Човић: Тим изгледа добро!

Верујем да ћемо још напредовати! Кошаркаши Црвене звезде стартовали су победом у Топ 16 фази Еврокупа. Славили су против екипе Лиможа са 83:71.

Кошарка 03.01.2019 | 11:00
Човић: Тим изгледа добро!
Један од бољих појединаца у тиму црвено-белих био је и плејмејкер Филип Човић који је уз шест асистенција имао и 12 поена, а рекло би се да је постигао и кључне поене у последњој четвртини.

"Знали смо да ће бити тешка утакмица, поготово после таквог меча као што је био онај против Будућности. Имали смо мало времена за припрему, почетак је Топ 16 фазе, не знамо шта да очекујемо. Први пут смо играли и против Лиможа и таквог типа екипе, тако да је ово била веома важна победа за нас", изјавио је Човић по завршетку меча.

Он каже да је задовољан каква је форма екипе.

"Не бих никог издвајао, цео тим је изнео утакмицу. Битно је да у свакој утакмици неко други искочи. То је снага тима који, за сада, изгледа јако добро. Мислим да ћемо још напредовати", уверен је кошаркаш Црвене звезде.

Његова енергија у финишу сусрета била је преко потребна екипи Милана Томића.

"То се тако погоди. Имао сам иницијативу, код мене је често била лопта. Можда сам унео неку нову енергију с обзиром на то да нисам играо на пар последњих утакмица, а момци су били уморни. Можда је било и мало среће да се све тако догоди", закључио је Човић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар