Меч високог ризика: Црвена Звезда - Будућност!

Будућност без организованих навијача против Звезде! Црвена звезда дочекује у недељу од 19 часова екипу Будућности у утакмици 13. кола АБА лиге.

Кошарка 30.12.2018 | 14:30
Меч високог ризика: Црвена Звезда - Будућност!
Дуел је на програму у хали "Александар Николић" и "црвено-бели" су издали посебно саопштење после састанка са органима реда јер је саопштено да је утакмица проглашена за ону "повишеног ризика".

Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, карте по стандардним ценама за дуеле АБА лиге су пуштене у продају у четвртак.

"Клуб овом приликом обавештава јавност, да у складу са пропозицијама АБА лиге, али и препоруком МУП Републике Србије, размене карата за гостујуће навијаче, неће бити, осим на бази реципроцитета (КК Црвена звезда мтс добио је 20 карата за меч који је одигран у Подгорици у 2. колу АБА лиге)", наводи се у саопштењу. 

Додаје се и да неће бити дозвољен организован долазак гостујућих навијача. 

"КК Црвена звезда мтс такође, након састанка који је одржан у петак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Будућност ВОЛИ који буду дошли организовано, или самоиницијативно у Београд, неће бити дозвољен улазак у дворану". 

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар