Надал: Не брините, бићу спреман за Мелбурн!

Освајач 11 Гренд слем трофеја на Ролан Гаросу, Шпанац Рафаел Надал, после повлачења са турнира у Бризбејну поручио је својим навијачима да ће све бити у реду.

Тенис 04.01.2019 | 09:30
Надал: Не брините, бићу спреман за Мелбурн!
Надал је због проблема са бутним мишићем ипак решио да се повуче, баш као и прошле године на истом турниру, али тада га је мучило колено.

Занимљиво је да је он у целој прошлој сезони одиграо само девет турнира, али и то му је било довољно да годину заврши на другом месту АТП листе.

Надал је, како би умирио своје навијаче, најавио да ће ипак бити спреман за Аустралијан Опен који стартује 14. јануара.

"Тренираћу и даље овде у Бризбејну. Нећу престати да радим. Можете да ме гледате до суботе сваки дан овде како тренирам. Заиста сам нуверен да ћу бити сто одсто спреман за Мелбурн. Мени је то велики циљ, да будем спреман за Аустралијан Опен и да се тамо борим за титулу", рекао је Надал.

Шпански тенисер је додао да је разочаран што неће моћи да се такмичи до краја недеље.

"Повреда бутине је сплет несрећних околности, последица мог дугог одусуства са терена. Морам то да прихватим. ово је друга година заредом како у Брозбејну не могу да гледају моје мечеве. Ја ипак највише патим због свега тога, али мислим да је било исправно да се повучем", закључио је тенисер из Манакора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар