Рики Мартин усвојио треће дијете

Порторикански певач на Инстаграму објавио фотографију руку новорођенчета уз опис да је заједно са супругом арапским уметником Џваном Јосефом и 10-годишњим близанцима "заљубљен у Лусију"

Забава 02.01.2019 | 08:49
Рики Мартин усвојио треће дијете
Мартин је на Инстаграму објавио фотографију руку новорођенчета уз опис да је заједно са супругом арапским уметником Џваном Јосефом и 10-годишњим близанцима "заљубљен у Лусију".

"Пресрецни смо јер смо постали родитељи прелепе и здраве девојчице Лусије Мартин Јосеф. Ово су посебни моменти за нас и једва чекамо да видимо где ће нас ова предивна беба одвести. Сви смо заљубљени у њу и њена дивна браца и Џван и ја", поручио је Мартин.

Мартин је иначе пошле године био номинован за награду Еми за споредну улогу у серији "Америчка крими прича: Убиство Ђанија Версаћеа".

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПА, КО ЈЕ ОВДЈЕ

02.01.2019 11:52

"СУПРУГ" А КО "СУПРУГА"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па то је ваљда Рики

04.01.2019 15:49

Супруг се употребљава ако су мушкарци. Ја имам супругу. Она мене зове партнерка, јер не знам кихали, имам изглед атрактивне жене- нисам 'мушкара'. Живимо у нечем што се зове бостонски брак. Она ми прва жена иако сам у годинама. С њом је дошао мир. Дјецу не планирамо. Да ли је све јасно?