Томић: Од рекорда нико ништа није добио!

Него од титула! Тренер Црвене звезде, Милан Томић, дао је своје мишљење после победе своје екипе над Лиможом на старту друге фазе Еврокупа.

Кошарка 03.01.2019 | 09:45
Томић: Од рекорда нико ништа није добио!
Звезда је Лимож победила у хали "Александар Николић" резултатом 83:71 у првом мечу групе Г.

Томић је похвалио свој тим, који је, како каже, изгубио доста енергије у прошлом мечу против Будућности, али се добро опоравио.

"Очеиквао сам овакву утакмицу, моја жеља је била да играмо у гостима први меч. Другачије је играти у Топ 16 и у првој рунди. Када први меч играте код куће имате притисак, а када играте у гостима и када изгубите није толико страшно. Лимож је играо без притиска и то се видело на овој утакмици. Прво морам да кажем да смо одиграли одлично. Ако ме питате зашто, то је због дербија са Будућности где смо изгубили доста енергије и због Нове године. Момци сигурно нису легли у поноћ јер су они људска бића. Играчи са клупе су доста помогли тиму. Звезда је тим, не скуп индивидуалаца и само као тим можемо да урадимо нешто у Еврокупу", изавио је Томић.

Звезда има перфектан скор у АБА лиги, али Томић не допушта својим играчима да се опусте иако су убедљиво први у том такмичењу.

"Од рекорда нико ништа није добио у животу. Од титула јесте, од рекорда није. АБА лига се још није завршила. Морамо да будемо озбиљни и овај тим треба да игра сваку утакмицу озбиљно, јер нема то искуство да може да се опусти", јасан је Томић.

Тренер Звезде се осврнуо и на Алексе Раданова, Мухамада Фајеа и Огњена Добрића, који су неко време ван састава Звезде.

"Он је могао данас да игра утакмицу, али је одрадио само један тренинг. Нисам хтео да ставим играча да игра ако је одрадио само један тренинг. Он ће бити у саставу у наредном мечу. Добрић је био ван састава јер је болестан претходна три дана", рекао је Томић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар