Ј...ш државу која ти убије дијете!

Давор Драгичевић, отац убијеног бањалучког младића Давида, рекао је синоћ на великом протесту у Бањалуци да неће одустати од протестних окупљања, док се не испуне раније постављени захтјеви, који ће, тврди, бити још радикалнији. Након протестног скупа, који је прошао без инцидената, грађани су прошли поред Палате Републике, Владе и РТРС-а. Драгичевић је рекао да он остаје на тргу и да неће ићи док се захтјеви не испуне.

Република Српска 30.12.2018 | 20:01
Ј...ш државу која ти убије дијете!
Давидов отац је рекао да он не иде с трга док се убице на открију, обраћајући се присутнима да они одлуче да ли остају или иду. . . "Уз тебе смо Даворе", одјекивало је тргом, прије него је кренула протесна шетња окупљених грађана улицама Бањалуке.

- Нисам овдје да рушим никога, али имате захтјеве и одавде не идем док се то не испуни - рекао је у обраћању Давор Драгичевић, тражећи да се убице његовог сина ухапсе. -Ми одавде не идемо. . . не буду ли испуњени захтјеви не идем одавде. . . Ништа ме не интересује друго", рекао је Давор оптужујући Додика и Лукача да су најодговорнији за ову ситуацију.

Наводећи да био борац и да је стварао РС, Давор је, између осталог рекао: - Ј.... државу коју си стварао, а која ти да ковчег мртвог дјетета!

Окупљеним се обратила и мајка Сузана, која је рекла да је полиција убила њиховог сина. Она је рекла да је најодговорнији мунистар Лукач који је морао да поднесе оставку из морланих разлога, јер су лагали на конференцији за ноивнаре када су изнијели лажи на рачун Давида...