУ ЈЕ КРАЈ... Нисам тако давно поцео пратити ова политицка збивања,онако озбиљно,темељно,са анализама и "једних" и "других",працењем друствених мреза,працењем медија... Онако на прву(ма слободно се мозе реци и на десету) закљуцих да постоје двије ствари које су,по мени,доминантне и које нам говоре да је дуг,веома дуг тунел у ком се налазимо,и не да нема свијетла на крају тог тунела,него је једноставно "забетониран" излаз према којем идемо... Прва ствар,овдје нема "трецих",него само владајуца багра, и опозициона багра (под ријец багра спада криминалац,лицемјер,љигавац,лопов итд) па је питање кад се и како мијењају,ко це мало у позицију а ко у опозицију.Могу замијенити све,али то ДА СУ И ЈЕДНИ И ДРУГИ БАГРА,ТО НЕ МОГУ. Пардон,постоје и они "треци",којима и сам припадам,(и да не буде нескромно),који мисле својом главом,који су неутрални,који су добили посао преко конкурса,који плацају ПДВ редовно и све остале дадзбине,који нису ни луди ни глупи да виде ста се десава. А десава се то да је данас поента имати "своју" армију пратитеља,наравно странацких,оних који це " и у воду и у гору" за својим водјама,по цијену омаловазавања њиховог менталног склопа и памети,уколико исту и посједују. Битно је на друственим мрезама имати,па бар 5000 пријатеља,хиљаде лајкова,милион "браво мајсторе",а резултат свега тога је НУЛА,наравно по нас треце...и ту нам се указује онај "забетонирани" излаз из тунела,ту нам се назире КРАЈ. Кад се све ово горе подијели,на једне и на друге,кад се они медјусобно растале,сто платама,сто јавним набавкама,сто тендерима,сто разним одборима,СТО УБИСТВИМА...нама трецим остаје ово КРАЈ. Е зато "треци",а нас је највисе,дајте да ми поцнемо скупљати пријатеље,лајкове и онда МОТКЕ,ПА ДА Ј.... МАТЕР И ОВИМ ПРВИМ И ОВИМ ДРУГИМ...е то це онда бити ДРУГА СТВАР

Name

Божо

04.01.2019 15:41

Дидо, ђе ти је коса. Накупило се у њему разних болештина. Да, чак и заступа прозападни став, гдје сте чули да је то забрањено? Узимате кредите, купујете некретнине, радите приватне, послове, више становништва је тамо него овде; што би било нереално?

Name

зоран

04.01.2019 15:42

Назалост полако али сигурно РС постаје С Кореја а овај полуписмени целавац би требао мало историју проуцити да види како такви као он заврсавају, наравно са његовим сефом. Сила богу није мила и природа це то регулисати само треба мало прицекати

Name

Ре Вама

04.01.2019 15:48

Ванземаљац . НЛО. Лици на Телгетију она изоблицена фаца.

Name

чупоо

04.01.2019 15:49

ово је болесно, класична режимско-диктаторска прича

Name

Бозе сацувај

04.01.2019 15:50

Колико паметних младих људи имамо, па погледајте људи овога савјетника. Мени се плаце, ова карикатура је јос једна потврда да смо дотакли дно! Блам, блам, блам! Драско, лице и оци сваког цовјека казу много, недај се!

Name

Браво

04.01.2019 15:57

Добра фора! Мозда су га ванземаљци заборавили покупити када су просли пут били на Земљи! Драско, цувај се! Видис да отворено пријете.

Name

Сто

04.01.2019 15:58

Цовјеку ниста не фали и лијепо је рекао малом какво је стање ствари. Реално.

Name

Тебра

04.01.2019 16:00

Е од сада имате на сцени руску демократију ,зивјела мајцица русија, јос само да предјете на касху -јефтинија је!

Name

савјетник

04.01.2019 16:08

какви савјетници, такав и додик и обратно.

Name

Ре Сто

04.01.2019 16:14

Фали да му се разбистре оне крваве оци! Ако вам ОВО лици на савјетника ја онда лицим на Светог Петра

Name

Људи моји!

04.01.2019 16:31

Овај неандертални ференгијанац се од 1991 - 1996. године сетао Кнез Михајловом улицом по Београду наводно студирајуци и свакако пландујуци по кафицима иако је родом из Фоце која је била у зони ратних дејстава, док је стриц малога Станивуковица погинуо на поцетку рата, иако је Бањалуцанин, а знамо сви да Бањалука није била у зони ратних дејстава. Ференгијско 24. правило стицања казе - "Када додје до ратног стања у твојој опстини, ти дезертирај и нагули сто даље, а када се све смири онда се врати и добро ухљеби". П.С. Није истина да ЦИА увијек ликвидира своје сараднике, јер је газда од овог кромањонца јос увијек зив, или то само знаци да јос увијек квалитетно ради за њих, сто је истина, јер се то оцигледно мозе видјети на демографском и економском затирању народа у Српској.

Name

Штета

04.01.2019 16:38

Ако ЦИА тајно убија прозападну опозицију, онда то значи да им одговарају ови на власти? Зашто? Зато што ови на власти раде оно што у суштини одговара западу. Уништавају све. А када немаш више ништа, можеш само бити роб или слуга онима који имају. Тамо идемо јер нас власт тамо води, а све под паролом патриотизма. Лакше би и бранили и чували РС кад би били богатији и задовољнији.

Name

Ја

04.01.2019 17:27

туге по нас Србе у Српској ,у вријеме поста и исчекивању најрадоснијег празника Божић ова битанга пријети ликвидацијом Србина Станивуковића. Има ли ико да ово бесконачно лудуло СНСД заустави ? Ови зликовци су гори од гестапо ,пријете нам и најављаују :Кристалну ноћ... Шта је са Вучићем? зашто не реагује ? Вјерујте ми да је и оно зло од новинара Марућ доста подгријао ситуацију .. Поздрав за Драшка .. Драшко Бог Те чувао и од срца Ти желим свако добро и миран Божић..

Name

за ,Сколски

04.01.2019 17:55

Јос казу ,да ,док су они ,играли увелико фудбал и косарку ,он се ,,играо кликерима ,,са својим ,,врсњацима,,....

Name

Златко

04.01.2019 18:35

Зар је могуце да је овај цовјек (Перисиц) професор на факултету. ПА кад му видјех фацу прва помисао моја је да је цовјек побјего из дусевне болница. На сву срецу пратеци ток емисије испоставило се да је он један господин који инаце ради као савјетник једног дусвног болесника Милорада Додика. Инаце када је дусевни болесник Милорад расписао конкурс за свог савјетник главни услов је Био да Кандидат Буде веци идиот или бар једнак идиот као и сам послодавац. Након проведеног тестирања Господин Перисиц је имао највисе бодова у односу на остале кандидате а одприлике једнако је глуп као и сам послодавац . Наравно Милорад не би никад дозволио да неко Буде глупљи од њега али у њговом слуцају је попустио јер цак ни Милорад није досад видио таквог глупана. Додусе Господина Рајко Васиц је и даље у игри односно и он се грцевито бори за мјесто нај глупана и дворске будале. Цитаво ово такмицење одвија се Под покровитељством групе која себе назива народ а и само финансирање такмицења потјеце од исте те групе. На крају цу поздравити Милорада са реценицом ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

Рр

04.01.2019 18:37

Људи ја сам целав, али овај Перисиц има тацно облик главе који одаје његову природну глупост! И ово савјетник. Рузан ко лопов, а јос целав. Па има финих људи, а да су целави

Name

Александар

04.01.2019 18:43

Овај Перисиц само прича о неким обојеним револуцијама, циа, итд.. а све сто говори указује да је он плаценик и користи пропаганду која се прави у Москви.

Name

Е,ово ти је Будала

04.01.2019 19:15

Нацисто цојек ,посандрцао ,мозда је он интимно сам себи и паметан ,мозда у другим околностима његове изјаве ,би биле другојације ,али ,новац је покретац и моц то је ,својствено ,свима ,поготово ,малим и безнацајнима ,теско се отргнути ,тој зависности ,медјутим ,такви Људи сигуран сам пате и искрено мислим да је тако.Знате ,врло је теско када Цовјек ,,иде,,против свог убједјења ,велики је то терет ,којег ,због истог најзад ...заврсава као покајник напустен .Толеранција друства ,је ,да опрости и разумије .Не да ,казњава ,није се само молити Богу и цекати Правду ,јер ,молити се Њему ,треба бити Искрено ...ма ста било у насим зивотима ,цитав смисао насих Зивота је логика и Правда ,медјутим није тако .Искрено и на залост то је утопија и замка ,јер веци ,,једу ,мале ,јос од ...сицусних ,створења ,медјутим ,има наде ...Надам се .

Name

Ко Је Ова Будалетина

04.01.2019 19:25

Тјерајте ову купоглаву будалу из РС...тјерајте га....али га прво ухапсите.

Name

мајмун је усао у тенак

04.01.2019 20:20

Осим што је очигледно страначка подгузна мува, сватили смо и да је професор на факултету, након што је то споменуо 4 пута за 20мин, колико сам погледао емисије. Дефинитивно лик је у тренду: лаже, имишља, искомлексиран нижим врједностима у странци с обзиром ан главушу не може да напредује, много је ружан.

Name

СНСД+ДНС+Баја Патак

04.01.2019 20:35

Папцине свих земаља ујединимо се!

Name

Лалица

04.01.2019 20:41

Страсно, до сада не видјено.. цовјек оцекује убиство.. узас. К'о он је неки фактор, аналитицар, политицар, савјетник??? Ко овоме мозе висе стати у крај? Али мозда није лосе да овако гостује по разним тв да се показу праве намјере. Станивуковиц да је паметан узео би доброг адвоката и тузио га, одмах...

Name

Мрмак!

04.01.2019 21:03

Република Српска остаје стабилна, казе Висковиц! У цему се састоји та стабилност, у стабилној привреди, сталним радним мјестима или добрим платама? Ах да у маљевима МУП-а, ха, ха.. Сами Крампаси, и по струци и по памети!

Name

РЕ: Ре Ау ста је ово 04.01.2019 15:51

04.01.2019 21:07

Па. како се то није десило доценту, декану Факултета безбједности, Предрагу Цераницу? Он (када га је П. Есдаун избацио из ОСА-е) је у интервјуу сарајевској "Слободној Босни" од 5.6.2008. године сам себе позвао да о свом раду за ЦИА свједоци пред комисијом за обавјестајне послове америцког Сената. Церанић је највјероватније пред том комисијом зелио да наведе цињенице о знацају послова које је радио за ЦИА као њихов шпијун - резидент у Републици Српској, а на штету интереса српског народа. Зашто тај Срђан Перишић никада то није рекао за Предрага Церанића, већ је такве инсинуације изговорио народном посланику Драшку Станивуковићу, за кога нема никаквих доказа да је "њихов", тј да је радио за ЦИА, као што је Церанић и сам признао у поменутом интервјуу? Церанићу се ништа није догодило, зар не?

Name

@РЕ: Ре Ау ста је ово 04.01.2019 15:51 04.01.2019 22:07

04.01.2019 21:39

Цераницу се није ниста догодило, јер он не припада опозицији, али је он ипак издао ЦИА, док су дозволили да га смијени рахметли Педи Есдаун. Станивуковица су додиковци оптузили да је "припремао дрзавни удар". Мора да тог Драска Станивуковица Додикови аналитицари и савјетници сматрају веома опасним, када овако бескрупулозно најављују његову смрт...па би касније за тај злоцин оптузили ЦИА

Name

Лагранз

04.01.2019 21:41

Лукац вец писе докторску тезу на тему "револуционарни контраспект обојеног убиства", наравно са ментором Цераницем, Др-Др.Мр. Гр П.

Name

страсно

04.01.2019 21:51

Гебелс из бањалучког тј додиковог Вермахта.Али нецемо сад све стављати Србе тамо где нису припадали...Зна се ко су биле устасе.Овај квази професор је обична карикатура, па се може и сумњати да су га подметнули Милету за савјетника преседника једне дрзаве који је у слузби руски спиуна,Од ових његових се изјава крв у венама леди.Он је уистину министар пропаганде попут Гебелса, са изнимно мрзилачком националßшовинистичком реториком.Да ли се то већ припрема терен за евентуално неразјашњено убиство Давора Драгичевића? Надам се да нисам у праву и да је човјек још жив.

Name

Душко

04.01.2019 22:28

Ради се сигурно о врсти озбиљног поремећаја. Обратите пажњу на његово лице, очи и контуре. У једној минути он прави чудне гримасе, неспособан да чује било што. Каже да је Проф, чак и ако је неки до ент, неких траљавих наука и такви су бјежали од природноматематичких факултета, технички и сваког озбиљнијег као ђаво од крста.

Name

Цц

04.01.2019 22:33

Какав је ово морон и какве паразите овај народ храни. Његова изјава је да нема незадовољства или разлИога за протесте. Као и он је незадовољан. Да видимо стручњаче, шта би ти могао у некој западној земљи радити и ко је са таквим занимањем тамо добио поса? Једино да веже жицу на грађевини, ал слаб је за то. Дилер ситни би могао бити.

Name

ре страсно

05.01.2019 04:17

Милини ботови провидни сте па Бурле је сто пута гори од од тог Перишића.Па и он тако размишља.Не би тај изопачени Перишић говорио оно што Бурле не мисли.

Name

Пешо Живи Ретард

05.01.2019 05:44

Овај Пеш је мало жешћи ретард. Чак жешћи и од свога шефа, који за то има и потврду. Лик јавно признаде да му шеф ради за западне обавјештајне службе. Пошто они убијају само опозиционе лидере који њиховим штићеницима на власти могу да представљају пасност. Овоме лику Баја даје хитни отказ. Живи били па видјели

Name

Тип је убачен

05.01.2019 05:46

Ко опрезном Баји убаци у тим ову кртицу. Да га надгледа изнутра. Па овај је доказани страни плаћеник, и то не обине обавјештајне службе. Коме овај крелац предаје и која знања може да пренесе, кда се из авиона види да је лијечени психопата. Са испраним мозгом.Волио бих да ме тужи за увреду части, да му на суду све ово и докажем.

Name

ЗАПОСЛЕН НА ГУЗОВЕ

05.01.2019 06:01

ИМА ЛИ У ИЗЈАВИ ОВОГ КРЕТЕНА ПЕРИШИЋА ЕЛЕМЕНАТА КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА. ПО МЕНИ ЈЕ ОВО ОТВОРЕНА ПРИЈЕТЊА СА ВРХА. АКО ТО БАЈА СХВАТИ, ОТЈЕРАЋЕ ГА ЕXПРЕСНО. ИЗГУБИЋЕ ПОСАО И НА ХИБРИДНОМ ФАКУЛТЕТУ ГДЈЕ ЈЕ ЗАПОСЛЕН НА ГУЗОВЕ

Name

А резултати рада?

05.01.2019 07:33

РС су обузеле незналице, полтрони и корисни идиоти. Излаз из кризе це се тек назријети када ова класа људи добије позиције према њиховим способностима.

Name

Ре ре страсно

05.01.2019 08:00

Моја нити једна једина ријец не потврдјује да сам нецији бот а поготово милин.Фино се врати и поново процитај мој пост и све це ти бити јасно а уједно и процитај на интернету ко је био Гебелс с тиме цес разувјерити сам себе да си погресно протумацио мој пост.Позз

Name

ФИЛИП

06.01.2019 10:02

Каква сподоба ћелава а тек језик и памет дебилна! ОВАЈ РУШИ РС јер ако је он њен представник и ја од сад неволим РС!

Name

Дзоо

04.01.2019 14:45

Еј овај цовек није нормалан не могу да скузим ко га угура код Додика.Еј сад ме је страх.Људи па ово није било ни код Хитлера.Цовек најављује убиства ало полицијо тузитељство зиви ли сте.Брацо Срби,Хрвати,Муслимани и остали ово или треба у затвор или купимо се преко гране док се мозе,лудаци као овај це да нас затворе у тор као онај у Кореју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је

04.01.2019 14:53

Отворена пријетња смрћу!!!

Name

Ре Дзоии

04.01.2019 14:53

Брате пуно Болесника и олигофрена око нас.

Name

ре

04.01.2019 15:15

Није ми јасно ко овог угура за савјетника.Овај хазна будала.

Name

Ре Дзоо

04.01.2019 15:51

Де ми наведи и једну једину особу која је како казес угуран код додиГа лици на нормалног цовјека.Само једног наведи скидам капу до пода

Name

Ангела

04.01.2019 19:47

Боји ли се бурле сада и дјеце, мајки и бака са Давидовог Трга? Сви на улице, да падну убице!!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

Игор

04.01.2019 20:53

90 % их је оваквих . Целавци , благо ретардирани, неартикулисан говор , неке крике испустају или мумлају . Импотентни , подлозни да спроводе наредјења . Тегелтија, Илиц , овај рикавац ... То су ипак неки велики промасаји и пропусти у одрастању . Цитав зивот гледали обицне, нормалне људе са зависцу и схватили да морају несто урадити да се и они осјете зиви . Најлаксе се прикљуцити секти и слијепо слусати сефа . Након тога слиједи награда у виду новца , зене клосарке која иде уз тај новац , занемарује муза ретардаса . Како другације објаснити зивит са оваквим дебилима. Људи су за лијецење никако за јавно показивање .

Name

Ре

04.01.2019 21:06

Бас тако! Знам да зивим у црној рупи, али послије свега око убиства Давида, послије ове монструозне пријетње младом цовјеку пази, јавно упуцене од стране САВЈЕТНИКА НАЈМОЦНИЈЕГ ЦОВЈЕКЕ КОЈИ ДРЗИ СВУ ВЛАСТ у Републици Српској, ХВАТА МЕ СТРАХ! Хоце ли реаговати тузиластво? Градјани и градјанке су узнемирени!!!

Name

КРОПОТКИН

05.01.2019 06:29

Баш се свега наслушах и свега начитах.Осврт само на рајка принципа и трећег пута.Нема рајко или ти принципе трећег пута.Нема у 800.000 грађана рс 1000,ма нема ни 100 Драшка.Није их било ни у мом XлX вијеку и знаш у којој земљи.Замисли се што јр Драшко мета, одговорио сам ти.Зашто је "Дашак СВсБ" усмјерио све на младе, енергичне,паметне момке и њихову деградацију,зато јер су опасност по његов мафијашки систем.Зато стаје на пут почецима, зна да касно је за лијек кад болест узме маха.Ко је су методе,преко својих медија и акрап-аналитичара,савјетника качи етикету-издајника,плаћеника, рушитеља крвљу створене рс и тд- А ако се то не прими наступају јуришници са мочугама у кишобранимà, онда то бива Давид. Е мој принципе кад то све посложиш онда твоја теза о трећем путу не пије воде и није пут до слободе.Кад Драшка и сл. подржимо и не саплићемо их са тезом-која партија иза њега-, све је то ухљебљено или сви су једнаки-можемо измјенити ситуацију у друштву и створити услове за нове младе људе.У супротном репродуктивна снага оде ван а остају старци и мафијашка "елита"која неће бити гадљива ни на црног ђавола само да ствара профит.Тако стоје ствари.А партија која стоји иза Драшка тренутно је на жалост једина хомогена опозициона странка и провијенције-НАРОДНА-.Што ће рећи да има простора за све које истићеш као до садашње апстиненте.Пут Праведника и правог човјека револуционара је нападнут са свих страна, неправдом себичних и тиранијом злих!

Name

Ре Људи моји

05.01.2019 07:33

Тај неандерталац о коме лажеш јесте из Фоче и у периоду од 1991-1995 је студирао на Војној академији. Косу је изгубио зато што је преболовао тумор. Будала јесте али немојте да износите лажи и да вријеђате. И да магистрирао је и докторирао је али не на Апеирону и сличним "факултетима".

Name

Миле

04.01.2019 14:48

Овде несто смрди! Јасно је да је децко морао бити смакнут. Само није јасно због цега. Дали се увек бирају особе из нестабилних бракова и оне које су висе на улици него у куци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријаш

04.01.2019 15:06

Миле ни макац из куће,и стабилизуј брак. За памет не мораш бринути.

Name

Раскаласно у Талији

04.01.2019 15:14

А ста ако је у питању неки видео снимак из Талије. Само треба ИП адреса.

Name

ре Миле

04.01.2019 15:21

Давид покојни је био дјете разведених родитеља, као и хиљаде друге дјеце Додикови унуци су исто дјеца разведених родитеља а колико знам зива су.. Као друго бас ти Миле знас да је покојни Давид био висе на улици него у куци. И да је тако, то као несто вазно?? Нико нема право да убије никога таман да тај неко борави на улици 24 сата днево Правда за Давида!!

Name

Ре

04.01.2019 15:34

Наравно да нема право нико никог да убије. Али само покусавамо да схватимо тај спорни мотив.

Name

Миле

04.01.2019 16:23

Ма бас нас брига где је зивео. Знао је или видео несто сто није смео. Мозда примо-предају, мозда га је неко злоупотребио за несто.....Дали мислимо да је био он само један обицни децко од 20 година или се бавио јос нецим. Ко то зна? Ми обицни људи сигурно НЕ. Казем овде има доста материјала за све теорије завере. КОМПЛИКОВАН СЛУЧАЈ. Не улазим у политику и не знам политицки и други структурни кадар у БАЊА ЛУЦИ али није уопсте једноставно. Много је били пропуста са овим момком и пре и после његовог "убиства" АКО ЈЕ БИЛО УБИСТВО.

Name

Бањалуцанин

04.01.2019 17:47

Миле процитај ста ти је Марија написала и псссссст. Кромањонац један безобразни. Ста ти из Србије паламудис о десавањима у Бања Луци? Јеси ли родјен овдје, јеси ли одрастао у Бања Луци, сколовао се, прву цуру пољубио на Кастелу? Плацас ли порез овом граду и овој земљи? Не. И према томе сиктер болеснице. Иди слусај марица спијуна он це ти реци како требас зивјети и размисљати. Папак један неопјевани ти си насо коментарисати неције покојно дијете? Срам те било

Name

Миле

04.01.2019 18:08

ЗА "БАЊАЛУЦАНИНА" Нико не коментарисе тудје дијете! Цињеница је да се овде препотставља ко је крив. Ти као бањалуцанин мозес да одговорис дали познајес криминалце у БЛ и засто се не борите против њих? Не смете! Зато сто вас неце маса подрзати. Они не прастају, док полиција само обавља свој посао. Засто није до сад ресен слуцај? Некоме не одговара. А коме? Ко то зна. Поента је само у томе. Не палите се, него укљуците мозак. Ја неутрално гледам на ствар и могу мирније да резонујем. Не размисљам у бијесу.

Name

Ре

04.01.2019 21:08

Ја сам разведена. Нисам висе могла трпјети насилиника, хоцес да казес да је ЛЕГИТИМНО ДА МИ НЕКО УБИЈЕ ДЈЕЦУ И ДА НИКО ЕН КОР ОДГОВАРАТИ ЈЕР ЈЕ ТО САМО ДИЈЕТЕ РАЗВЕДЕНИХ РОДИТЕЉА?! Бозеее гдје ја зивим и плацам порез и гдје дјецу гајим

Name

Мањифицо

04.01.2019 14:49

Ако ко ради за Американце она је то Милорад Додик. Мозда је овај целауре послао сифровану поруку своме сефу, сефе убице вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.01.2019 16:06

Наравно да ради. Ако некоме након свега видјеног није јасно онда смо заиата дно дна.

Name

Синнy Боy

04.01.2019 16:06

Перишић, Илић, Тегелтија....најезда купоглавих.

Name

Смислов

04.01.2019 14:49

Па ко је сад ова будала. Још нам је само он требао. Па Ћеранић је мала маца за овог. Мој Милораде, шта ти нама радиш, али нека ти твоји савјетници кажу како су пролазиле и веће империје од твоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2019 15:05

Је..с савјетника, али је ли могуце да овакав изопацени ум предаје дјеци на факултетима.

Name

ре ре

04.01.2019 15:17

Овај није нормалан. Ко запосли будалу на факултет а и као савјетника.

Name

Тоза

04.01.2019 15:30

Овај је Прецераниц.

Name

Немања

04.01.2019 16:34

Насмијах се па сконтах колико добар коментар, Милораде е свака ти цаст, на савјетницима а и студентима када могу истрпити предавања, овог профе

Name

Ре ре ре

04.01.2019 19:41

Обратите пажњу на гестикулације и изразе лица које прави док други разговарају. Човјек не може да се контролише, опасан манијак.

Name

РЕ ,РЕ РЕ РЕ .

04.01.2019 20:11

Можда он и не предаје студентима него само пише дипломе или удара жиг. Не мислим да постоји љекарска комисија која може овоме дати увјерење да може радити у настави.

Name

Смислов

05.01.2019 03:02

Има у Санском Мосту и то је 2500 КМ.

Name

Хари 1969

04.01.2019 14:50

Да их не знам, не би ми било теско се одлуцити који од ова два лика је у прици негативац. Права мафијаска фаца, брука за универзитет на ком тај предаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.01.2019 15:18

Ма каква мафијаска фаца ово болан будала нека.

Name

Q

04.01.2019 14:50

Какав плигофрен овајсавјетник Додика па није ни цудо онда ко те Савјетује.Па ово је катастрофа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маријаш

04.01.2019 15:09

Овај му је понајбољи.

Name

За овог ћелавца поквареног

04.01.2019 14:51

Он, зна, он очекује то?!!! Онда мора да су му јавили! Срамота једна ћелава шта причаш, гаде један што пријетите омладини и свакоме ко хоће да се ствари изведу на чиста! Смрт фашистима, слобода народима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанка

04.01.2019 14:53

Који ненормалан лик овај Перишић. А Драшко јест га испрескака, свака ти част. Само да те Бог драги сачува.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удар за почетнике

04.01.2019 14:54

На снимку полицајац хапси и гура човјека,а његов колега му потура ногу и ова двојица падају,а он их онда штити од трећи лица док на замљи човјеку стављају лисице.Хтјели су да представе протестанте као да праве удар од почетка,ал им је режисер тотални аматер,битни су детаљи а он их је правише убацио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маке

04.01.2019 14:54

Ко прима у Српско до 3000км мјесецно из будзета Рса тај вјерује у Бајке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

04.01.2019 17:00

Па кад је у екипу савјетника упао и спец. Др. Акушер-обућар, овај му дође као џокер из рукава. Предсједник Словеније има 5 савјетника, Колинда 7, а Вучић 6, а овај наш 18. Ја бих са толико савјетника био премијер Јапана.

Name

Ре

04.01.2019 21:08

Ма то је неки цобанин будала.

Name

Знаци...

04.01.2019 14:54

Ово је најава убиства а злоцинац це наравно бити ЦИА јер Перисиц има доказе у нецему сто је процитао 2010-те године? Је ли овај лик нормалан? Ако је Додику овај овдје савјетник, онда ме бас ниста висе не цуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

04.01.2019 14:55

Дајте, молим Вас, упарите и слику другог савјетника Пере Симица....сувисно је било ста реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав

04.01.2019 14:55

савјетник,такав пресједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за

04.01.2019 17:02

Али овај је прави психопата...

Name

Ре за

04.01.2019 19:46

Да страшно га је гледати, какве фацијалне експресије прави. Неки болесни самозадовољни осмијех, на моменте изгледа као нека матора транџа.

Name

Капетан

04.01.2019 14:56

Перисицу ти си једна обицна будалетина. Прицас као да си попио сву памет свијета и мислис да смо сви без мозга па да неразумијемо ста наговјеставас и о цему то размисљас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Официр ВРС

04.01.2019 14:57

Знате ли када је овај Перишић у Црној Ријеци, нашао генералске чинове, ставио их нс своју униформу и испред огледала салутирао и сам себи говорио како ће бити добар генерал. Тада је био потпоручник. Ипак му је плафон био чин капетана. Човјек је невиђена шифра, то знају сви официри и војници који су радили са њим. Сада лијечи своје комплексе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаценик

04.01.2019 15:19

И војска је сколовала оваквог идиота. Како је преварио љекарску комисију. Није он никакав савјетник. Он је обицан плаценик. Али какав је месар тек капацитет.

Name

Ре

04.01.2019 15:21

Ма не требас га описивати види се да није нормалан. Будала будала.

Name

Генерал луд ко струја

04.01.2019 18:49

Обецао му Додик основати војску и поставити га за нацелника генералстаба (да му испуни зељу да буде генерал).

Name

РЕ: Официр ВРС

04.01.2019 19:21

Тачно, сјећам га се када је по кругу касарне Војвода Степа у Бијељини шетао кругом и причао сам са собом. Сви смо се питали ко је она будала, а види докле будала догура. Ј... те животе, скоте идиоте!

Name

Правда

04.01.2019 14:57

Рјесите убиство Давида Драгицевица , оканите се лази Правда за Давида! Идемо до Краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле+Гацо

04.01.2019 15:50

Ако се рјеси овај слуцај одосмо ми у цузу, е па неце моци!

Name

БОБА

04.01.2019 14:57

ЉУДИ ДА ЛИ СТЕ СЛУШАЛИ КО НАМ САВЈЕТУЈЕ ДОДИКА И УЧИ СТУДЕНТЕ.ДОТАКЛИ СМО ДНО МЕНЕ ЈЕ БИЛО СРАМОТА ГЛЕДАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

06.01.2019 09:52

Стидим се због овога Србина и гади ми се РС иако сам је волио! Миле гдје си ову интелигенцију нашао или ти га неко препоручио! Катастрофа!

Name

став

04.01.2019 14:57

Перисицу слабо знас о политици инаце а оцито си и параноицан и ниси за савјетника али помоцицес ти овој власти да падне то ти хвала у напред својим анализама пусти болан убиства одосмо у врага сви ти запео неку патриотску прицу дајте да се памет укљуци у несто људи немају за хљеб ко гот то казе ти си издајник

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМ

04.01.2019 14:58

У преводу оног сто је рецено знаци одлуцили да смакну и Станивуковица. Гебелсове методе. Драско, дијете, цувај се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

04.01.2019 14:59

Ја бих рекао да је вријеме да овог професора Перисица посматрамо са висе страна..културолоски и социолоски ..а на крају крајева мора се посматрат и антрополоски. Цовјек је оцити примјер да се еволуција цовјецанства мозе зауставити и вратити у 17 вјек. Највецу стету наноси управо Додику, којег он представља. Етика и хуманост су му прве непознанице..x и y.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

04.01.2019 15:40

Чега је он професор? Има заврешену Војну Академију, дакле, није профеоср, на факултету је доцент. То се зове лажно представљање и законом је кажњиво!

Name

W

04.01.2019 15:00

Па ло је Милу бају довео навласт нехо запад.ЦиАи др.Па коме није јасно да је он њихов цовјек и да је све ово фарса онда стварно.Па људи склоне Гадафија Садама и друге богове а као немогу овог да неказем ста предцедникаједног ентитета.Продано покрано презадузено све па то је и циљ униистити задузити дузницко робство и то је Ал бајсон то добро ради.Ибиства дјеце истраге по 11 годПа ало народе јесмо нормални.Па Ево Милан Вукелиц истрага траје као 11 год.А овде Правду за Давида млате Хапсе малтретирају.Засто по а дајте реците вец једном ко је убио Давида ухапсите и крај.Ста овако ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несфо јесте

04.01.2019 15:07

Овај, мозда руски спијун.

Name

@Роки

04.01.2019 15:01

Кампања избори , требало би бити , ко изнесе бољи програм или ко се више допадне народу , међутим код нас је кад је у питању СНСДе игра на живот и смрт, Победити по сваку цену, запријетити народу, покрасти, купити глас, није битно како само победити. То је зато што све у РС гледају као свој Плијен.Човјече нарко босови се побише за мање паре а овде је у игри пар милијарди марака , а народу шта год урадиш кредит па кредит ,неко ће враћати,само што дужи греис период.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тхе уса

04.01.2019 15:03

Тхе трутх wилл цоме верy соон Wхо wилл бе деатх wе wилл се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

04.01.2019 15:41

Wинтер ис цоминг!

Name

"Тхе Wар агаинст тхе Террор Мастерс"

04.01.2019 16:40

"Сваки дан ми (власт) кидамо по један комадиц старог реда и устројства, поцев од економије преко науке, литературе, умјетности, архитектуре и филма па све до политике и права. Они (народ) нас морају напасти, да би презивјели, а ми њих морамо унистити, да би испунили насу хисторијску мисију." Мицхаел Ледеен, 2002

Name

ДЈУРО

04.01.2019 15:03

Ако је ово професор тај факултет треба затворити, затроваце младе људе мрзњом и направице од њих лазове. Додик је бас постао јадан и биједан поред својих милиона, савјетници му Маринко обуцар и овај надри професор. Сад треба све савјетнике звати у емисије да огади зивот народу и да сто прије људи нагуле одавде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДЈуро

04.01.2019 16:49

Овакве професоре за паре школује Тегелтијин факултет з 10 000 КМ.

Name

5

04.01.2019 17:24

На срецу нема студената пуно..ОДОСЕ МЛАДИ..

Name

Познавалац прилика

04.01.2019 15:07

Може увјек још страшније од страшнијег! ШТА СЕ ОВО ДОГАЂА! ИМА ЛИ КРАЈА ОВОМ ЛУДИЛУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за

04.01.2019 17:06

И ја помислих да горег нема кад оно....

Name

Радојица

04.01.2019 15:07

Оно сто сугерисе да су странци у позадини покрета "Правда за Давида" је неподјељена подрска амбасада западних земаља, подрска западних медија и подрска муслиманских медија у БиХ. Треба ли нам веци доказ? Или мозда мислите да све сви ови које сам побројао боре за добробит РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

04.01.2019 15:21

Радојица, нисам те уопште разумио. Надам се да си паметан, а ниси бот и да си мислио на прећутну подршку западних фашиста овом режиму којег су довели на власт да нас уништавају, да раде шта раде, јер ко пи.ке шуте цијело вријеме нд оним што фашистичка багра ради народу.

Name

Ре Познавалац Прилика

04.01.2019 16:00

Није фино. Сад ће Радојицу да боли глава до сутра ако покуша да схвати вашу поруку. Лакше му је да мисли шта му други кажу.

Name

Ре

04.01.2019 16:03

Радојице а шта је по теби рјесење?Да ћутимо и да хвалимо Додика и Бису,да све те прогласимо непријатељима Срба и РС.Да се закљуцамо и гледамо своје водје ево то радимо 20 година па ништа.Радојице идемо у Тузлу да похватано оне британце,или у Федерацију ено их чекају под пуном спремом.Радојице није Додик Република Српска.Ти си РС Радојице Ти,Ја,Они,сви ми смо то.А она се брани изградњом институција,правдом,једнакости свих пред законом.Брани се радом и изградњом,брани се хапшењем и судјењем убица,брани се отварањем радних мјеста(не партијских)у реалном сектору. Не трпањем партијским у власт и дрзавне институције и куповањем диплома.Милорад Додик није више ништа у Републици Српској он је сад само ЈЕДАН од тројице у Предсједниству БиХ(не у Техерану)сто ти је говорио годинама. А и ове који су досад побијени окриви Радојице Енглезе и бог те веселио.Ријесио си све.

Name

О

04.01.2019 17:23

О РАДОИЦА ОПИСМЕНИ ВИДИ МИЛОРАДОВЕ ИЗЈАВЕ О РЕБРЕНИЦИ И Р.МЛАДИЦУ..СВЕ ЦЕ ТИ БИТИ ЈАСНО..

Name

Дрекавац

04.01.2019 15:13

Додику највише одговара сценарио прављења немира и неколико убистава, па да му падне терет с главурде и да спраши у Русију под објашњењем да му је живот био угрожен. Дакле, сезона лова је отворена, а ми ћемо гањати овакве ретарде као што је овај, ово.., не знам како бих назвао Перишића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

04.01.2019 15:14

који несколован цовјек а савјетник бозе само сацувај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјест

04.01.2019 15:17

Па људи ви добро зивите, имате превисе и незнате ста цете од досаде него писете коментаре то вам је изгледа једино занимање. У свијету нормални људи и незнају ко им је предсједник а код нас ови простаци знају ста је који огавни политицар доруцковао , руцао итд. Маните се глупости и поцните размисљати о себи и својој породици а не ко је гдје и ста рекао, Боли ме уво за све њох, битно ми је да зивим у миру да могу доприносити својој породици а сто се тице мене могу се сви политицари измедју себе поубијати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

04.01.2019 15:31

Али, непогрешиво сваки пут гласаш за Доду, је ли тако? Ниси отишао у Њемачку да знаш ко је тамо на власти, него на бауштелу.

Name

Ре

04.01.2019 15:35

Који мир, шта ти причаш! Гдје живиш ти?

Name

Ре

04.01.2019 16:47

Зиви у Палати предсједника

Name

Јордан

04.01.2019 15:20

Овај Перисиц мозда јесте образован цовјек али његов кредибилитет опада експонентно оваквинм тезама о неситомисљеницима на јавним телевизијама. Немогу неистомисљеници ето тако одмах бити страни плаценици. Мозда је и боље да се Перисиц висе појављује на телевизије да људи тацно виде колико је (не)паметан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КГБ

04.01.2019 18:07

Сколован мозда јеста, образован сигурно није, овакве глупости и небулозе неби изнијело дијете из основне сколе. Некадасњи основци који су из ,,Одбране и Застите имали цетворке паметнија су од овога ,,безбедњака,,.

Name

Правда

04.01.2019 15:31

Мени овај Драско није несто драг. Али је разбио овог *савјетника као беба звецку! А све фино, на културан нацин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

04.01.2019 15:33

Савјетнице. Дао си малом цобану добру лекцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

04.01.2019 16:16

Ти и такозвани савјетник сте чобани ....браво за Драшка!

Name

јана

04.01.2019 18:03

Какав савјетник,овог не трба шминкати ,Франкштејн му ни на руке полити.

Name

МИМИ53

04.01.2019 15:44

Ако је овај "савјетник" онда ми је јасно засто смо овдје гдје јесмо. Лик је из ОДИСЕЈЕ У СВЕМИРУ, Клингонац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

9. ЈАНУАР

04.01.2019 15:52

Одличан Перишић. Распакује багру ко кесу карамела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

04.01.2019 23:15

Овај је подметнут, не зна српски.Неки двојац.

Name

Ово

04.01.2019 15:52

је јос један примјерак неразвије свијести резима.Управо Перисиц је одлицан савјетник за одлицног предсједника.Вјероватно се и сам Бог цуди да је створио овакве ликове и умове.И јос да пријети цовјеку.Бозе сацувај и саклони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ваха

04.01.2019 15:53

Ко је завршио медицинску средњу школу након минут гледања израза и тикова лица ове креатуре од саветника сазнаце да је цовек психички болесник са јаким психолептицима као терапијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

04.01.2019 17:40

Овај би мени окретао глобус прије дневника.

Name

мима

04.01.2019 18:07

Бајин Савјетник? Гарант му је дијагноза јача од Бајине.

Name

"савјетниче"

04.01.2019 15:56

Је ли ти причао шеф како се некада комотно осјећао у Техерану? Свакодневно посјећивање амбасада, сједељке и ручкови у ексклузивним ресторанима, бахата паркирања и сарадња "момка који обећава". Можда му је тада млађашњи Драшко обезбиједио логистику за преузимање власти? Погледај ово хттпс://тинyурл.цом/миле-геноцид па себи објасни тај карактер. Другима је све јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пдп

04.01.2019 15:56

ПДП...ХИТНО ДА СЕ ОГЛАСИ ОВО СУ ТЕСКЕ ИЗЈАВЕ..АУУУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2019 16:19

Тако је, ово је страшно шта се дешава. Какве авети су се дпчепали власти. НАЈГОРА ВРСТА ФАШИЗМА!

Name

Професор

04.01.2019 15:57

Моли се професор да не користи енглеске термине, посто му не иду бас најбоље! Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.01.2019 16:01

Овај би за паре и против своје мајке говоријо да је страни плаценик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перисицу

04.01.2019 16:01

Ако је ЦИА онда се овај мали нема цега пласити...ко је вас поставио на власт? А твоје лупање је озбиљна ствар, како ли тек као савјетник функционисес?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

уса

04.01.2019 16:06

Која провала оволико се мозе провалити само будала да је циа несто организовала то би и остварила јадно како се проваљује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Информативни раyговор

04.01.2019 16:07

Хоће ли сад и овог позвати на информативни разговор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

04.01.2019 16:36

Бурле бира нас савјетнике са блесиметром.Сви морамо бити 50% блентавији од њега а има нас подоста.

Name

Аналитицар

04.01.2019 16:11

Уз сво лицемјерство јос и зивцан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старац Фочо

04.01.2019 16:13

Па како је онда Бурле још у вијек жив, ако ЦИА убија своје? Вјероватно чекају још да им испоручи жице од струје, па ће га се ријешити. Остало им је већ све испоручио, док су га они подржавали вербалним нападима и стављањем на црну листу, што му је донијело нешто гласова на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мона

04.01.2019 16:13

Саљите ово у свијет,тразите медјународне помоци за ово болесно друство, ко то управља народом ни Хитлер то није радио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непријатељ РС

04.01.2019 16:17

Поштовани, замолио бих све вас који сте ме често помињали ових дана да престанете са том праксом. Ја сам сав новац вратио послодавцу. Рекох, срамота ме да будем плаћен а ништа не радим. Ови сами себе уништавају. Жао ми доброг народа али хајдемо ми даље, Азија, Африка ...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

04.01.2019 16:26

Ово је само јос једна од узасних ствари која се десава под патронатом СНСД. Ја колико пратим политицки зивот у РС-у овај коментар тзв неког не могу да разумем. Ако је неко ЦИА и НАТО то је Додик. Да ли је овај тзв неко овим путем пренео неку поруку Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре киза

04.01.2019 20:02

Судећи по климању главе типа"видјећеш ти свог бога "мислим да је било упућено Драшку.у

Name

Цица

04.01.2019 16:30

овај измисља невидљиве стране слузбе о бозе сацувај кога ти саветујес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

04.01.2019 16:40

Мозес ли замислити каква будала требас бити да те овај савјетује ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

04.01.2019 16:41

Страсно какве бљувотине овај србијанац изговара из тих поганих уста. Гледао сам емисију узиво синоц, тип је цијело вријеме правио дјаволске гримасе, фаца му се деформисала сваки пут кад није успио навуци Драска на танак лед да изјави несто јавно на телевизији сто би га компромитовало. Лик није у винклу ал никако. Психијатријски слуцај. Драле царе разбуцо си га ко папка. Сто овај змијолики и јесте. Оцекивао сам да у једном моменту овој будалетини експлодира она целава главуса попола колико је упро да те оптузи и осуди за несто сто нема везе са реалносцу. Цеститам ти на дрзању и само тако требас одговарати на провокације ових и оваквих љигаваца. Предлазем ти да се посавјетујес са адвокатом да се установи да ли у синоцњем наступу овог сизофреника има елемената кривицног дјела. На основу изјава власти везано за протест 30.12.2018, мозе се закљуцити да је овај ментол поцинио кривицно дјело пријетње убиством. Видео докази постојре. Прегледај емисију јос једном. Ко год да је ангазовао овог да му буде савјетник, тај је аутоматски себи забио аутогол, дискредитовао сам себе, и као такав нема, нити икад мозе имати моју подрску. А сад цу Дан Републике да бојкотујем из ината.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БАЊАЛУЧАНИНА

04.01.2019 22:27

какав србијанац он је фочак

Name

ПРАВДА

04.01.2019 16:43

ПОГЛЕДАЈТЕ САМО ОВОГ ЦОВЈЕКА, ЊЕГОВЕ ГЕСТИКУЛАЦИЈЕ ЛИЦА, ТО ЈЕ САМ ДЈАВО. А НИКАКВО ЦУДО, ТО ЈЕ И ЛОГИЦНО ,ДА СОТОНА ДОДИК СКУПЉА ДЈАВОЛЕ ОКО СЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

6

04.01.2019 17:18

Да бас ја га се бојим и страх ме зивјети у БЛ

Name

неко

04.01.2019 16:43

Овог малог Станивуковића, нешто стално тјера, да се јавно експонира, у свакој чорби мирођија, а ријечник оскудан, штур, неизграђен, један врло ограничен млади човјек, требао би се чешће присјећати оне реченице:"Ћутање је злато", па ћути, ако ништа паметно, нема да кажеш,а чињеница је да немаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметњаковиц

04.01.2019 17:19

А тебе неко гадја зарезима, и то рафално, па су погоци прилицно слуцајни. Ти ли си Перисицу? Мени се цини да и када писес морас да правис гримасе.

Name

Неко- Нико

06.01.2019 16:51

Ограницен млади цовјек? Ако се млад цовјек не изразава увијек исправно, не знаци да нема исправно поимање тренутне политицке ситуације у РС и да његова запазања нису тацна!

Name

Ален

04.01.2019 16:50

Јел могуце да се нико не пита гдје је Давор, шта је са Давором. Умјесто да се дигне фрка и нови велики протести с тим питањем, сви шуте о томе и нико ништа. Чуди ме да ни људи из покрета се не оглашавају. Ово више постаје чудно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

04.01.2019 16:55

Рекао сам ја да се Давор неце главе наносати... и био сам у праву! Станивуковиц иде његовим стопама... Зелим реци, ако је Давор рекао на посљедњим протестима да не иде нигдје са трга, то знаци да није нестао својом вољом! Знаци, ликвидиран је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Децко

04.01.2019 17:53

То неки само призељкују, они сто вируцкају иза угла да се слуцајно од некуд не појави

Name

Ристановиц јовица

04.01.2019 17:01

Ста дирате станивуковица успјеце ово је фасисам над народом смрт фасизму слобода народу нас станивуковиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕНТЕР

04.01.2019 17:03

А сто би се несто десило Драску?Нема он никакав капацитет да мозе угрозити власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.01.2019 17:55

Драшко је добио највише гласова у Бањалуци. Довољно да постане сметња.

Name

дијаспора ДЕ

06.01.2019 21:17

Подрска неустрасивом Драску!

Name

патриота

04.01.2019 17:12

Мало је овакви струцњака као проф.Срдјан,веома квалитетан и реалан аналитацар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре патриота

04.01.2019 20:08

Е да ми је тебе видјети кад ти је овај квалитетан и реалан? Па човјек је озбиљна дилеја,од оних који сада кући забија игле у вуду лутку са ликом Драшка.

Name

Нада

04.01.2019 17:24

Јој, какав лик..а тек прича његова.Дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професионалац

04.01.2019 17:26

Питајте га како је заврсио факултет,и ко га је финансирао,и за кога ради.Пази се Миле !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре професионалац

04.01.2019 20:10

Па да ли је могуће да је ово завршило факултет? Какав шпијун овај је луд ко струја. Он и Миле заслужују један другог

Name

Немања

04.01.2019 17:33

ми Срби,смо дефинитивно,највеце јајаре и левати,јер смо допустили да нам сељацици из Дрвара и Гламоца наметну своја правила у насем граду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЗА ПЕРИШИЋА

04.01.2019 17:49

ПЕРИШИЋУ ЈЕСИ ЛИ ОВО НЕСПОСОБНИ ОФИЦИРУ В СРЈ УЧИО НА АКАДЕМИЈИ. УЧИО СИ АЛИ СИ ЗАБОРАВИО 1.ИЗАЗАЗИВАЊЕ КРИЗР 2.УПРАВЉАЊЕ КРИЗОМ 3.МАНИПУЛАЦИЈА ТИ УПРАВО РАДИШ ОВУ ТРЕЋУ ФАЗУ. МИСЛИШ ДА НЕ ПАМТИМО ТВОЈУ КУКАВИЧЛУК И НЕЗНАЊЕ УФУРАНИ ШКРБО.

Name

Директ

04.01.2019 17:49

Додик и његови п(л)аценици бацају медијске сок бомбе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трансфер блама

04.01.2019 17:52

Сацувај Бозе, колико овај Перисиц мисли да је паметан. Хаххахаха пресмијесан је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

04.01.2019 19:00

Овај Перисиц је срамота за академску заједницу."Експерт'за медјународне односе цији коментари и анализе не прелазе ниво основне сколе. Јадан је резим...у коме овакви савјетују и обликују друствену свијест Ово је атак на ментално здравље али и на достојанство градјана РС уколико се уопсте и моземо назвати градјанима...вец само становницима ове јадне РС за коју смо крварили...и ево ста смо добили...

Name

Упитњак

04.01.2019 18:04

Ста је ово!! Ко је овај целави, ова мрака Додиков савјетник ?! каква му је ово прица??! ово гледају и младји од 18 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

04.01.2019 18:13

Немогу висе, одјављујем се. Ваљда це се ускоро заратити па да дефинитивно будем домаци издајник и сарадник окупатора, да се и ја доцепам лове. Овај лик ме је дефинитивно убиједио да овако поступим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрено

04.01.2019 18:29

Данас је такво стање, да свако сваком мозе бити и тузилац и судија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

04.01.2019 18:39

овај перишић је така сељачина да бог сачува

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОЈКО

06.01.2019 16:24

То је за њега прелијеп назив о каквом шљаму и олошу се ради!

Name

Ето Видис

04.01.2019 18:44

Нас преседник је некада био за ,,стиснуту песницу,, када је требало оборити резим Слободана Милосевица. Овај саветник је заборавио на ту цињеницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

04.01.2019 18:45

Јадан савјетник јадан председник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антиса

04.01.2019 18:49

Кад видим овог целавог фирауна нема ми напретка. Добар је баја ко га савјетује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.01.2019 18:50

Типицан примјер из редова владајуце диктатуре: недовољно интелигентан али зато луд! На свим позицијама владајуце дитктатуре за униставње Републике Српске су сљедеци: недовољно интелигентни и луди, глупи и послусни и мали проценат интелигентних али лудих и/или гладних до невидјених граница

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

04.01.2019 18:50

Све сто је рекао Перисиц у потпуности је у праву. Среца је само сто се ниста до сада није десило Давору сто не знаци да је то немогуце и у наредном периоду само да би се окривила власт и преко тога даље дрзале тензије ради остваривања циља насилне промјене власти. А зеља да се открије права истина о Давиду, изврсиоцима и налогодавцима до те истине није стало ни као до лањског снијега јер они се у себи радују таквим стварима само да би имали материјала да о нецему прицају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к55

04.01.2019 19:06

СТА ЈЕ САД,ДА ВИДИМО КО СМИЈЕ НА ТРГ,ЗИВИО БАЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

04.01.2019 19:25

Па када народ цврсто одлуци да буде на тргу, ти нецес бити ни у куци.

Name

Ре к55

04.01.2019 20:15

Дабогда и теби живот наменио трг као Давору и Сузани!

Name

Родео

04.01.2019 19:09

Е муп овог лика и сипа треба да ухапсе и подвргну истрази ово је најава нечег....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњен

04.01.2019 19:19

Симбиоза марсовца и пуноглавца у акцији фабриковања лази у корист мафијаса који су узурпирали институције Републике Српске и врсе репресију над народом да би по сваку цијену оправдали свпје криминалне интересе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лупус

04.01.2019 19:26

Овај Перишић ко монструм, не дај боже срести га у мраку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

04.01.2019 19:29

људи моји гдје ми то идемо?па овоме Перисицу,се на фаци види да није нормалан или неке дроге узима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

04.01.2019 19:35

Какав саветник!!!..... па ово су теске убице и криминалци бахати и одвратни....Бозе ко нам је на власти све изрод до изрода

ОДГОВОРИТЕ
Name

педерација

04.01.2019 20:06

Мали је нови Чегевара ... одушевио ме ...,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

04.01.2019 20:18

Геј лоби је опасно завладао насим регионом. Зна се ко је Перисиц и ста је све радио. Народе заблудјени кад цес се пробудити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Горан

06.01.2019 16:57

Ко је и ста је радио?! Не зна вецина!

Name

Ре Горан

06.01.2019 16:57

Ко је и ста је радио?! Не зна вецина!

Name

1972

04.01.2019 20:31

Ово дјете Драско Станивуковиц се види и по психолоској и мимици тјела да је искрен и цастан младиц..Овај перисиц је опасан...ставам је свето..ниста ни дјеца..измисљате лази на дјете јел вам се несвидја истина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неразумијем

04.01.2019 20:57

Коме смета паметан, млад момак, осим будалама.

Name

реално стање

06.01.2019 21:20

Драско вец стоји Диодиги на врату, вец га сатире до изнемоглости. Са Драском до раскринкавања криминала од стране резима!

Name

Искрено

04.01.2019 20:47

Укљуцен сам у коруптивни систем, не зато сто зелим вец зато сто морам. Све послове које добијем, морам и да частим, одредјени проценат иде инвеститору тј. Директору дрзавне фирме. Има их висе. Инаце сам приватник, и једноставно то је правило у добијању посла, и само тако могу да опстанем и омогуцим плате радницима. Лијепо зивим. Али борио бих се против корупције. Када би сви људи изасли на улице. Овако ме је страх, цутим и радим. Зато свака цаст Драску. Скидам капу. Вјероватно му је снага то сто је ситуиран за цијели зивот. Ја нисам а имам дјецу, цутим и радим како казу. А узимају пуно, бас пуно. Боли ме неправда али ста да радим. Искрено, волио бих да се све окрене, да се посао добија због квалитета рада, али пуно пуно се заглибило. Не постоји цовјек на функцији који неце пунити своје дзепове. Мени 90% њих нису ни до кољена, купљене дипломе, неуки, без куцног васпитања а камоли ста друго. Гледам то сваки дан и размисљам да ли је могуце да смо овде досли. У згради владе полуголе ходају, некад возаци сада савјетници министара одјело обукли, у м станици се пије и једе на рацун дрзаве. Није битно какву диплому имас, нит је битно ста знас, битно је да си послусан и да те неко битан препоруци. Много је зла усло у народ. Много су се људи искривили. Ја никад нисам заборавио ко сам, коју диплому имам, а ко су они. Волио бих да се све окрене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.01.2019 21:34

Е друзе искрени. Дај допринос колики мозес, показуј незадовољство, анимирај своје окрузење итд

Name

Јавни сектор

04.01.2019 22:20

И ја сам радник али из дрзавног најкорумпиранијег сектора. Ту прво директори договоре цифру, колико је њихово а онда надју неког ко зна посао да написе ста тај неко ко мора да добије на тендеру треба да уради. Знајуци за то са своје стране као неко ко довољно познаје струку трудим се да за те народне паре опет добијемо сто висе да се тај који то ради мало висе потруди, да се добије неки квалитет и квантитет, али некад је једноставно омјер нереалан а сто је најгоре то вец у другом кругу постаје стандард. Независна ревизија је било несто од цега су раније директори цвикали и по 90% времена у припреми тендера посвецивали алнализи ста би они могли реци. сада када је Додик све затворио и смјењује ревизоре нема висе таквих проблема.

Name

Мама

04.01.2019 20:49

СТРАСНО!!!!СТРАСНО!!!!!!!!!!!!ОВО ЈЕ НАЈАВА ЛИКВИДАЦИЈА..ЦИСТО ЈАСНО И ГЛАСНО!!АЛ СТВАРНО ЈЕ ИНТЕРЕСАНТНО КОЛИКО СУ ЗЛИ ЉУДИ РУЗНИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгон

04.01.2019 20:49

Бозе да ли је ово могуце да цовјек изговори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б лука

04.01.2019 20:57

Ликвидације најављују убице,они који су убили Давида Драгичевића,којима су убиства у крви то им је занимање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

04.01.2019 20:59

Људи ово је страсно! Ово није висе питање власти, странацке опције, ово је питање опстанка. Они су свјесни свакоме ко им представља било какву пријетњу по власт, смјестити метак у цело, унистити егзистенцију, протјерати га, ма дословно смрвити...нити сам странацки кадар, никад ме политика није занимала, али ево ја за себе могу реци, мене је страх гдје зивим. Сутра ако ми као градјанину повриједе права, ако се побуним, оптузице ме за издају и ставити ми мету на цело. Ово је лудило! Ми нисмо за демократију, ми не знамо ста је демократија, ова власт није демократска и не мозе се русити демократским средствима. Нека нам је Бог свима на помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2019 23:18

Страсно је вец одавно! И нема излаза. Ово је приватна дрзава, сценариј је унапријед познат. Вољела бих да сви изадјемо на улице. Бојим се да од тога нема ниста.

Name

УБИЦЕ ПРИЈЕТЕ

04.01.2019 21:02

ТРЕБА СИПУ АНГАЗОВАД МАНГУП ЦЕЛАВИ ПРИЈЕТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси Агент НКВД-а

04.01.2019 21:08

Овај ,,безбедњак,, је расклинкао све планове Запада, ЦИА, ФБИ, Мосада, некако ми је логицније да би се он требао забринути за своју безбиједност, наравно ако је све ово тацно сто је он изнио у јавност. Могу мислити, прави опративци ЦИА умиру од смијеха, немогу да вјерују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.01.2019 21:08

Има и горих будала..... ГАЛИЈАШЕВИЋ: Огроман капацитет силе на који држава има право стоји у рукама МУП-а. Ништа од те силе полиција није користила. Нису кориштени водени топови ни хемијска средства, полиција није употребљавала електрошокове ни коњанике. Ту чак није била ангажована ни Специјална јединица полиције, већ је то рађено са нивоа Јединице за подршку која припада Полицијској управи Бањалука. Полиција је примјенила минималну силу како би прекинула нешто што је свака држава дужна да ради у одбрани од покушаја свог рушења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле козарац

04.01.2019 21:20

Плацате полицију одвајате од уста И онда та иста полиција бије тај народ сто зели да протестује јел нема висе од цега да зиви.па то ни онај у сјеверној кореји неради.није то висе република српска тоје гето

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

04.01.2019 21:44

Овај Перишић је тотални идиот, луђак очигледни, увијек је био неспособни комплексаш, и сада се нашао на правом мјесту. Тешко нама ако су овакве карикатуре савјетници и тобоже професори. Од њега је паметнији сваки ован на ливадама од Фоче до Требиња...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прохујало са Вохором

06.01.2019 17:02

Има оваквих професора доста у Бл.Они не знају процијенити , нити оцијенити како Бог заповиједа, него гледају само свој интерес!

Name

Кромпјутер

04.01.2019 21:45

Мафија је спремна на све, ово је за сада запласивање само, али видели смо шта су спреми да ураде. Али нећете бас тако лако, има нас спремних за вас, борба! Знамо ко је убио Давида, Перисиц нам је све објаснио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

04.01.2019 21:47

ОВОГ ПЕРИСИЦА ЈЕ ДОВОЉНО ПОГЛЕДАТИ У ОЦИ И ОДМАХ СЕ ВИДИ ЗЛО ИЛИ БОЉЕ РЕЦЕНО ОЦИ СУ МУ САМА ВРАТА ПАКЛА КАО И КОД МИЛОКРАДА,ЛУКАЦА,БИСЕРКЕ И СВИХ АНТИХРИСТА У ТОЈ СЕКТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос Несто

04.01.2019 22:24

Немојте ме погресно сватити,,, Факултет на Палама,, , зар ,,Надреалисти,, у својим скецевима нису имали несто слицно. Људи су све погодили, капа доле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гуyа

04.01.2019 22:38

Да је рузан, рузан је, али ово стто је рекао да ЦИА убија своје нити је ново, нити безазлено. Наивни мој српски народе, памет у главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

05.01.2019 00:35

Аааа цовјеце овог Перишића.овај је лудји од Рудоње И агресивнији.кад неко не тера по његовом очи хоће да му искоче .укратко ЛУД ТОТАЛНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

05.01.2019 03:10

Државни удар. Па ако је у Турској, са тенковима и авијацијом исто као и она шетња која је само одвратила од пјевања Хариса Џ.,онда нека вам буде државни удар, олошу ауторитарни и диктаторски. Па градови у Француској су горили, хиљаде ухапшених, штете милионске, па нико не рече државни удар, а они су бар држава, а ми све више тор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМ

05.01.2019 04:55

Ама, људи, да овај прозирни није у каквом сродству са оним полудјелим Лукацом? Мени се цини да имају исте гене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сорош

05.01.2019 05:18

у нормалним државама овако ружни људи скачу по трамполинама ,жонглирају куглицама или плаше клинце у кућама страве за хелоwеен,волио бих да му видим слике родитеља,какав материјал је произвео ту ствар?какав хорор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баруџија

05.01.2019 05:49

Лазански, који је иначе доказани прозападни шпијун, овог слину је препоручио Баји, што значи да хоће да га контролише изнутра. Баја је прихватио западњачку идру око учлањена БиХ у војну алијансу, а овај лик је одличан да томе да допринос. Глуме проруске људе а русима раде иза леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

05.01.2019 05:59

Стицајем околности познајем типа. Кога он савјетује, господе Боже!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАШО

06.01.2019 09:46

Очигледно КУПОВНА ШКОЛА плус комплекс ћелаве наказе!

Name

Огњен

05.01.2019 06:46

Упечатљивији наслов за овај новински чланак би био: “Додиков савјетник јавно пријетио смрћу Драшку Станивуковићу”. То и застрашујућа истина о срамном односу власти и њихових плаћених послушника према народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овај професор нема основну Култур

05.01.2019 07:10

Неуспјех се често приписује слабом слушању Моћно увјеравање започиње способношћу да чујете што други говоре. А слушање је много више него шутња док нетко други говори овај професор само упада урец хоће да је главни страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

05.01.2019 07:51

ОВАЈ МОНСТРУМ ИЗГЛЕДА ДА ОПРАВДАВА УБОСТВА ОПОЗИЦИЈЕ ..САМО СТО НИЈЕ РЕКАО...ЛОВ ЈЕ ОТВОРЕН..КОЈИ СМРАД ОД ЦОВЈЕКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

05.01.2019 08:13

САДА ЈЕ БИТНО САЧУВАТИ ГЛАВУ, ДОК ОВО ЗЛО НЕ ПРОЂЕ. ОНИ МОРАЈУ ОТИЋИ, ЈЕР. СУ УБИЛИ ТУЂЕ ДИЈЕТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

05.01.2019 08:16

Заиста се свијет мијења на горе. Забринут сам искрено. У шта је само мутирао "ИТ ванземаљац". Шта постаде од оваквог добричка. Морам поново погледати тај филм, да га нисам погрешно схватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

05.01.2019 08:54

По Перишићу ЦИА би могла да макне Додика, а не Станивуковића јер је ЦИА довела на транспортерима Додика на власт, а не Станивуковића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕСА

05.01.2019 08:59

БОЛАН САВЈЕТНИЦЕ КАД БУДЕС СЛИЈЕДЕЦИ ПУТ ГОСТОВАО НА Т,В, ПРИЦАЈ НАСИМ ЈЕЗИКОМ ДА ТЕ РАЗУМИЈЕМО,НИКАД СЕ У БИХ НИЈЕ ПРИЦАЛО ЕКАВСКИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАВРО

06.01.2019 09:45

Видиш да је БУДАЛЕТИНА залутала на ТВ! Дебилче ћелаво гдје те усјече Додик?

Name

Горан

05.01.2019 11:16

Овако...Перисица познајем лицно прије ове авантуре са политиком. Официр тадасње војске Југославије,па ВРС...изузетно паметан и образован цовјек. Ста се десило после одласка из војске,на какве ли је идеје досао,не могу да докуцим. И даље га видим онаквога из 2005-2006 године и нејасно ми је ста се десава,засто толика промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

05.01.2019 17:42

доказ,да су Срби спремни побити све који не мисле као резимско криминална власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВО

06.01.2019 09:44

ОЧИГЛЕДНО!

Name

УРОШ

06.01.2019 09:57

Миле брате РЈЕШАВАЈ СЕ ОВОГ ЋЕЛЕ ОДНИО ТИ ЈЕ ПУНО ГЛАСОВА,КУНЕМ ТИ СЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

06.01.2019 10:05

ОВО ЈЕ БАШ РУЖНО И ОВАКВИ ДИЈЕЛЕ НАРОД И НАНОСЕ ВЕЛИКУ ШТЕТУ! Миле Предсједниче,ако овај остане код тебе НИКАД ВИШЕ ГЛАС ИЗ МОЈЕ КУЋЕ ЗА СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРО

06.01.2019 16:26

СЛАЖЕМ СЕ! БРАВО!

Name

кае

06.01.2019 12:55

Шта је вама,нема тендера у рс-у да се додик непита и да нема и њега тамо,цовјек врти милионима сваки дан,а све због тога сто му је народ дао власт хехе,кад осјети да је његово просло нестаце у виду магле заједно са милионима еура,а док год мозе он це да послује,јер он је трговац по професији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Витез

07.01.2019 14:24

Правда

ОДГОВОРИТЕ