Данас суво и сунчано вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се током дана очекује умјерено суво вријеме уз промјенљиву облачност и сунчане интервале.

Босна и Херцеговина 01.01.2019 | 09:58
Данас суво и сунчано вријеме
Ујутро умјерено до претежно облачно вријеме, понегдје са маглом по котлинама и ријечним долинама, а у вишим предјелима на истоку са слабим провијавањем снијега.

Током дана биће промјенљиво облачно и суво вријеме са више сунчаних интервала на западу и југу Херцеговине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха биће од нула до пет степени, на југу до осам, а на планинама минус два степена Целзијусова.

Дуваће слаб вјетар западног и сјеверозападног смјера, а у Херцеговини ће бити умјерене и јаке буре која ће током дана слабити, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак минус четири степена, Крупа на Уни и Нови Град минус три, Соколац и Калиновик минус два, Гацко, Мркоњић Град, Србац и Сарајево нула, Шипово један, Бијељина, Бањалука, Вишеград, Рудо и Брчко два, Добој и Зворник три, Широки Бријег пет, Требиње шест, Мостар седам степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар