Блате, да ли би назвао пријатеље у Кингсима незналицама?

Дејвид Блат, тренер Олимпијакоса и Стивен А. Смит, дугогодишњи НБА аналитичар, ушли су у расправу због Луке Дончића и Диандре Ејтона.

Кошарка 05.01.2019 | 20:30
Блате, да ли би назвао пријатеље у Кингсима незналицама?
Блат, који је некадашњи тренер у НБА, назвао је Смита незналицом што фаворизује више Ејтона него Дончића.

"Рекао сам свима да је он (Дончић) најбољи играч у драфт класи. Стивен А. Смит је незналица када је реч о кошарци. Дончић је без сумње најбољи играч на прошлогодишњем драфту", рекао је Блат.

Смит, који познат као човек без длаке на језику, одмах је одговорио Блату преко друштвене мреже Твитер.

"Па, свака част тренеру Блате. Заиста сте иступили овом изјавом. Дакле, ја сам незналица зато што сам веровао да је Финикс требало да узме центра, који је свима познат, уместо 19-годишњака за којег сам признао да га никада нисам видео? Добро. Прихватићу то. Али, са питањем: Да ли си спреман да назовеш своје пријатеље из Сакрамента незналицама што су узели Беглија на другом месту пре Дончића?", написао је Стивен А. Смит на званичном Твитер профилу.

Добро је познато да се на челу Сакрамента налази Владе Дивац као генерални менаџер, односно Пеђа Стојаковић, као његова десна рука, који су на драфту изабрали Марвина Беглија јуниора као другог пика, док је Дончић завршио на трећем месту.

Прошлогодишња НБА класа једна је од најталентованијих у последњих неколико година. За сада се највише издваја Лука Дончић, али ту је и Ејтон који бележи сјајне бројке. Ипак и поред тога, Лука је главни кандидат за "рукија" године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар