Ко урушава имиџ Бањалуке?

За Фацебоок страницу "Зашто" аналитичарка Светлана Ценић и новинарка Вања Стокић одговарају на питање "Зашто 'Правда за Давида' нарушава имиџ Бањалуке?".
 

Република Српска 04.01.2019 | 09:14
Ко урушава имиџ Бањалуке?
"Требаће године да се поврати добар имиџ Бањалуке", између осталог, ријечи су предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић. Додала је и да је због протеста групе "Правда за Давида" трпио туризам. И градоначелник Бањалуке Игор Радојичић изјавио је како су протести групе "Правда за Давид"а начинили милионске штете и на њихов рачун адресирао оптужбе за отказивање новогодишњих концерата и свих других свечаности.

За Фацебоок страницу "Зашто" аналитичарка Светлана Ценић и новинарка Вања Стокић одговарају на питање "Зашто 'Правда за Давида' нарушава имиџ Бањалуке?".

"Имиџ Бањалуке нарушен је од ратних доба до данашњих дана. Да су нашли убице Давида Драгичевића имиџ Бањалуке би био неупоредиво бољи. С обзиром да то нису урадили него заташкавају, прикривају доказе, врше репресију над родитељима који траже истину, над грађанима који су уморни од неријешених убистава, ја немам шта да кажем. То не претендује да буде пријестолница културе, него диктатуре, тортуре, нечег сличног", става је аналитичарка Светлана Ценић.



Вања Стокић, новинарка и уредница портала еТрафика, поставља питање какав то углед Бањалука има?

"Какав углед они то његују да га једна породица која се бори да се пронађу убице њиховог сина може да га руши? Помиње се стално како је Бањалука кандидат за пријестолницу културе, а заправо је Бањалука једна црна рупа гдје се фестивали гасе, јер нема новца, гдје културне установе једва преживљавају, гдје умјетници бјеже из овог града, јер немају шта да једу."

Подсјетила је и на случај Пициног парка у Бањалуци, када су грађани мјесецима демонстрирали против бетонирања парка, али њихова борба није уродила плодом. На мјесту парка данас је зграда.

"Бањалука се помињала као град зеленила, а већином су је избетонирали. Када су посљедњи парк уништавали људи су протестовали мјесецима и слична је ситуација била као сада. Стварно је лицемјерно говорити да се овиме руши углед било чега, јер ти људи заправо желе да поправе ствари, а не да било шта сруше и покваре. Желе да се дође до истине и правде и то су двије ријечи које се помињу од почетка. Мислим да ти људи само желе бољу средину за све нас, ако је то рушење онда су они највећи рушиоци", додаје Стокић.

Изјаве око имиџа града коментарисао је и Александар Трифуновић, уредник портала Бука, на Тwиттеру.

Стокић истиче да је циљ ових изјава власти одвући пажњу од битних ствари, а Светлана Ценић уочила је и нешто друго."У исто вријеме, прочитат ћете вијест да планирају да се задуже само дугорочним обвезницама за 311 милиона, а овамо се прича о неком државном удару. Онај ко је завршио политичке науке, то је господин Додик, интерпретира побуну народа, протест народа, мирна окупљања, људи који само траже истину то зове државним ударом. Себе не сматра починиоцем државног удара или покретачем државног удара када руши БиХ и када тражи отцјепљење Републике Српске, а обнаша функцију предсједавајућег Предсједништва БиХ."

"Сада је најбитније то што неће бити, није било, прославе Нове године, то што се људи окупљају на Тргу Крајине или пале свијеће испред Храма, али више нико не прича о убиству. Хајде да се вратимо на изворно питање: Ко је убио Давида Драгичевића? Када ће тај неко бити пронађен и осуђен? Окреће се фокус на другу страну да се људи потпуно слуде, да буду изгубљени и да дигну руке од свега тога", наглашава Стокић.



Ценић каже и како не мисли да власт може бити боља све и да грађани даноноћно стражаре на тргу. А проблем види и у ставу међународне заједнице.

"Шта ће та међународна заједница која је довела Милорада Додика као демократу и наметнула нам га на власти као демократу? Што га сада не отклоне, што га сада не воде себи па нека тамо намеће такву врсту демократије ако је то демократија? До када ће изражавати забринутост? Господин Wигемарк и госпођа Могхерини не тако давно су изразили импресионираност напретком. Сви аплаудирали. Чим су се подигле акцизе, односно путарина, одједном је та импресионираност или нестала или је потпуно постало све небитно шта ће се даље дешавати."

А и сама Бањалука је поприлично подијељена око случаја Драгичевић, каже Стокић.

"Дио грађана искрено подржава ову борбу од самог почетка, има оних који подржавају, али не смију да излазе на улице, не смију да се јавно експонирају, а има и Бањалучана који сумњају у апсолутно све, који тврде да Давор руши Републику Српску, да је страни плаћеник и слично. Те тврдње темеље на неаргументованим оптужбама званичника, јер доста људи слијепо вјерује политичарима. Људи све то чују из медија, а нажалост, јавни сервис Републике Српске је потпуно заказао у овом случају", закључује Стокић.

Случај Драгичевић ових је дана регионална тема, након хапшења чланова групе "Правда за Давида" и родитеља Давида Драгичевића, младића који је убијен у марту, а одговорни још нису пронађени.

Грађани су се, предвођени породицом Драгичевић окупљали мјесецима на Тргу Крајине у Бањалуци, а недавно су окупљања забрањена. То их није спријечило да наставе протесте, само на другом мјесту.

(БН/ РФЕ/ Зашто)

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

Гацо фор евер!

04.01.2019 08:18

Засто МУП-РС обмањује јавност у вези слуцаја Драгицевиц? Засто нестаје доказни материјал из МУП-а? Јели то "по закону"? И ко је одговоран за такве ствари?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.01.2019 08:58

Каква замјена теза.. Знаци ови сто по улицама праве нереде су у праву,а ови сто стите ред, нису у праву.. Каква логика,браво

Name

земљишна мафија

04.01.2019 09:09

БЛ управља земљишна и грађевинска мафија; Грађевинска је у општини, а земљишна у Геодетској управи-РУГИПП. У РУГИПП влада отганизована зем.мафија на челу са Босом Предраговић, а у тиму су Деурић, Стојчиновић са помоћницима-асистентима и шефовима катастара, а све их устоличио кум Будо Станковић-месар.

Name

Ре ре

04.01.2019 09:11

Бозе укљуци некима мозак. Правда и истина за Давида и све Нас.

Name

Ре Ре

04.01.2019 09:13

По твоме изопаценом мисљењу знаци да народ који у 280 дана НИКАД није направио нити један ексцес је руситељ РС и њезиних институција а они који убију и зарад некога прикривају то убиство радде исправну ствар и јос ударају те који 280 дана нису ниста лосе направили само сто су прозвали одговорне за убиство требају бити и затварани јос и пребијанијер несмију нити једнуистину споменути у вези тог слуцаја. Давор који је киднапован није тразио ниста немогуце само да се јавно објави имена убица и казне они који су умијесани у прикривању злоцина.Питање свих питања је гдје је ДАВОР кога је киднаповао и због цега вец данима се не огласава лукац да није опет ван земље као у слуцају ДАВИДА. Мислис ли да је народ глуп и да све невиди ста се ради. Кад се појави информација али тацна о ДАВОРУ појавице се и лукац који је све ово исценирао а додиГ га подрзаје јер мора тако.Не будите наивни РС не води додиГ вец лукац .додиГ је само марионета иза цијег имена се крије прави водја РС а то је лукац који има додиГа у саци и тај несмије писнути од лукаца.Не дао Бог да се понови сценарио о нестанку Давида као сто је сад нестао Давор. Људи,медије и сви релевантни дизите се и тразите гдје је нестао Давор !!!!!

Name

за ре

04.01.2019 09:15

Да ли си ти икад чуо за ИИИ Њутнов закон (закон акције и реакције)?

Name

Прљави Хари

04.01.2019 09:18

Додик је уз асистенцију Лукача-Прљавог Харија, дошао на власт државним ударом, па ће тако и отићи са Прљавим Харуном.

Name

МК

04.01.2019 09:35

СТО ВИСЕ ПАРА ИМАЈУ ПОСТАЈУ ВЕЦИ БИЈЕДНИЦИ АЛИ ЈЕ ЗАЛОСНО СТО СВОЈУ ДЈЕЦУ ПРАВЕ КОЦКАРИМА ЛАЗОВИМА ДРОГЕРАСИМА И ЈАДНИМ БИЈЕДНИМ СИРОЦИЦИМА КОЈИ ВИСЕ НЕЗНАЈУ НИ КО СУ НИ СТА СУ

Name

Детлеф

04.01.2019 10:26

Одговор је овај: на целу РС стоји криминални клан, ста јос даље коментарисати!?

Name

Зато

04.01.2019 10:27

Јер си ти бот

Name

Ре

04.01.2019 12:00

Предсједница је гаранција за жешћу провалу. Што се тиче Игора, постоје добре индиције и докази, да су они унапријед припремали ту ноћ у којој окривљују групу. Знали су да неће бити концерта и прије тога, урадили су неке припреме које не бих износила због доказа, а који говоре, да ма шта год да се десило, они већ иду по свом сценарију, који је предвиђао оно за што оптужују протестанте, као и велику вероватноћу да је неко из ууже групе пзд са њима имао кординацију , да ствари легну по сценарију.

Name

Ко

04.01.2019 18:10

је нарушио имиџ? усташка унука ,атеиста ,змија ,зуте тојаге ,криминалци ,курве ,дилери ..то нам је наша бирба дала да имамо криминалца за краља..

Name

Ре

04.01.2019 08:21

Јесте је сјебали,нема ста ! Сви који имаји имало мозга у глави одлазе одавде јер неце да њихове зивоте увјењује највеци друствени сљам.Полицију сте ви извели на улице,и ви,ннико други није одговоран сто је ситуација оваква.Пеотив кога сте извели,против људи сто вас на миран нацин питају 280 дана...сто нисте ријесили убиство???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДОЈИЦА

04.01.2019 09:08

Правда за Давида.Идемо до краја!✊✊✊

Name

Радојица

04.01.2019 08:22

Наравно да подрзавам утврдјивање истине око смрти Давида Драгицевица и наравно да увидјам умјесаност политике и домаце и стране у циљу слабљења РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

04.01.2019 09:10

30 мил. еура уложено у банку Српске , пропало дали је то слабљење РС.

Name

Зико

04.01.2019 09:29

По цему видис слабљење РС? Овако је од кад се рат заврсио. Плата се повецала за 150 км и стоји 15 год . Ниста не иде напријед све стоји у мјесту. Па ево примјер 4 године нисам био у БЛ након 4 године јос увијек знас по навици гдје су рупе кад улазис у град кроз Сехер, а оне ту стоје 15 год, и јос су се само мало увецале.

Name

За Мирослава

04.01.2019 09:31

Одличан коментар

Name

Радојица

04.01.2019 10:15

Све то стоји, лоси путеви, лоса економија, привредни криминал ... али стоји и то да су НАТО звјери које су нас бомбардовале јос увјек присутне са својом субверзивном дјелатносцу и зеле да нас убаце у унитарну Босну и у НАТО. Корумпирани политицари опозиције који се схатро боре против корупције и криминала а продали би и родјену матер да уз помоц запада додју на власт и опција улице уз помоц "Правде за Давида" им је за сад једини нацин да то остваре јер на избориме редовно губе.

Name

Радивоје Дјуриц

04.01.2019 10:35

Радојица добро је и слазем се са твојим мисљењем али дасу институције РС уредно ријесиле тај први проблем то јест убијство Бањалуцког студента а не наркомана како су га назвали онда другога проблема то јест протеста неби ни било а и саме прве а и данасње изјаве насих водецих људи Додика Лукаца Радојицица су врло неуредне као да се не ради о убијству младога цовјека нецијега дјетета мнадога студента па ако хоцес и наркомана али само да знамо и њих немозе нико убијати без одговорности.Сјетимо се првога извјестаја о убијству Давида које све тамо бијо у истрази ти људи би требали бити вец давно сви похапсени јер кроз њихове изјаве видјело се ко све код нас представља те истразне органе и ради њих се протестује вец 9 мјесеци и они су узрок свих ових данасњих проблема које опет не прави народ него полиција којој је неко рекао како дасе понаса јер и за њихово понасање неко треба да сноси одговорност јер народ се понаса сасвим нормално сто неби смјело да смета ни Додику а ни Лукацу јер су пропустили 9 мјесеци а нијесу реаговали ни као људи а ни као водје или прдставници насег народа Правда за Давида

Name

Ре Радојица

04.01.2019 10:51

Мислиш на исти онај нато који је довео Додика?

Name

ре. Радојица

04.01.2019 10:58

НАТО одавно прави вјезбе по Мањаци и гдје позели, то је готова ствар,...Унитарна Босна је неминовност такодје. Погледај само како се ради на томе, "наси" србски политицари, који не тако давно заговарасе разне референдуме, непризнавање суда БИХ. Истом том суду предају "слуцај Драгицевиц. Пренос надлезности класицни..

Name

ре радоијица

04.01.2019 11:30

Резим највисе унистава РС.Народ се масовно исељава због сиромаства,криминала,корупције.Имамо историјску сеобу Срба.Наталитет никакав 5 6 хиљада сваке год висе умре него се роди Срба у Бих једва да има 850 000 а 1991 је било скоро 1,4 милиона.Овим темпом исељавања и негативног природног прирастаја РС це нестати за 30 год Јер кад остане без становниства то це бити крај РС а резим ниста не цини да поправи стање,заустави исељавање,побољса наталитет.Резим само јос висе загорцава зивот људима уводи нове намете.порезе,акцизе.Данас се тезе зиви под насом власцу неко некад по Турцима.Турке смо презивјели нас резим сигурно нецемо

Name

X

04.01.2019 08:26

Да ли је идентификован полицајац у униформи који сутира зену ? Знамо да му је надимак идиот, али како је уписан у ЛК и да ли је казњен, бар , за " нарусавање" имидза ? И да ли це бити подигнута пријава против њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је било

04.01.2019 09:27

Није он шутирао бабу, баба се сама бацала на његове чизме.

Name

ево поциниоца

04.01.2019 09:53

хттп://приједор24.цом/нацелник-пу-бањалука-раденко-стакиц-сутирао-ногом-старице/

Name

Ре X

04.01.2019 09:55

Питали су вец ста це дјеца на протестима.Сада питају ста це баке на протестима...

Name

ре.Тако је било

04.01.2019 11:02

Тацно. Бакица је плаценик Сороса, наговорена од стране Бакира и странаца, кренула у русење РС тако сто се бацила под ноге полицајцу,...

Name

Српска без Сороша

04.01.2019 08:30

У затвор с петоколонашима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

04.01.2019 09:01

Петоколонас ти је тата који те тако одгојио, скоројовицу ботовски!

Name

Скептик

04.01.2019 08:32

Имиџ Бања Луке су највише уништили политичари и тајкуни они који су се деселили у њу а по етичким и цивилизацијским нормама ни по коју цијену не би требали бити у граду. Стевандић, Шпирић, Цвијановић....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКА БЕЗ СОРОША

04.01.2019 09:14

Зашто је криминалац и нарко дилер Драган Лукач побјегао у Србију 2004 године када је требао бити ухапшен у Бања Луци због рекетирања и бацања бомбе у Борику???

Name

Хм

04.01.2019 10:11

Баца и данас, мозда опет побјегне.

Name

Ре хм

04.01.2019 10:32

Бацио ћелавом Илићу под прозор....да шути.

Name

мучне сцене

04.01.2019 08:37

Полиција РС неки дан када је терала људе из дворишта храма,свештеници који су закључали цркву су сцене које су ме вратиле у 1942 годину.Само је полиција НДХ Анте Павелића истеривала 1942 Србе из црквеног дворишта и сада 2019 полиција Милорада Додика-заиста жалосно.Прича о неком државном удару па РС није држава и то ни на једном суду не може бит оптужница.Да ли је државни удар кад полицију преузме СНСД странка.Решите убиство Давида и нема више протеста а замисли које лопуже за снимак после кога свако нормалан зна да је ово потребно истражит и да је ово убиство државног врха јер Каран зове Додика да пита јел ово сад готово-замисли оптужени за обиство и скривање доказа,лажни патолошки налаз назива оног који треба да нареди његову суспензију и хапшење због лажног патолошког налаза да пита јел ово готово-па како вас није срамота.НЕМА ДРЖАВНОГ УДАРА РЕШИТЕ УБИСТВО ДАВИДА И ЦЕЛА РС ЋЕ СА МОТКАМА ДОЋ У БАЊАЛУКУ ДА СА ТРГА ОТЕРА ДАВОРА И СУЗАНУ АЛ ПРВО РЕШИТЕ УБИСТВО У КОЈЕ СТЕ САМИ УПЕТЉАНИ ИЛ ЋЕ СТРАНЦИ ДОЋИ И РЕЋИ ДА СЕ ПОЛИЦИЈА РС МОРА СТАВИТИ ПОД КОНТРОЛУ СИПЕ И ОНДА НАМ НИКО НЕ МОЖЕ ОБЈАСНИТИ ДА ЗА ТО НЕЋЕ БИТИ КРИВ ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

04.01.2019 09:16

БРАВО ЗА КОМЕНТАР

Name

Дзоо

04.01.2019 09:57

Друзе све у праву погледајсцене у филму Козара или ДрМладен Стојановиц А имамо и сцене и зафњем рату назалостнаси су направили цудо гледао сам догадјања у Висеграду свесу то сад Лукацеве јатаци.

Name

Славко

04.01.2019 10:03

Трта

Name

Мучан си и ти

04.01.2019 12:22

Давор и Сузана це сами отици са трга ако се икад ријеси уморство њиховог цеда. А мотком којом позивас да буду отјерани Давор и Сузана удари себе по глави маторој посто си оцигледно доста тога претурио кад памтис и 1942.

Name

Ко не подржава Правду за Давида

04.01.2019 08:37

Сви припадници секте, полицијске хунта, ухљебски паразити по државним предузећима, подмићени пензионери који су уједно љубитељи и обожаваоци лика и дијела Милорада Додика. И псиихички поремећене особе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

04.01.2019 09:07

ТАЦНО И БРАВО- СВИ КОЈИ ИМАЈУ КОРИСТ ОД ОВИХ НА ВЛАСТИ СУ ПРОТИВ ИСТИНЕ И БОРБЕ ЗА ПРАВДУ И НОРМАЛАН ЗИВОТ, ТАКВИ СУ ЗА ЛОПОВЛУК МУЉАЊЕ И СВАКИ ОБЛИК МИТА И КОРУПЦИЈЕ ЈЕР ТО ИХ ОДРЗАВА И ИЗДРЗАВА И НИЈЕ ИХ МАЛИ БРОЈ..МНОГО ИХ ЈЕ У РС АЛИ ОПЕТ НЕДОВОЉНО СПРАМ СИРОМАСНИХ ПОСТЕНИХ И НА БИЛО КОЈИ НАЦИН УГЊЕТАВАНИХ, ЗАТО СЕ НАДАМ ДА ЦЕ РАЗУМ ИСТИНА И ПРАВДА ОДЊЕТИ ПОБЈЕДУ, ИНАЦЕ НАМ МЛАДИ ОДОСЕ ИЛИ СТРАНПУТИЦОМ ИЛИ У НЕКЕ БОЉЕ ЗИВОТНЕ СРЕДИНЕ, СТО СЕ ВЕЦ ДЕСАВА...ИЛИ ЦЕ НАС СВЕ РАСТЈЕРАТИ И ОСТАТИ САМО ОВАЈ СЉАМ ИЛИ ЦЕ СЕ НАРОД ПРОБУДИТИ ДА СТАНЕ У КРАЈ БАГРИ ЈЕР ОВО СТАЊЕ ЈЕ СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ!

Name

Ре

04.01.2019 09:13

Истина. Правдаааааа

Name

Ре

04.01.2019 10:01

ОК, а ко су онда они који насиједају на свакаве спинове, лази, манипулације и слицно само зато сто не подрзавају ову власт, па им је мило цути све које прицају против истих, без имало критицког осврта и укљуценог разума?

Name

Ртз

04.01.2019 08:38

ДАЛИ СТЕ И СЛИКЕ ПА ПОГЛЕДАЈТЕ ДАЈЕ ТО МУП РЕЖИМСКИ НИЈЕ НАРОДНИ ОНИ УРУШАВАЈУ СА ВРХОМ ВЛАСТИ И РАЗНО РАЗНИМ ТАЈКУНИМА И КРИМИНАЛЦИМА НИКАД ТАКО СЛАБО НИЈЕ СТАЈАЛА БЛ ДОК НИЈЕ КРИМИНАЛНИ МИЉЕ ПОЧЕО ВЛАДАТИ Р СРБСКОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

04.01.2019 08:43

ЦУЈ ИМИДЈ Б.ЛУКЕ..ПОРЕДЕ ЈЕ СА ВЕНЕЦИЈОМ ИЛ НЕКИМ ЕВРОПСКИМ ТУРИСТИЦКИМ ДЕСТИНАЦИЈАМА ПОПУТ РИМА. МИЛАНА. ЛОНДОНА ИТД...КРИВА ЈЕ ВЛАСТ ЗА ИМИЂЖ.Б.ЛУКЕ. КО БИ ДРУГИ БИО..ДА РАДЕ ПО ЗАКОНУ НЕБИ ТАКО НИ БИЛО..АЛ ПОСТО ИСТОГ НЕМА....САД ПЛАЦАЈТЕ ПЕНАЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

04.01.2019 08:56

Већег непријатељ српског народа није било кроз историју,Бурле но.1 ,црвена секта око њега но.2 ,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

угрозено српство

04.01.2019 09:09

засто обрцете пилу наопако.?' Засто не цујете оне ПРИЈЕТЊЕ о убијању дјеце Додика и лУкаца , боле вас уси..не мозе бити маска и цутање ако је неко изгубио сина има право да цубија тудју дјецу..засто то пресуцујете ?? Засто су се убацилчи љигацвци и јуре политицке поене преко гроба мртвога..о томе цутите..ове кобајаги новинарке у некакви самозвани еxперти пису из цисте МРТЗЊЕ посто им је то једино остало.Знајзци да бе портал има најнеписменију публику а то су гласаци сдс-а ндп-а и пдп-а које годинама обмањују њима је то лијепо цути посто разум нису имали ни кад је после рата СДС распродасо све сто се могло распродати..ваљда ради српства...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган-БЛ

04.01.2019 09:35

А видим ти си јако писмен! Дај не прди него се врати тамо одакле си досао!

Name

Сава

04.01.2019 09:49

Лукац стити убице детета на најдиректнији могуци нацин. Ста друго мозе да оцекује него претње? Нпр. код мене у мом крају у Београду ко зна како би просао да се просета. Ово нису претње него нормална људска реакција. Такодје и Додик који се подсмева Давору на оном митингу, ста онај мозе да уради осим да изнесе кревет... Подрска Бањалуци из Србије!

Name

Ре

04.01.2019 10:03

Само прочитај свој ком. поново и пажљиво и све ће ти бити јасно.

Name

објективно сагледано

04.01.2019 10:36

Коме прасину у оци. Кога то брину политицки поени!? И треба такве да брину. Па наравно да мора доци до промјене власти. Наравно да се са оваквом коју имамо, свакој другој сами лијепе политицки поени, самом цињеницом да нису власт,да су уз народ. Ова власт је провјерено лоса, дуго траје и могло јw да буде нормално стањw у друству,на залост абнормално. Свака друга, је спас овога народа,а да нw говорим то, сто јос имамо луду срецу, да имамо опозицију струцних цасних и оданих патрита своме народу. Хвала на поенима!

Name

Бањалука

04.01.2019 09:14

Бањалуцани сумњају и то са правом да иза убојства стоји неко близак власти а изреволтирани су Мркоњицким кланом којима ја Додик први а затим и Радојичић дозволили да народним парама а сви знају како уништавају Бањалуку , Бањалуцани су огорчени и Додик није ни свјестан ста Бањалуцани мисле о њему и Бањалука ће га срушити , доста је Тегелтије , Цвијановицке , Каје и осталих сељачина а поготово директора јавних предузеца који раде за Тегелтију и Кају

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

04.01.2019 10:31

Мислим да је тренутна позиција ТЕгелтије, запећак, јер тај НИКАД сјести неће на столицу на коју покушава сјести. јуче је био јануар , сутра је фебруар и таааааааако, до нових избора који ће врло брзо морати услиједити с обзиорм на ситуацију у цјелој БИХ .

Name

баја

04.01.2019 09:16

А какви црни имидз са бајом цвијаном и цвијанком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бетон

04.01.2019 09:19

Тачно. Бањалука је сва забетонирана и све више личи на махалу. Само се у дијеловима града који су прије рата грађени, попут Борика, види да планска изградња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Багни ди Луцца

04.01.2019 09:43

Имаш онда Сарајево, бујрум.

Name

Профа

04.01.2019 09:46

Махала је дио града, округ. Твоја изјава нема смисла.

Name

ста хоцете

04.01.2019 17:13

Па и сам Давид у својој пјесми казе да је БЛ гето.

Name

Правда

04.01.2019 09:41

Доста је видјети на слици Милорада и Бисерку.Одмах се зна какав је имидз града.фуиииии

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само је Бог спас!

04.01.2019 09:42

Ја мислим да се за Милорада не може рећи да је будала, он је давно преважишао просјечну будалу. Тип је тотални болесник, који ће ускоро кренути на сопствени народ, нека нам је Бог у помоћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коме

04.01.2019 09:59

А коме је то бог помогао?

Name

Стефан

04.01.2019 09:44

Убију дете, стите убице па хапсе и бију све сто виде на улици а прицају о нарусавању имидза. Ево ја нпр. из Београда ако идем у Бањалуку идем са наорузањем зато сто министар полиције стити убице детета самим тим ста да оцекујем да мозе мени да се деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

04.01.2019 10:04

С којим ти наоружањем смеш да прођеш гранцу? Шта лупаш ти? Ја сам из Бачке.

Name

Није ово покушај државног удара!

04.01.2019 09:45

Ово је напад на незаштићени народ и родитеље у црнини! Чиме су ови људи напали државу? Свијећама запаљеним за покој душе младића од 21. годину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Револт

04.01.2019 09:54

Види се на слици ко урушава имиџ.Ту слику су стварали РК Борац,Маријан Бенеш,ФК Борац,жене Бањалуке...Одавно је то нарушено,а сад је докрајчено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сви ви

04.01.2019 10:10

који зваљате овде сте, сто казе Брендон,небитни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ Револт

04.01.2019 10:29

Наравно да смо небитни...битни су власници банака који перу паре нарко дилера,битно је да пајац Тегелтија-финансије- добије битно мјесто у Сарајеву и битно је да на паради 9.јануара изгледа све идеално и без проблема.

Name

Директ

04.01.2019 10:26

Додик и његов резим и то годинама урусавају имидз Бања Луке и то не само Бања Луке вец и. цитаве РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

04.01.2019 10:26

Па наравно, ко це и долазити гдје се убија и малтретира вец годинама...то нема везе са 30.12. Има много лијепси и мирније дестинације. Нека не окривљују нормалан и добар народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каквог имидза?

04.01.2019 10:26

То сто се као угоститељи зале на смањен промет то нек захвале сами себи. Напуцали новогодисње цијене, а фискални рацуни су им непознат појам. Сви у овом граду знају да 90% угоститеља послује са двије фискалне касе. Неказњено! То сте им ви омогуцили господо из власти. Нисам ја. Засто змирите на оцигледно кривицно дјело утаје пореза? Знате ли да је за американце нпр утаја пореза једнака велеиздаји националних интереса и добија се огромна затворска казна? Затим: засто дозвољавате тим истим угоститељима да крсе закон о раду и то по висе основа? Сви дрзе раднике на минималцу а вецина цак и на 4 сата пријави радника а радник одрадјије пуне смјене. Засто дозвољавате да угоститељи послују на стету будзета града БЛ и уопсте на стету будзета РС? И јос се несто као зале? Па ја би их висе од пола на робију послао за кривицно дјело утаје пореза, а вецину би дефинитивно затворио док се не науце легалном пословању. Кад додјем из иностранства и видим то зло оцима, и кроз разговоре утврдим да је то у овој земљи нормално, о каквом онда имидзу прицате? Криминалном? Ви мислите да се народ копца на ледјима? Да нико ниста не зна? Ту прицу о русењу имидза ја не знам коме ви мозете да продате. Мозда једино овим својим роботима климоглавцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар не

04.01.2019 10:50

Има најјаци крминални имидј, спрега улицног и дрзавног. Превазисли и некада моцни сицилијански,а земунски тек мала маца,не само БЛ, него све под ингеренцијом хоботнице.

Name

005

04.01.2019 10:34

Највеци кривци за ОВО Сто се десава су Додик,лукац и зељка и Они су одговорни за немире испред трга,да су рсдили свој посао цестито до ОВОГ неби ни досло,криминал,мито,корупција,појесце вас до кости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аристотел

04.01.2019 10:35

Слике убијеног момка су имидз овог града и власти у њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

04.01.2019 10:38

Па ко усрани СНСДА само народ пи...ке због некиг посла лицног интереса сути умјесто да устане и да се буне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марqуез

04.01.2019 10:56

Багра црвена! Ето ко урусава имидз!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

04.01.2019 11:09

Ако овако мисле појединци дасе праву ред ти усти ненају мозга нити су вуидјели цивилизацију стосе тице закона тога није било никад од рата кад га непостује додик и његова мафија ста оцекиват од народа прислно затварање уста каква јето култура у бањалуци додикови насилници убице пљацкаси мозесе пригласит највецим лоповским градом свега свијета

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја па ја

04.01.2019 15:21

Људи дјаба је власт нам је стварно и корумпирана и компактна кад буду падали сви це отици заједно

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

04.01.2019 17:08

Нису они који нарусавају БЛ! Зна се ко нарусава.

ОДГОВОРИТЕ