Нијемци ''одлијепили'' за Енглезима!

30 милиона за тинејџера! "Клинци" не могу да добију праву шансу у Премијер лиги и "беже" у Немачку, па је сада Челси на великом искушењу. . .

Фудбал 05.01.2019 | 21:00
Нијемци ''одлијепили'' за Енглезима!
Млади енглески фудбалери су хит у Бундесу!

Џејдон Санчо бриљира у Дортмунду, Рис Нелсон у Хофенхајму, а Бајерн из Минхена жели да "ископира" трансфер политику својих ривала и да доведе талентованог играча Из Челсија, који нема жељену минутажу у свом клубу...

У питању је млади Калум Хадсон-Одои, момак који игра на позицији крилног нападача, а који ове сезоне код Мауриција Сарија има мање простора него што се очекивало.

Енглески фудбалер рођен 2000. године, који је један од ретких одличних "производа" скупоцене академије Челсија, не успева да се наметне италијанском тренеру иако је бриљирао током припрема. Сари није задовољан његовом тактичком обученошћу, тако да је у Премијер лиги до сада одиграо тек 42 минута, док је нешто више простора имао у Лиги Европе - где је уписао и погодак.

Да немају нарочитог поверења у њега говори и чињеница да су за 64 милиона евра довели Кристијана Пулишића на његовој позицији, због чега око Хадсон-Одоија "обиграва" Бајерн.

Како преноси "Скај Спортс", шампион Немачке је понудио чак 30 милиона фунти за Хадсон-Одоија што ће Челсију бити тешко да одбије, посебно ако се у обзир узме и то да ће млади Енглез постати слободан агент у лето 2020. године.

Преговори око продужетка сарадње иду успорено пошто Хадсон-Одои тражи "гарантоване минуте", тако да се у овом тренутку разлаз две стране чини као врло реалан.

Бајерн је кренуо у реновирање тима и на месту крилног играча је већ довео младог Американца Алфонса Дејвиса, тако да би он и Хадсон-Одои били директне замене за Франка Риберија и Арјена Робена, који ће на крају сезоне напустити клуб.

Тим из Минхена увелико преговара и око Лукаса Ернандеза (Атлетико), а за његов трансфер су спремили чак 80 милиона евра. У задњој линији им је интересантан и Бенжаман Павар (Штутгарт).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар