Ранијери ГРМИ на Камару, Митар му већ опростио!

"Није поштовао мене, своје саиграче, клуб, публику. . . ", поручио је тренер Фулама.

Фудбал 30.12.2018 | 13:15
Ранијери ГРМИ на Камару, Митар му већ опростио!
Абубакар Камара је умало своју екипу оштетио за два бода.

Француски нападач је после досуђеног екипа за Фулам у 81. минуту зграбио лопту, терао све саиграче од себе који су желели да Александар Митровић буде извођач најстроже казне, српски нападач га је пољубио у главу за срећу - но, ни то није помогло.

Камара је шутирао очајно, Лесл је без проблема прочитао његов ударац, а у Фуламу су се сви ухватили за главу, добро су знали каква је шанса пропуштена...

"Ово је немогуће објаснити. Није поштовао мене, своје саиграче, клуб, публику... Хтео је да шутира и то је то. Митровић је наш извођач пенала, али је Камара хтео да он буде тај. Није се извинио, било је немогуће разговарати са њим", био је бесан Клаудио Ранијери након меча због потеза играча кога је убацио у игру на полувремену, а кога можда чекају и неке дисциплинске мере од стране клуба.

Са друге стране, Александар Митровић је био бољег расположења.

"Митрогол" је у надокнади времена одлично истрчао контру, шутирао из прве, вероватно и јер није имао снаге за даљи спринт, а то је било довољно да се осми пут ове сезоне упише у стрелце у Премијер лиги, за победу свог тима.

"Ово је било невероватно. Толико сам срећан и уморан...", рекао је Митровић.

"Заслужили смо, борили смо се до краја и нема бољег начина да победите од оног када дате гол у надокнади. Када је Сесењон добио лопту на крилу знао сам да ће она ићи унутра, тако да сам покушавао да нађем простор. У правом тренутку сам направио спринт, он је одлучио да ми дода и добро сам завршио акцију. Нисам имао среће у прошлом мечу - сад јесам".

Када је у питању полемика око извођења једанаестерца...

"Мислим да је мој посао да изводим пенале. Камара није тако мислио, али поштујем то пошто сам исто радио и сам у прошлости. Немам проблем са тим, промашио је и то је део фудбала. Променио је игру откако је ушао на полувремену, борили смо се за победу", био је прилично благ према свом саиграчу из напада Александар Митровић.

Календарску годину завршава са чак 32 постигнута гола, а могло је да их буде још више да је један од удараца у среду завршио иза леђа Руија Патрисија.

"Прошли пут сам рекао да бих плакао колико сам тужан, а сада бих плакао од среће. Велика три бода, нисмо примили гол, а ова победа се за нас рачуна дупло пошто смо победили директног ривала за опстанал. Даће нам самопоуздање пред Арсенал", закључио је Србин.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар