Савјет: Како жену навести на секс

Жене у глобалу воле суптилнији приступ сексу, па нећете погријешити кувањем вечере или масажом.

Забава 03.01.2019 | 16:37
Савјет: Како жену навести на секс
Ипак, не заборавите и на игрице - попут СМС 'пријетњи' о ватреној ноћи.

1. Водите љубав што чешће

На либидо жена увелико утиче и учесталост секса. Тако је правило да што више секса има, то га више и жели, али у дужим периодима без њега, жене ће се прилагодити боље од мушкараца, пише портал "24сата.хр".

Оно у чему мушкарци гријеше је форсирање на секс у облику очекивања или позивања на 'обављање дужности'. У таквим ситуацијама престаните форсирати, јер она тада зна да је секс увијек доступан. Примијените обрнуту психологију - и врло брзо ће она приступити вама.

2. Будите романтични

Као и код припадника јачег пола, жене ће у право расположење за секс довести мала доза труда са супротне стране. Изненадите је и након напорног радног дана дочекајте с романтичном вечером, уз коју јој можете споменути како цијените то што она иначе ради за вас.

Жене воле да се примијети оно што раде, а чињеница да је њен партнер свјестан њене вриједности је врло привлачна.

3. Реците јој да је прекрасна

Немојте запоставити вриједност доброг и искреног комплимента, као и осјећаја који они производе код жена. У рано јутро јој шапните како је прекрасна, након што изађе испод туша задивљено коментаришите како је секси, а у ситуацији у којој се 'среди' истакните да је за вас и даље најљепша жена у просторији/на свадби/у свијету.

То ће дјеловати као афродизијак, јер либидо жене јача чињеницом да је друга страна жели и тада се она осјећа више секси.

4. Предигра је важна

Себичност у кревету ствар је коју жене највише замјере својим љубавницима, показују студије. Будући да је већини жена у сексу предигра изузетно важна, наговијестите јој вече која ће у потпуности бити посвећена њој и угађању њеном тијелу.

Најбоље је то учинити раније током дана, тако да њена жеља расте кроз период ишчекивања.

5. Не будите предвидљиви

Упадање у рутину и предвидљивост у сексу најчешћи је разлог због којих се смањује задовољство сексом и он прорјеђује у дугим везама. Ипак, потребно је мало опреза код приступа припадницама њежнијег пола с новим идејама.

Оне ће преферирати суптилност и постепено увођење у то, па умјесто с бичевима и 'хард цоре' порнографијом, крените с повезима и разговору о секс-фантазијама.

6. Масажа помаже

Чак и ако јој тај дан није до секса, исцрпљена је послом и обавезама у кући, за то постоји лијек који пали у барем 90 одсто случајева, а то је масажа.

Понудите се да је измасирате и потрудите се да то потраје што дуже како би се опустила, а потом пређите на конкретније додире - чвршћи стисак њене гузе и вруће пољупце по врату. Ако није љубитељ масаже, држите се оног што јој одговара, на примјер миловање по коси.

7. Уредите се за њу

Жене ће цијенити труд мушкарца да јој угоди на једнак начин као што то и оне чине док купују секси комплетиће и труде се да заводе.

Зато обратите пажњу на оно што знате да воли, па се обријте навече чак и ако вам је згодније да то учините ујутро, ставите неколико капи парфема који она највише воли или обуците оне боксерице за које вам она говори да су секси. Чак и ако вам нису тако удобне, рачунајте да ће их брзо скинути.

8. Будите спонтани

Ако сте навикли да водите љубав само навече и у кревету, желите ли више секса то 'под хитно' промијените. Спонтаност је најбољи зачин сексуалном животу пара, па је тако изненадите под тушом с идејом да јој помогнете да опере леђа или страственим пољупцима и шапутањима 'прљавих идеја' док гледате вечерње вијести.

Тако ћете створити атмосферу у којој ћете обоје чешће мислити на секс и имати више воље за њим.

9. Сексуалне фантазије су пожељне

Друштвена предрасуда је како су жене генерално више расположеније за њежно вођење љубави с пуно романтике те да би их грубост и брзина најчешће одбила. Колико жене воле сексуалне фантазије о мушкарцу који ће јој показати сирову жељу за њом доказује популарност филма попут '50 нијанси сиве'.

Будете ли повремено необуздан љубавник, њој дајете до знања да вам је толико привлачна да се тешко контролишете, што је дефинитивно узбудљиво.

10. Будите обзирни

Не заборавите на ситнице које чине свакодневни живот и утичу на задовољство односом, па тако и на саму редовиност секса и жељу за њим.

Студије показују да жене које сматрају да је њихов партнер обзиран, жели да помагаже и повремено угађа дјелује привлачније те се с њим осјећају више расположене за секс. Вруће игрице тако посматрају као задовољство за обје стране.

(24сата.хр)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Странац

03.01.2019 16:42

Јебига док би ја испунио свих ових 10 тацака да њу наведем на секс ниста не оста од мене

ОДГОВОРИТЕ
Name

То све је 5% мушкараца @@

03.01.2019 16:57

Сад сам то написала. Ваöјда смо у исто цријеме писали. Мислим да ћеш се сложити барем дјеломично.

Name

1 У 10.

03.01.2019 17:15

Лова и само лова, код већине. Погледајте само ове офуцане политичаре какве расне "пријатељице" су с њима.

Name

То све је 5% мушкараца

03.01.2019 16:51

И 55% жена. Због тога жене трагају за оним филмовкма с друцим женама. Жени која воли другу жену ништа не смета- ни сисе што висе, ни сало, ни велика позадина итд. 5 % је све што набројасте, али према савршеној жени. Ово је животно искуство и могу речи да треба осјетити расположење и не форсирати ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

03.01.2019 17:08

Мој рецепт је: сигуран посао, добар ауто, довољно новаца на рачуну, свој стан или кућа, да си стабилан у животу и на својим ногама стојиш, реци јој драга или љубави, саслушај је кад прича и подржи је. Као мушкарац не изгледам нешто посебно али ни једна до сада ме није одбила за секс. Зато што све од наведеног испуњавам. Успјех чини мушкарца секси а секс је нешто као награда за то. И прави мушкарац се не хвали какав секс има, он је џентлмен који ћути и ужива!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мирко Немирко

04.01.2019 16:10

Јао Мирко, како диван коментар. Јеси ли озењен ;)

Name

Занимљиво

03.01.2019 17:17

Мада ја мислим да је једноставније легализовати проституцију,куд и камо јефтиније а провод загарантован, сто се секса тице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

17.11.2019 18:39

Треба легализовати, проституција ме не интересује као активност, али треба да се опорезује као дјелатност и проституција и дрога. За пунољетне, ко воли нек изволи.

Name

Митко

03.01.2019 17:27

Да јој кувам вечеру. Па да ли сте ви нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узина

03.01.2019 18:10

Доруцак и некако, када се ради о ,,зорњаку,, има логике.

Name

Зорњак

03.01.2019 21:26

То је изведеница од именице зора. У већини алудира на секс. Ја кухати не знам па да нас не отрујем она мора кухати. И зорњак, и ноћњак и дањак. Најбоље је да узме одмор и прави салату од парадајза. :).

Name

Шемсо Бонапарта

03.01.2019 17:27

Док ово све испуниш, ето јутра и одласка на посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Се Не Лаземо

03.01.2019 17:43

По питању секса зене и мускарци се разликују као небо и земља, мускарцима је секс увијек на памети, а зене, зенке као и сваке зенке, имају свој период када се тјерају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.01.2019 18:53

Мушкарци су, буквално, машине за оплодњу, све се своди на продужење врсте.

Name

Ре

04.01.2019 10:49

Ниси у праву када кажеш да жене не мисле на секс. У само двије ситуације жене не мисле на секс, знаш ли које?

Name

БЛ

03.01.2019 18:00

У БЛ ју требаш извести на вечеру код брке, да се коначно наједе да се налоче и селфи у wцу након тога сједне у бмw и можеш како хоћеш цијелу ноћ у неком хотелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељко

03.01.2019 18:20

Тако је Баја ја сам одбио сигурно једно 10 зена с тим разлогом ајмо на кафу пице па онда теслецење.....Ја одма директно немам времена за кафу и пице ако си за акцију долази код мене и ту има свега искрен да ти будем

Name

Хм

17.11.2019 18:41

Има свега али те цуре сто ви церате су проститутке, то вам је ваљда јасно.