Апел младог писца из Београда

- Апелујем на јавност, и у Србији, а и у Републици Српској, да се не играју животима људи, да их не проглашавају издајницима, рушитељима, страним плаћеницима. . .

Србија 03.01.2019 | 10:24
Апел младог писца из Београда
Ово је наведено у апелу, објављеном на фејсбук профилу младог писца из Београда Стефана Симића поводом прогона људи из групе "правда за Давида"

Апел преносимо у цијелости:

- Као неко ко је бар десетак пута гостовао на РТРС у Бања Луци, једном у емисији "Људовање" а више пута су снимане моје трибине и наступи, широм Републике Српске, морам јавно да се огласим и да изразим згражавање над оним што протеклих месеци ради та телевизија, а да тога нисам ни био свестан, пошто живим у Србији.

У животу нисам видео ту способност изокретања информација, где се свесно лажу властити грађани.

Прво, уопште се не проверавају извори са којих се преносе информације, друго приписује се људима нешто што нису рекли, без да се објаве њихови деманти након тога.

Треће, од изјаве Хариса Џиновића да ни по коју цену не би наступио направљена је прича да је концерт спречен и да је он, наводно, хтео да наступи (има снимак где каже да није).

Четврто, од хиљаде људи који подржавају Давора Драгичевића, који никада нису имали никаквих проблема са законом, пронашли су двојицу који су имали, и они су главне вести.

Питање за њих - где су сви они, који ниједан прекршај никада нису имали, НИКАДА, укључујући и мене.

Како неко, одједном, постаје рушитељ државе, ко НИКАДА али НИКАДА није направио ниједан прекршај.

Даље, доводе се у студио људи који су искључиво против “Правде за Давида” а шта је са хиљадама оних који подржавају.

Када ће они добити прилику да нешто кажу?

Даље, прича се о некаквом државном удару???

Да ли ви људи уопште знате шта је државни удар, како се изводи и шта је за то потребно???

Потребно је оружије, повезаност са државним структурама и још много шта…

Даље, стална прича о некаквој обојеној револуцији.

Да су Давор и Сузана хтели да се баве политиком, они би се њоме бавили за својих педесетак година, колико већ имају, њих то не занима.

Мене су првог санкционисали када сам у свом говору поменуо политику, они се тога згражавају

Даље, утицај страног фактора?!

Ако се настави оваква репресија над тим људима, страни фактор ће се неминовно укључити.

До сада није јер да јесте, случај би одавно био решен.

Даље, када сам био у Бања Луци, редом сам испитивао људе који су на Тргу, и млађе и старије, да ли их неко плаћа, да ли су бар нешто новца добили што долазе.

Сви до једног су ми рекли – НИКАД, ТУ СМО ЈЕР ТО ЖЕЛИМО

Апелујем на јавност, и у Србији, а и у Републици Српској, да се не играју животима људи, да их не проглашавају издајницима, рушитељима, страним плаћеницима...

Зато што они то НИСУ

Не стављајте им мете на чело – они су последњи који то заслужују.

Посебан апел Миломиру Марићу, у Србији, да не “трује” јавност причама о рушењу Републике Српске.

Скупио је све могуће теоретичаре завере, који то у свему виде, па и у овоме.

Пошто се и сам бавим друштвеним теоријама, то ми је струка, одлично знам и шта је рушење државе и шта је обојена револуција – ово то није, нити има елемената.

Стиснуту песницу није измислио Сорош, она је свуда и одувек, природна реакција, у сваком народу и култури, симбол борбе и непристајања на неправду.

У преводу, ако дете од пет година, стисне песницу, и оно је Сорошевац и отпораш: -

Наравно, да није.

И зато, НЕМОЈТЕ ДА СЕ ИГРАТЕ ЖИВОТИМА ЉУДИ 

Какви црни државни удари, обојене револуције, удари на Српство и остало.

Ја ћу први, ако до тога дође

Јавно иступити и рећи – ало људи, претерали сте!!!

Ја, први, обећавам!

Дошли смо до тога да је људима забрањено свако окупљање, чак и испред цркве.

Па на шта то личи???

А о бруталности полиције и да не причамо.

Као да су у питању некакви терористи, криминалци а не голоруки грађани.

Маните се толике острашћености, мржње, приђите тим људима и погледајте се у очи.

Решавајте основу сукоба а то је убиство једног предивног младића.

Ако хоћете и желите да живот тече нормално.

И не заборавите, полиција је прво ударила на народ, 25-ог децембра и наредних дана.

А не народ на полицију!!!

И искажите поштовање људима који се часно боре у Бања Луци.

То су најбољи људи, то је најбоља раја.

А не да их буквално газите.

Ви сте ти, режим, који уноси немир, погледајте само РТРС и АТВ, како манипулишу.

Схватите да ви правите проблем а не они.

А Српску вам нико не дира

Ја вам то гарантујем, Стефан Симић, ако већ њима не верујете.

И многи други, који би за Србију буквално дали главу.

Гарантујем то својим животом!

Ко је Стефан Симић

Стефан Симић је рођен 1989. године у Параћину (Србија). Студира Социологију на Филозофском факултету у Београду. Своју прву књигу „Пустите нас“ објавио је 2012. године, а књигу „Одјеци људског“ 2013. и 2014. (друго допуњено издање).

БН ТВ

Коментари / 99

Оставите коментар
Name

Само Нова Лица,

03.01.2019 09:27

Ко је сада овај,

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Само...

03.01.2019 09:58

Неки клинац из Гета. Режимлијо. Мрш, и буди сретан што оваквих још има.

Name

БЛука

03.01.2019 10:32

Неки из Параћина, који зна боље од нас шта се дешава, паметњаковић мали, није споменуо опозицију, него само као народ нормално изашао.

Name

Министар

03.01.2019 10:32

Па ста ако су нова лица? Све сто је рекао потпуно је управу само је много ствари заборавио да казе а истина не мозе бити дјелимицна. Прво сто боде у оци је то да казе како нико са ким је прицао није плацен, сто је јесте истина али прво ми је пало на памет је да је било ко плацен да ли би то признао... И питао је неколико људи са којима је прицао, ста је са осталима? И опет сигурно би му признали да су плацени. Додусе онај ко их оптузује да су плацени то би морао доказати и за такве ријеци гарантовати главном, исто као Давор када у скупстини казе име убице па послије никоке ниста. Казе полицијска бруталност. То је смијесно, прво су уцесници тукли полицајца сто се у нормалним земљама сматра директним нападом на дрзаву. Ту ми је наинтересантнија ствар да су тукли цовјека са пистољом. Тај који се то усудио није храбар него луд. Казе ртрс не приказује вијести објективно. Такодје опет дјелимицна истина. Нема непристрасних медија. Свака медијска куца има свог фаворита. Ако то није науцио дзаба му скола. Тако су нпр на западу написали да је у сребреници убијено 40000 људи за потребе политике. Тако би могао до прекосутра. Ја јесам да се сазна истина о убиству Давида и да се кривци казне у складу са законом али никада нецу подрзавати да се ради било ста против закона. Нити цу цутати на лази или дјелимицне истине. Независни медији, праведно друство, правда, једнакост, равноправност и слицно су утопије у које вјерују само наивни.

Name

Ре

03.01.2019 10:34

Браво Стефане људино!!!!Ради оваквих људи ја сам поносан сто сам Србин.Паметан младиц коме се није пауцина ухватила на оцима и срце зарасло у коров.

Name

Ми Сами

03.01.2019 10:36

У дрзави којом владају криминалци а то је назалост моја Р.Српска,постало је опасно боравити празником и на велики светац.Тад полиција користи прилику да нападне народ.Питање за свакога нормалног....да ли је то нормално????Да ли је то у реду???Треба ли Лукац да убије некога да би га смијенили???Цовјек је луд,коме то јос нијд јасно.Цовјек има ПТСП.

Name

Дудук

03.01.2019 10:39

Додик је највећи рушитељ РС и већ је пола укинуо, јер је пљачком задужио, а сав тај кредит је себи 50% пребацио.

Name

РС

03.01.2019 10:42

Сви министри, директори, тужиоци, судство...из државних институција су пробрани да немилосрдно пљачкају, погледати само њихова богатства, могу радити шта хоће, пљачкати, убијати... све је затворено у организовани државни мафијашки круг.

Name

јара

03.01.2019 10:55

Где је Давор

Name

Н*1

03.01.2019 10:59

,,само нова лица" , ЈЕДЕШ ГОВНА А ХЉЕБ 1,20 КМ ?

Name

О како је лепо

03.01.2019 11:00

Ево сендвицари ботови једна песма за вас:Р.Цорба "О како је лепо бити глуп..."

Name

Бањалука РС

03.01.2019 11:07

како волим кад вас Додикове ботове нервирају....ахахаха....готово је васе у Б.Луци.Крај....Драско Станивуковиц!!!!

Name

Ре Само нова лица

03.01.2019 11:07

То што не знаш ко је Стефан говори да не читаш књиге, не идеш у позориште... Такви ликови и осуђују ову борбу родитеља да сазнају ко им је убио дијете... Ниста чудно

Name

МК

03.01.2019 11:15

МЛАДИ ТРЕБА ДА БУДУ АКТИВНИЈИ САМИМ ТИМ СТО ДЈЕЦА ПОЛИТИЦАРА ПОЛАКО ПРОПАДАЈУ У СВАКОМ СМИСЛУ ИЛИ СУ ОД СИЛНОГ НОВЦА ПОСТАЛИ КОЦКАРИ ИЛИ ДРОГЕРАСИ А ЊИХОВИ РИДИТЕЉИ ВИДЕ САМО ФОТЕЉЕ НЕВИДЕ СТА ИМ БАХАТА ДЈЕЦА РАДЕ НЕВИДЕ СТА ИМ СЕ ДЕСАВА У РИДЈЕНИМ КУЦАМА ЦАК НИ РОДЈЕНЕ ЗЕНЕ И МУЗЕВИ ИХ НЕПРЕПОЗНАЈУ У КАКВО ЗЛО СУ СЕ ПРЕТВОРИЛИ

Name

Дуле

03.01.2019 11:20

МАЈМУНЕ ЗА ТЕБЕ ПРЕВИШЕ ДА ЗНАШ КОЈЕ НЕПИСМЕН СИ СНСДевац ГЛУПИ

Name

РЕ

03.01.2019 11:25

НИКАКВА НОВА ЛИЦА, ДОДИКА И ЛУКАЦА ЦЕМО БАЛЗАМОВАТИ У СРЕД БАЊАЛУКЕ, ОНИ ЦЕ БИТИ ВЈЕЦНИ, НИКО СЕ НОВИ НЕ СМИЈЕ ПОЈАВИТ. ВОЛИО БИХ ДА САМ ОВАКО ГЛУП, ЛАКСЕ БИ ОВО СВЕ ПОДНОСИО.

Name

ВРС-РВИ

03.01.2019 11:41

Браво младицу!!! Ста друго реци и хвала богу па такви има у Србији... све је милокрад купио по Србији као и овамо, од силни " аналитицара" па до ТВ куца, хеппy тв он финансира 100% јер Мариц није никога није угостио ко другације мисли, као ни његов ртрс и атв, једина права и објективна тв станица у РС је РТВБН којој зелим сваку срецу у даљем раду, а знам да це јој сад и родјен дан!!! Борио сам се за РС од првог до последњег дана, никада у зивоту нисам ни приводјен а камо ли да сам имао несто са законом!! Све млади цовјеце сто си написао потписује од ријеци до ријеци, исто као да зивис у овој "мрацној " Републици, овдије је све пропало фирме се затварају , банке пропадају, народ бијези, а они се боре са онима који никада нису имали проблема са законом, док им лопови и убице сетају слободно!!!, ста се ово десава са народом ?? који је увијек био солидаран, никад није хтијео тудје ,а није дао своје.... А једини кривац за ово стање су они који су све ово и закухали бисерка и бурло!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА и све нас који смо таоци сулуде и мрацне политике њи двоје!!!

Name

Лалица

03.01.2019 12:06

Какво је ово питање? Стефан је одговоран млад цовек који мисли својом главом и за којег је 2 плус 2 увек 4. А то сто на РТРС не мозе истина и сто нико ко не мисли као они, цитај владајуца гарнитура то није његов вец нас проблем. То сто казе да РТРС не провераваи нформације, е ту није у праву.... Не проверава јер их сам креира, ствара, узмисља, ускладјује са својим потребама. Тако нема потребе да их проверава. А онда владајуци резим измисли и направи неколико портала и на њима објављује ста зели и онда то преноси у свом програму као вест. Од када је то новинарство? Хоце ли РТРС пренети његову изјаву?

Name

Тамара

03.01.2019 12:39

Свака цаст,конацно неко ко је паметан и види реално ствари.Не прица на памет,био је са људима и видио све својим оцима.Хвала му на свакој ријеци.Зив био.

Name

борац

03.01.2019 13:04

Мислио си да је готово не сад поцијне.

Name

Ре:

03.01.2019 13:36

Мало је паметних, али овавласт иподаници њихови ни Теслу неби цијенили, јер није радио само за себе, амогао је, вец за народ- Пхлепа це вас костатит зивота-и васи подо вас.

Name

МИЛАН

03.01.2019 21:04

Питас ко је овај!Цовек,млади цовек који говори онако како јесте,онако како би требало да буде...измислили јесу све су слагали,али како могу другације ти монструозни мозгови него тако.Ударили на голоруки народ,на старце на децу и на тргу и у сетњу и у цркви.Да мозак стане!Ко су ти људи,одакле су ти људи...ти квази политицари,трују народ...страсно на ста су све спремни...бозе опрости им,они не знају ста цине...

Name

Браво

03.01.2019 09:29

Млади човјече.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

03.01.2019 12:41

Браво и од мене.Свака цаст.

Name

Рука Је Спустена

03.01.2019 23:52

сад је време да се дигне крст!

Name

Па

03.01.2019 09:31

ДОДИКУ КО СЕ СУПРОСТАВИ И ЊЕГОВОМ КРИМИНАЛУ РУСИТЕЉ ЈЕ РС..Види се по Станивуковицу пустен је на слободу..Гдјесте цули да неко изврсава дрзавни удар и брани се са слободе..Знају ли градјјани неписмени стаје дрзавни удар..ОВО ЈЕ ДНО ДНА..РС ЈЕ ПОСТАЛА ПРАВА РИАЛИТИ СОУ..МИЛОРАДЕ МИЛОРАДЕ И ТЕБЕ УХВАТИЛО ЛУКАЦЕВО ЛУДИЛО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вк

03.01.2019 12:03

Па треба пустити да прете и вредјају и нападају то је вама нормално пдп и сдс банда није вас одабрао народ и сад хоцете на силу да се доцепате оног сто вам народ није дао власт.

Name

Боб

03.01.2019 09:32

Браво момце...пуно би знацило да се многи огласе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

03.01.2019 09:39

Свака част, све похвале све је тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његош

03.01.2019 09:39

Једина институција надлежна за рјешавање случаја страдања (задеса) или евентуално убиства Драгичевић Давида је ОТ Бања Лука. Окупите се и протествујте против рада тужилаца и сав народ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ће да вас подржи. Међутим ово лешинарење и прозивање МУП, предсједника државе, члана предсједништва БиХ, патолога Карана и њихових породица без иједног доказа превазилази сваку мјеру нормалног и људског понашања. Да ли је вама познато да је власт у БиХ подјељена на законодавну, судску и извршну власт. Тужиоце и судије не бира Додик и нема утицаја на исте. Да ли можда у САД или Енглеској власт руше на улици, не господо већ на изборима. Па господо доста су Срби као руља на улици рушили власт, а зарад оне старе Сјаши Курта да уђаше Мурта. Мурта и Курта поби те се између себе а народ пустите на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

03.01.2019 10:15

Процитај јос једном ста си написао не ти ниси ниста написао него си само цуо то од неких из криминалаца у институцијама. Зар није Додик рекао да се протестује испред ОТ. и ти би онда то подрзао лазес лазес. Зар није Каран био на конференцији гдје је изјавио да је задес без икаквог доказа за тако несто. Зар и то тузиластво такодје институција испред које би и Ви досли да подрзите тај протест. Зар мислис да и тада не би протесте окарактерисали као русење институција. Ниста Ви од тога сто сте написали не разумијете,али ето то сте цули боље би било да сте прво то разумјели.

Name

Кукала ти мајка

03.01.2019 10:16

Ајд шути боте

Name

РЕ

03.01.2019 10:20

Е МОЈ ЊЕГОСЕ ТИ ОД СУМЕ ДРВО НЕ ВИДИС. ПА ЦИЈИ ЉУДИ СУ У ТУЗИЛАСТВУ И СУДУ РС.........СИГУРНО НЕКИ ИЗ ГРУПЕ ПЗД...

Name

Робин худ

03.01.2019 10:22

Његосе много прдис и смрдис, заборавио си како су Додик и Лукац досли на власт тенковима СФОР-а. Избацили легално изабраног предсједника Попласена силом из банских двора. Тукли и разорузавали легалну полицију и силом преузели полициске станице и репетиторе РТРС-а. Не сваљујте на тузиластво сву кривицу, криви су и они јер су корумпирани и пицке пласљиве које и да хоце не смију радити јер се боје Лукаца а боји га се и Додик. Главни кривци су бас ти које бранис укљуцујуци и ту људску гњиду Карана. А сад иди по сендвиц и сок данас си толико зарадио.

Name

Е сада

03.01.2019 10:24

Не блати , фукаро ,велико име Његоша

Name

Ре Његос

03.01.2019 10:33

Тамо це Додик протестовати.Па види с њим.И не заборави понијети неку мотку јер је Додик најавио да це их избацити из канцеларија,па да имате цим да их млатите...а ми цемо гдјр ми хоцемо.Ово је нас град.Слобода Бањалука...

Name

Ре

03.01.2019 10:58

Да да. Три су полуге власти. Сад то објасни Лукацу како би схватио тезину позива који је упутио Лепиру да не покреце истрагу. Објасни и Додику да због тога је требало смијенити министра. Не да ми се висе писати, јер је до сада вец све рецен. И јос несто: ова твоја прица је изасла задњих дана из МУП а. Пребацујете све на тузиластво које је послусник онаквих као целави злотвор Илиц.

Name

Реал

03.01.2019 11:15

А јеси Његосе нацитан........,.

Name

Слободан

03.01.2019 11:20

Да овде није брутална диктатура неби се требало ни протестоват, институције би радиле свој посо а и Давид највјероватније би био зив

Name

Ре

03.01.2019 12:08

Мозда Тузиластво и јесте под утицајем Додика и компаније, али зато треба протествовати код њих, зато треба врсити притисак НА ЊИХ.

Name

Маријаш

03.01.2019 12:57

ОТ води истрагу преко МУП-а.Какве и које информације полиција доставља тужилаштву видјели смо на пресу.

Name

Емпирија, историја

03.01.2019 13:03

Ово најновије са тужилаштвом је исто што и избацивање глинених голубова. Или кад борбени авиони избацују оне димне ватрене кугле да заварају ракете. Или кад твор избацује смрад из себе да би се сачувао, шмугнуо у рупу. Тако и овдје. Подметни мало тужилаштво да муп охане и предахне, да и прецедавајући и савјетници му смисле неку другу мантру. И све тако док заборав не прекриве све. У забораву је спас. Овај Његош, па макар и вишеградски био, требао би знати да Енглеска није више синоним за демократију, да управо енглеска об.служба руши власти на улицама. Прецедавајући је ту сасвим јасан, он се опредијелио, он зна у ком грму је зец, Његош мало каска, заостао је. Нека пожури.

Name

Харе

03.01.2019 09:39

Код режима ова прича не пије воде само ће га сад прогласити СрБским издајником

ОДГОВОРИТЕ
Name

педја

03.01.2019 09:40

свака цаст момак..само сто це они и тебе сад прогласити руситељем српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

03.01.2019 09:42

Добро би било да ово објави РТ РС ако смију. Многима је фотелха ударила у мозак и очи па се зато тако и понашају. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

03.01.2019 11:08

Па управо се момак обраца тим медијима... Погледај ..добро јутро или марицеве емисије..врси се сатанизација сваког Србина који није у снсд ил у владајуцуј гарнитури а при томе размисља нормално..Мариц гостима постави питање и он одговори умјесто њих. То тако иде у Србији на свим каналима са националном фреквенцијом, све их је Вуциц окупирао. Тренутни протести у БГ тразе САМО 5 минута дневно за неког другог на тим тв каналима који су плацени од свих градјана у Србији. .......5 минута......

Name

Нећко

03.01.2019 09:48

Још изјава оваквих људи : поштено, коректно, искрено, емотивно, емпатично. Овакви људи враћају наду за будућност Србије и Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алија

03.01.2019 09:49

Казе додик дрзавни удар хтјели узети власт ,па даје тако досли би ими из федерације и успјело би сигурно ,ово је изјава године 2019 голорука група која 9 мјесеци трази правду и истину коју ови злоцинци прекривају хтјели узети власт хахахаха надама се да це се наци неки лудјак да вам дроном 9 јанура достави заставу са љиљанима или ону арапску од исила или тнт да вас негледамо висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

""""МИТОЛОЗИ""""ЛАЖЉИВИ ИСТИНА ЈЕЕЕЕЕЕ

03.01.2019 09:49

драги Стефане нажалост изгледа да се владајућа политичка машинерија води оном ЋОСИЋЕВОМ (Добрица) ЛАЖ ЈЕ ОСОБИНА НАС СРБА КОЈА НАС ЈЕ ТоЛИКО ПУТА КРОЗ ИСТОРИЈУ СПАШАВАЛА...... а не знају јадни да сами себе упропаштавају, нарочито њихов тзв медиј најпознатији по пропаганди и лажима ртрс....јадно и чемерно у најмању руку лицемејрно

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле

03.01.2019 09:52

У овим срединама чим се неко буни одмах је страни плаћеник,домаћи издајник,колаборационист,секташ. Тако да ће сада тебе јуначе да развуку по интернету као све горе наречено а све у име очувања националних интереса Срба на овим просторима. Само да се остали не смију нама ,Србима,није ништа боље ни код осталих народа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

03.01.2019 09:56

Одлицно брате. Свака цаст. Истина долази. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опаметите се

03.01.2019 09:57

Режимлије, треба један дјечко од тридесет година, који не живи у РС, да вам каже ко сте и та сте. И све тачно. Од "А" до "Ж"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

03.01.2019 09:58

један диван и паметан сколаван децко,ако ниси знао.процитајте два пута његово писање па цес схватити ко је он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

03.01.2019 09:58

Е драго дијете да је такве паметне дјеце све би било боље нека ти цува драги бог, ваљда це и овој страсној не људској власти доци крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБРАЗ

03.01.2019 09:58

Нису то никакви теоретичари. И они а и сам Марић су обични плаћеници. Ко плати они ће га хвалити а измишљене ''противнике'' сатанизовати. Марићу и таквим када би Харадинај дао јаку цифру они би га од злочинца опјевали као хероја. ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

03.01.2019 10:00

свака цаст момак.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

03.01.2019 10:20

Као и све досад велики респект, младост тако паметно размисља, а ко јос дозивљава ва Марица и његове гологузице сто их искупља и припрем ста да трабуњају као и комплетна тв куца. Ста ту мозете видјети паметно бозе сацувај ко то јос мозе да гледа. Хвала сто и у Србији нормални људи виде како је нама и у којим смо ми резимским мукама

Name

Нострадамус

03.01.2019 10:04

Бравоооооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

03.01.2019 10:05

БОГУ ХВАЛА ДА ЈОШ УВИЈЕК ИМА ЉУДИ КОЈИ РАЗЛИКУЈУ ПРАВДУ ОД НЕПРАВДЕ, ДОБРО ОД ЗЛА И ПОКУШАВА И ДРУГИМА ОТВОРИТИ ОЧИ!!! ХВАЛА ВАМ МЛАДИ ЧОВЈЕЧЕ, ТЕШКО ЈЕ ДАНАС БИТИ ЧОВЈЕК А ВИ ТО ЈЕСТЕ И ХВАЛА ВАМ!!! ПРАВДА ЋЕ СТИЋИ КАД ТАД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

03.01.2019 10:08

Хвала ти родољубе. Хвала. Јавни сервис односно фабрика лази тзв. РТРС је највеце зло у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

а јој мене

03.01.2019 10:09

Стигла ми опомена да платим 150 КМ тв преплате ...плацао плацао и плацао а ја немам плате..не примам висе од 2 године...казе послодавац нема пара..а ста цу ја полицији и суду и ртс..у да казем..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правници експерти

03.01.2019 10:10

Гдје су? Удрузење правника РС?Удрузење судија и тузилаца РС? Адвокатска комора РС? Зар нисте осјетили ниједном потребу или дузност да се обратите јавности, властима и указете на потребу да се ствари врате у правну нормалу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

03.01.2019 10:12

Хвала ,нека се зна истина.ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има људи

03.01.2019 10:16

Браво! Млад,паметан,и истину говори...Има нас јос са образом. Има људи.Свака цаст!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

03.01.2019 10:17

драги Стефане истина је да је код нас на власти криминалац до криминалца није им ниста свето поклопили су своим прљавим сапама све видите и сами сте зпуцени у сва десавања у Републици Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

03.01.2019 10:18

Хвала, све је истина! Поштовање и Правда за Давида✊❤!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефане

03.01.2019 10:32

Какав шеф, таква телевизија. Мишљење мијења по дневним потребама а жели углед и поштовање. Може код оних код којих је глава лакша него балон. Људи прате и памте - погледајте хттпс://тинyурл.цом/миле-геноцид. Ви сада барем знате да нећете више гостовати на РТРС-у. Очекујте да "моралне вертикале" као ММ посвете и цијелу емисију вама, прикривеном Сорошовцу и страном плаћенику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Стефане

03.01.2019 13:22

Пардон. Линк без тачке на крају хттпс://тинyурл.цом/миле-геноцид

Name

Раде

03.01.2019 10:38

Док остали суте и. Исе нас сути и трпи па нек су нас уред довели глупи народу нестат цемо коа у саокрајини и косову а додик це вуцица замијенити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

03.01.2019 10:40

Интересантан лик, само ме интесује засто никога из ПзД не оптузује за русење РС, позивање на линц, претње појединим лицима, мрзња према неистомисљеницима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Владимир

03.01.2019 13:20

Поједи сендвић и на спавање.

Name

Влафимир

04.01.2019 02:47

Сендвич се каже сељачино.

Name

Xyз

03.01.2019 10:48

БРАВО МОМЦИНО! ЗАСТО СЕ НИКО НЕ ПИТА ЗАСТО ЦУТИ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА? ЗАСТО СЕ КРИЈЕ? НЕКА ВАМ ОВАЈ МЛАДИ ЦОВЈЕК БУДЕ ПРИМЈЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

03.01.2019 10:49

ПОДРЖАВАМ ОМЛАДИНУ ОНУ КОЈА НИЈЕ ЗАТРОВАНА,КОЈА НИЈЕ У КАНЏАМА РЕЖИМА ОНУ КОЈА МИСЛИ О БУДУЋНОСТИ СВИХ НАС ПРВЕНСТВЕНО ДЈЕЦЕ.ПОЗДРАВЉАМ СТЕФАНА СИМИЋА МЛАДОГ ЧОВЈЕКА КОЈИ ИМА МОЗАК СА КОЈИМ РАЗМИШЉА.ЖЕЛИМ МУ СВУ СРЕЋУ ОВОГ СВИЈЕТА.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица

03.01.2019 10:51

Браво ,ја нисам из Бањалуке али сам била на протесту Правда за Давида и Исла бих сваки дан да могу .Тамо су обични људи које нико не зели да цује а не руситељи РС.Па ми смо је стварали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

03.01.2019 10:54

Ко има право да неког назива издајником или мањим Србином када сам предсједник Милорад Додик дана није био у рату већ ратни профитери и шверцер и он да дјелу ко је СРБИН ко не..... Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццц

03.01.2019 10:55

Још један издајник

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија

03.01.2019 11:14

Ја незнам засто ми и руси смо навикли да зивимо под притисцима, сили и у биједи, увјек хоцемо некакве велике "Водзе" и увијек смо само ми угрозени. Ево сад смо угрозени сами од себе како то Додик казе. Убити некоме дијете и изигравати се са овим слуцајем, мијењати узроке, само да би своје људе сакријо, и јос на крају хапсити овога цовијека је крајње не људски. Бојим се да управо вас нацин користења и проводзења силе мозе довести до катастрофе, не само у републици српској, вец и у федерацији и републици Србији. Ово сто ви радите није радијо Милосевиц српскоме народу, а кад пукне ни ви ни Вуциц нецете имати много избора него напустити ове просторе, ако стигнете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

03.01.2019 11:14

Свака част на оваквом ставу! Немојте се играти нашим животима господо са власти. Радите посао за који примате плату. Ко је толико јак па га штитете на све начине? Предајте тог криминалца, санкционишите неспособне у полицији и мирна Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина-Бањалука-Правда

03.01.2019 11:18

ХВАЛА ДО НЕБА СТЕФАНЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

03.01.2019 11:24

Е мали зелен си ти да би иста знао, а оцито ти ни властити зивот ниста не знаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

03.01.2019 11:25

ЗЛО ЦИНИТИ ОД ЗЛА БРАНЕЦИ СЕ. ТУ ЗЛОЦИНСТВА НЕМА НИКАКВОГА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

03.01.2019 11:35

Народ тјерат од цркве, фашизам на делу. Све си тачно рекао , само на ово ЕУ не реагује . Они ће реаговати кад би на хиљаде мртвих било ,недај Боже, На скупу Правда за Давида имамо више угледних и школованих људи него Жељка у влади. Режим је дебело умјешан у убиство ,не смију водит истрагу. Гледајући на надзорне камере хапсе од Католичког Божића а кад су убице детета требали открити брисале се камере, СТРАШНО ШТА РАДИ РЕЖИМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сехи

03.01.2019 11:39

Браво Стефане!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

03.01.2019 12:57

Сви у Републици Српској који су дио садашњег режима, као и они који их подржавају немају потренан ИQ. Да имају не би се тако односили према младим интелигентним људима. Кроз историју млади су увјек носили терет прогреса и развојних промјена друштва. Ови који су сад на власти мисле дс су они богом дати да владају и не мисле да ће умријети. Они су и из својих редова уклонили младе, Погледајте колико имају младих међу посланицима, тужиоцима, судијама, министрима и слично. Нека их је СРАМ, али једног дана ће морати отићи, Заборавили су да је људски живот ограничен. Они су многим генерацијама отели не само материјални, него и вријеме и простор. Простора све више имају, јер вечина оних са високим ИQ је напустила или ће напустити простор звани Република Српска. Они из незнања и недостатка времена због похлепе за материјалним че упропастити своју дјецу, а унуке сигурно. Дјецу не уше да раде и да се образују, јер немају времена за то. Вријеме је прави регулатор и свију ће поставити тамо гдје завршавају и они које тероришу.

Name

Бл

03.01.2019 12:14

Бог те сацувао истина све сто си рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р

03.01.2019 12:15

Лијепо дијете, с добрим порукама за све нас хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво

03.01.2019 12:17

Овај и Станивуковић би били идеални Бони и Клајд. Мислим да овај и има ту амбицију. Већина ових клинаца чека да се нешто деси, па да се иживе, да се искажу... Покрени нешто сам у трулом у друштву, а не да ти неко други направи догађај, а ти онда као будала истрчаваш на улицу и сакупљаш славу... То је лако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Да

03.01.2019 12:39

На младјима свијет остаје. Ово сто имамо се офуцало излизало, прогледало.

Name

Браво

03.01.2019 12:44

Г. Симицу, да нам је такви висе који виде ста се са нама десава! Хвала много

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

03.01.2019 13:11

Срамота ме ста смо створили зовемо је дрзава а није дрзава прва наса лаз али ето имамо квази све дрзавне институције а засто нам слузе Врх нам се састоји од окорели криминалаца на срецу прогледао је млади свијет и масовно одлази.Наса власт не спава размисља како увести намете фино би се пунио будзет а о раду нико и не размисља.Додик је послао Грегорија у њемацку да врбује србе а не да се моле богу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

03.01.2019 13:36

РЕСПЕКТ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

03.01.2019 14:08

Свака част. Дечко је потегао из Београда и Параћина на Давидов трг. Више пута. Док многи Бањалучани и грађани Р.С. нису се удостојили и нису имали образа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгица

03.01.2019 14:13

Свака цаст Стефане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

03.01.2019 16:47

децко је институција,воде нас кркани затуцани,свака цаст мали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ САМО НОВА ЛИЦА

03.01.2019 17:32

Јел видите шта радите слијепци,доведите у ртрс бар једном неког ко је из правде за Давида! Очита вам човјек лекцију стоко острашћена новцима и положајима али СТИЋИ ЋЕ ВАС РУКА ПРАВДЕ БИЖИЈЕ зато што нећете да видите очигледно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

03.01.2019 17:35

ЧИМ НЕКО ДРУГАЧИЈЕ МИСЛИ ЗА ВАС ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ, ПА ЈЕЛ ТО УРЕДУ НАРОДЕ? ОВИМ ПОНАШАЊЕ ПРАВИТЕ НАЈВЕЋЕ ЗЛО И ОКРЕЋЕТЕ СРБЕ НА СРБЕ А ТО ЈЕ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боби

03.01.2019 22:32

Па сто праве демонстрације по улици пљују по влади како нико неваља

Name

НАРКО

03.01.2019 17:37

Могли би српски непријатељи киковати и доживјети своју вјечну жељу СРБЕ НА СРБЕ! Браво Додику НИШТАРИЈО ПРОКЛЕТА!

ОДГОВОРИТЕ