Милан на прагу другог појачања: Стиже Колумбијац!

Назире се решење за муке у нападу Росонера.

Фудбал 02.01.2019 | 19:15
Милан на прагу другог појачања: Стиже Колумбијац!
Милан је куповином Лукаса Пакете из Фламенга обезбедио прво јануарско појачање, а на помолу је и друго. Италијански медији јаваљају да је уговорен и долазак колумбијског нападача Луиса Муријела из Севиље. Он је и летос био жеља Росонера, али се тада посао није реализовао. У јануару би требало...

У табору Милана ће свакако бити промена ове зиме. Очекује се трампа Игуаин за Морату, сигурно долази и неки везиста попут Фабрегаса. Пакета је већ ту, али тражи се и играч Муријеловог профила.

Милан нема опцију „другог“ нападача јер су Игуаин и Кутроне слични типови играча и нису баш компактибилни у тандему. Потребан је неки бржи играч попут Муријела који се извлачи на страну, игра „један на један“ и може да асистира. Неко ко би чак заузео и место Хакана Чалханоглуа који се очигледно не сналази добро на левом крилу и могао би да буде продат Лајпцигу.

Италијански медији јављају да се Милан већ скоро договорио са Севиљом око позајмице Колумбијца до краја сезоне и да ће на лето у зависности од пласмана у Лигу шампиона бити одлучено да ли Муријел остаје или се враћа у Андалузију. Ако се Милан пласира у елитно такмичење, Севиља инсистира на обавезном откупу уговора.

Росонерима још недостаје договор са играчем око његових финансијских улова, али с обзиром на ситуацију у којој се налази, вероватно једва чека да побегне на Сан Сиро. У Севиљи је поптуно у сенци Андреа Силвекојег ће шпански клуб ускоро откушити баш од Милана.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар